Z cukru, mouky, másla a vanilkového cukru připravíme drobenku. Jeden hrnek odložíme stranou. Do zbylé drobenky promícháme kypřící prášek (případně ještě trochu jedlé sody), potom přidáme vejce a mléko a krátce promícháme v těsto (o něco hustší jak na lívance).
2
Nalijeme na plech s vyšším okrajem vyloženým papírem na pečení. Poklademe okapaným ovocem (podle druhu případně lehce prosypaným moukou, aby nepropadlo na dno bublaniny). Možno použít i zmrazené. Posypeme zbylou drobenkou a pečeme při 200°C cca 20 min.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petulinka
|9. 8. 2016 21:54
ja jsem ji udelala na vegan způsob. Místo klasic mouky jsem dala bio a do testa jsem pridala trosku skorice. Ted je bucha troube tak jsem zvedava co z toho bude O:-) ;-) .
Petulinka
|9. 8. 2016 21:54
ja jsem ji udelala na vegan způsob. Místo klasic mouky jsem dala bio a do testa jsem pridala trosku skorice. Ted je bucha troube tak jsem zvedava co z toho bude O:-) ;-) .