Pudink se 2 lžícemi cukru a mlékem připravte podle návodu na obalu a nechte trochu vychladnout. Ušlehejte s jogurtem. Rebarboru nakrájejte na kousky a v misce promíchejte se třemi lžícemi cukru. Mouku, zbylý cukr, 120 g mandlí a máslo zpracujte ručně nebo elektrickým hnětačem na drobenku. Troubu předehřejte na 180 °C. Polovinu plechu vyložte pečicím papírem a z alobalu vytvarujte okraj. Dvě třetiny drobenky dejte na plech, vymačkejte obrácenou lžící do pevnějšího těsta a vytvarujte okraje. Potřete krémem, poklaďte rebarborou, posypte zbylou těstovou drobenkou a mandlovými lupínky. Pečte na prostřední mřížce asi 30 minut, vyjměte a před podáváním nechte vychladnout.
2
Použít můžete i běžnou koláčovou nebo zapékací formu.