Na másle rozpustíme droždí, do zchladlého vmícháme pomazánkové máslo (mícháme do hladka), přidáme nastrouhaná vajíčka, sůl, pepř, okurky (nebo Kunovjanku), kapii. Lehce promícháme a mažeme na čerstvý chléb.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva Eva
|8. 10. 2009 13:37
Moc dobré a zdravé, a když se část pomazánkového másla nahradí tvarohem, je to ještě o fous zdravější. Díky!
Krista Filipcova
|8. 3. 2008 11:17
pomazanka je vynikajíci ta okurka s kapii to zpestří.
Jana Kozlová
|7. 2. 2007 19:59
Vajíčka jsem nevařila ale vmíchala do droždí a udělala takovou vaječinu pak jsem přidala pomazankové máslo. a vše dala k rozsekané okurce apaprice. Dětem moc chutnal takže díky za recept
E K
|7. 2. 2007 08:58
Nic moc - takové mdlé i po několikerém dochucování. A ta barva...
olga lisáková
|26. 1. 2007 22:57
To je nápad! Dělám obvyklou verzi drožďové pomazánky s vejci na pánvi a tohle vypadá zajímavě, myslím, že to bude jedlejší. Určitě vyzkouším.