Díky za recept, super rychle a jednoduché :-) dávám 1
Jana Bělochová
|11. 7. 2009 16:00
Tak jsem právě zkusila drobenku dle pí. Řezníčkové a musím moc pochválit. Opravdu je výborná. A příště zkusím dodat ještě ten rum
zdenka supolova
|19. 6. 2009 18:37
Dovolím si přidat svůj objev,úplně náhodou jsem zjistila,že v DP se dá udělat luxusní drobenka,na program koláč nebo rychlý,naházím to tam a za tři minuty je hotovo.Tak to je pro ty ,co mají artritidu,jako já,úplný blaho :-)
Irena Klasová
|3. 6. 2009 13:34
Já někdy přidávám do žmolenky marcipán, chuť je lepší a taky ho dělám v míse.
Lucie Blechová
|3. 6. 2009 08:27
Teda dámy, řeknu Vám, netušila jsem, kolik možných alternativ lze vymyslet pro takovou věc, jakou je žmolenka :-). Jsem pekařka začátečnice, takže jsem za takovéto "vychytávky" opravdu vděčná. Díky za tipy!!!
Jana Řezníčková
|2. 6. 2009 07:31
taky si přihřeju svoji polívčičku - já dělám drobenku tak, že v misce smíchám trochu hrubé mouky s cukrem, přidám mleté ořechy, trochu skořice (dostane krásnou vůni) a zaleju to rozpuštěným máslem. Vše promíchám vidličkou, je to hotovo za chviličku a je vynikající.
Dana Kynčlová
|1. 6. 2009 20:34
Já žmolenku dělám ve vyšší míse šlehacími metličkami. Během pár vteřin je hotová krásná žmolenka, ve které je tuk stejnoměrně rozptýlen. Prostě pohádka.
Georgina G.
|1. 6. 2009 10:34
heru nedávat, máslo je lepší a špinit vál je opravdu zbytečné :-DDDDD...žmoulat ručně v míse
Marie Fatrlová
|31. 5. 2009 22:20
A já do žmolenky přidávám trochu rumu, koláče jsou voňavé.
niobe nightingale
|31. 5. 2009 15:37
Já do žmolenky přidávám ještě vanilkovej cukr - má pak vynikající vůni... Taky asi ani nedávám tolik másla (ostatně s nim je to mnohem lepší než s herou) - ale záleží na tom, jakou jí chcete mít... A poslední věc - rozhodně kvůli žmolence nevytahuju vál, ale ingredience užmoulám ve větší míse ;-)
niobe nightingale
|31. 5. 2009 11:34
Já dávám k cukru ještě vanilkovej cukr, je to daleko lepší na cokoliv... A mám pocit, že tam máte o něco víc toho másla (se kterym je to mimochodem voňavější a je to pak i poznat na výsledku) - ale to už záleží na chuti a kdo to jak má rád ;-)