Vejce uvaříme natvrdo. Na kousku másla rozpustíme droždí a mícháme, dokud zase trochu nezhoustne (doporučuji teflonové nádobí), pak odstavíme - necháme vychladnout.
2
Mezitím do misky dáme rozměklé máslo, lžičku plnotučné hořčice, nadrobno nakrájenou cibuli, na hrubém struhadle nastrouhaný párek a vejce, osolíme, opepříme a vmícháme vychladlé droždí.
3
Nakonec vše projedu šlehačem s metlami, aby se to hezky spojilo a promíchalo. Vhodné na chleba i pečivo - s rajčatovým salátem je to mňam.
vynikající , párek jsem neměla, dala místo něj trvanlivý čabajkový salám a dávám za 1
MIRKA AKRIM
|7. 12. 2009 11:44
TUTO POMAZANKU DELAM, HLAVNE PO VELIKONOCICH, KDYZ MAM HODNE UVARENYCH VAJEC. NEDAVAM PAREK, ALE VYBORNA JE DO TOHO PAZITKA.
L S
|6. 5. 2009 13:50
Dávám velkou 1, jedinou změnou u nás byla osmahnutá cibulka a místo hořčice(nebyla) americký dresing:o) Mojí 19-ti měsíční dceři moc chutná, takže děkuji moc za recept.
Alžběta Adamíčková
|30. 12. 2006 16:10
Trošku jsem si to přesolila, ale jinak je opravdu moc dobrá vřele doporučuji
Martin Lipina
|19. 8. 2006 20:23
Výborná pomazánka, udělal jsem ji přesně dle tohoto receptu a vřele doporučuji. Je prostě skvělá !!!!!
Vladislav Kokta
|25. 3. 2006 13:28
Tak tohle je "císař" mezi drožďovými pomazánkami.
Laďka Svobodová
|12. 5. 2005 18:05
Je opravdu mňam. Jedí nám jí všechny děti na táboře (a to je co říct!). Já dělám to droždí na cibulce a je to ještě lepší.