Ani je nezkoušejte, je to hrůza. Mamka mi je právě naservírovala a oba rodičové mě u stolu drželi tak dlouho, dokud jsem je nesnědl. Ještě teď je cítím.. :-$ :-$ :-X
"aby jsme" tak to mne fakt dostalo.
Dělám úplně stejné nočky, jen je pro zjednodušení pasíruju do polévky přes haluškové síto.
Skvělé! :-) Zkoušela jsem i s cibulkou, ale trochu víc mi chutnají tak, jak jsou v receptu... Dávám za jedna! :-)
Vyzkoušela jsem je poprvé a moc nám chutnaly. Dělala jsem také tak, že jsem nejprve osmahla trochu cibule, pak podle postpu. Knedlíčky jsem dělala malinké asi jako větší hrášek nebo fazoli a přidávala jsem je do zeleninové polévky.
I já často dělám drožďové knedlíčky, nejprve osmahnu cibulku a poté přidávám droždí. Jinak vše stejně, do hotové hmoty přidám rozmačkaný česnek a nastrouhám trochu muškátového oříšku.
Protože máme u nás doma velice rádi pokrmy uz droždí tak se tento recep u nás velice osvědčil. Rychlé levné chutné.
ještě je dobré, nejdřív na tom oleji osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli, buď obyčejnou anebo červenou. Ale jinak jsou opravdu výborné
Drožďovou hmotu na knedlíčky někdy nastrouhám na hrubém struhadle - a je strouhání. Tyto knedlíčky používám jen do zeleninové polévky. Děti ji milují a nejlepší je druhý den. Akorát já nepoužívám olej, ale dávám kousek másla. Droždí se v másle rozpustí a když se opět začne spojovat je hotové - tak se pozná, že je droždí připraveno k dalšímu zpracování - ostatní tam přidávám jako Věra.