• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem
Napište svůj komentář k receptu

Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 169
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem
Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem
Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g polohrubá mouka
    • 250
      g cukr krupice
    • 1
      kostka hera
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      l mléko
    • 2
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      lžíce cukr
    • ovoce

Postup přípravy receptu

1
Z mléka, pudinku a cukru se uvaří pudink. Z ostatních ingrediencí se užmoulá drobenka. 3/4 drobenky se dají na plech na pečící papír. Polije se uvařeným pudinkem, poklade se ovocem a posype se zbytkem drobenky a dá se péct. Peče se asi 30-40 minut podle trouby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Amasaké s pudinkem a ovocem

Amasaké s pudinkem a ovocem

Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem

Zapečená sladká rýže s pudinkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HellRia | 24. 11. 2017 14:44

    Jakožto začátečník jsem si říkala, že tohle nebude fungovat a ejhle, koláč je výborný, všichni ho chválí a já vím, že to není naposledy, co jsem ho pekla :)

  • Betty | 29. 6. 2014 18:58

    Je výborný, dělala jsem s rebarborou :-)

  • džajna | 18. 10. 2013 08:35

    koláč nemá chybu a zvládne ho určitě každý

  • Veve | 18. 10. 2013 08:02

    Mam podobny problem, protoze Kanada je to same co USA.Vse, co je u nas bezne dostupne se tu neda sehnat :-! ale prdopece davam vetsinou lzicku a pul a misto vanilkace pouzivam trest. zitra zkusim, diky autorce za tip na dalsi dobrotu ;-)

  • pipča
    pipča | 13. 9. 2013 13:58

    chystala jsem se na něj strašně dlouho a dnes jsem ho konečně upekla, dala jsem taky borůvky a je opravdu supééér, jak napsala Pája :-)

  • Pája | 11. 8. 2013 17:56

    Supééér :-* .

  • Já | 6. 8. 2013 13:03

    Asi tam někdo vrazil kakao :-$ .

  • haolza | 6. 8. 2013 12:50

    Jak je možné, že na jedné z fotek je koláč tmavý? vypadá jak úplně jiný....

  • ZOEN | 6. 8. 2013 08:55

    Výborný, dávám velikánskou 1.

  • Jaromír | 24. 7. 2013 07:58

    Úžasné, obava, že se koláč bude trhat se nepotvrdila. Rychlé, chutné, jídlé, fantastické. Doporučuji.

  • MADE | 25. 6. 2013 17:06

    Tento koláč peču už několik let , co jsem jej tady objevila . Protože máme rádi hodně drobenky tak vždycky přidám o něco víc mouky a tuku a vajíčka dávám 2 ks. Koláč je výborný Zatím jsem neslyšela ,že by někomu nechutnal.Většinou jej dělám s višněmi

  • Zuzana | 7. 9. 2012 12:51

    Vážení, mám už něco napečeno, ale po přečtení komentáře jsem byla na vážkách, jak to dopadne. Upekla jsem, vzala na návštěvu a sklidila úspěch. Fakt úžasný koláč a můžu všem jen doporučit. Super, super! :-)

  • Žaneta | 12. 8. 2012 20:01

    :-* Bezva kuchn - i když se vaří pudink, tak je to vcelku rychlovka ;-) První pokus byl s rybízem, teď je na řadě kombinace s ostružinami!

  • Miloš | 29. 7. 2012 14:09

    je moc moc moc dobry nikdy jsem takovy kolac nemel doporucuji pro starsí :-* :-|

  • Jitka | 26. 7. 2012 13:45

    Nedávno jsem tento recept ulovila na ČRO Plzeň. Bylo tam jen 200g cukru a strávníci si o větší dávku řekli sami. Byl totiž ještě navíc rybízový, ale i tak se po něm zaprášilo. Schválně jsem ho vykrajovala skleničkou,aby byly kulaté koláčky,které se můžou ohřát v mikrovlnce a jíst lžičkou s kopečkem vanilkové zmrzky nebo šlehačkou. Příště vyzkouším s jablky a skořicí jen z poloviční dávky do kulaté formy a budu krájet trojúhelníčky. Uvidím, jak to dopadne, je to zajímavý recept a u koláčů mě vždycky bavila dělat drobenka, takže snad mi to díky tomuhle receptu časem neomrzí. Všechny recepty s Herou dělám s máslem. Sice někteří říkají, že máslo není vhodný tuk na pečení, protože se rychle přepaluje,ale máslo je máslo.

  • Radka | 21. 6. 2012 19:26

    dvě hodiny po upečení výborný ,druhý den nic moc ,pár kousků dokonce skončilo u slepic :-( :-( :-( :-(

  • Radka | 20. 6. 2012 15:15

    Po přečtení komentářů jsem si tento recept trochu upravila těsto 600 g pol.mouky,250g cukru,300g másla, 2 vejce, vanilka a pr.do pečiva . Kromě vajec smíchat na drobenku a čtvrtinu odsypat , do větší části přidat vejce a dát na pečící papír těsto se nechá pěkně rozprostřít i na boky plechu .Na těsto jsem nasypala jahody a rybíz a zalila pudinkem z jednoho litru mléka a 3-mi pudinky a vanilkou Nakonec posypat odsypanou drobenkou .péct na 180 asi 40min . Po zchladnutí asi za 2 hodiny jde koláč krájet a je opravdu luxusní . Toto je množství na normální hluboký plech . Ty 3 pudinky jsem dala proto aby byl hustší a pěkně držel :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

  • Káťa | 20. 5. 2012 16:42

    Ženský, já nevim. Taky máte to těsto tak moc tuhé? Dala jsem tam všechno tak, jak to mělo být, ještě jsem to kontrolovala. Zpracovávala jsem ho asi 20 minut, pořád nic, pak jsem ještě přidalal trochu másla. Trochu se to spojilo, ale než jsem to naapikovala na ten plech, tak jsem z toho málem vyrostla. Navíc si nejsem jistá, jestli je to množtví na plech nebo na dortovou formu, jako je na obrázku. Já jsem to dala na menší plech, těsto je tenké a pudinku je tam mooooc. Teď se to peče a věřím, že to bude mňamka, ale nemáte někdo nějaký fígl, abych se s tím tak nepiplala? Díky!

  • Majky | 17. 3. 2012 07:54

    Tak v USA mají asi jiný velikosti ne?! <:-)

  • Petulin310 | 13. 3. 2012 14:51

    Výborné, výborné, výborné !!!! Dělala jsem s vanilkovým pudinkem a ostružinama, které jsem měla v marazáku. Koláč je skutečně výborný, dávám za 1 !!!! ;-) :-D

  • Honza | 28. 9. 2011 17:03

    Čau dámy.Blbá otázka ta hera je celá :-) Tady je napsaná kostka ;-)

  • cml11 | 11. 9. 2011 12:07

    Nám se švestky taky osvědčily nejvíc. Do drobenky dávám o 50g míň cukru, ovoce skládám rovnou na spodní vrstvu, kterou před tím trochu zhutním a až pak zaliju čokoládovým pudinkem. Vynikající, všichni se po něm mohou umlátit :)

  • zzziki | 3. 8. 2011 09:45

    :D :D :D ty jsi ale hloupá :D :D :D

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 7. 2011 15:03

    Doplněno.

  • Bopik | 12. 7. 2011 14:45

    Prosím o dopsání ovoce do ingrediencí. Opsala jsem si před nákupem jen je a až v průběhu přípravy jsem zjistila že nemám ovoce. :-(

  • zzziki | 6. 4. 2011 18:32

    mnamka :-)

  • Evanga | 25. 3. 2011 17:58

    VYNIKAJUCE, davam veliku 1 s * :). Dneska som upiekla, prave som papkala a je to uplne skvely kolac :))), urcite budem opakovat pravidelne. Dala som trosku kakaa do cesta na sfarbenie a ako ovocie som pouzila kompotove marhule. Mnamka ako vysita :)

  • luvia
    luvia | 18. 3. 2011 21:07

    výborné

  • Katka | 16. 3. 2011 13:29

    koláč je skvělý, peču ho dnes po třetí a pokaždé zkouším jiné ovoce. Nemá chybu :-) :-) ;-)

  • Hanka | 6. 3. 2011 15:59

    teda vanicku tvarohu do pudingu :-)

  • Hanka | 6. 3. 2011 15:59

    Prave ochutnavam, dokonaly! pridala jsem teda vanicku tvarohu do jogurtu a pekla jsem v pekaci, myslim, ze na plech by bylo malo drobenky i pudingu. Dala jsem kompotove ovoce - tresne,merunky a hrusky.Urcite vyzkousejte!Jedina nevyhoda je, ze bez lzicky se to jist neda :-)

  • recepty73
    recepty73 | 6. 1. 2011 07:49

    ...vyzkoušené i s hroznovým vínem-super! :-* ;-)

  • Fanfan | 14. 11. 2010 12:57

    Vynikající koláč, byla jsem přesvědčená, že na klasický kynutý borůvkový nic nemá, ale tento překonal veškerá očekávání. Jiný už dělat nebudu. :-)

  • recepty73
    recepty73 | 12. 11. 2010 07:21

    ...já 12-ti gramový ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 11. 11. 2010 21:28

    Evve - jen pro tvou informaci - sáček prášku do pečiva má 15 gramů. alespoň ty moje doma ve špajzu :-)

  • evve | 11. 11. 2010 20:41

    Recept se zdál jednoduchý a podle velkého množství kladných komentářů jsem se taky rozhodla tento koláč zkusit upéct. Navzdory pár problémům (v USA mají více muk než kdekoli na světě, ale pořád se mi nadaří najít tu správnou; pudink byl instatní, to jsem nevěděla a uvařila jsem ho :D; všechno bylo od oka, protože taky používají "cups" systém) dopadl tento koláč geniálně. Všech chutná a sklidil úspěch =). Podle mě tam jde cítit hodně kypřící prášek, ale to je má chybá, protože nevím, jaká je gramáž jednoho balíčku. Takže moc děkuji za tento rychlý recept, dávám do oblíbených a hodnotím 1 =)

  • Marcela Vrabcová | 25. 9. 2010 23:24

    Pecu tento kolac jiz dobrych 5 let a se svestkama je absolutne nejlepsi :-)

  • Dagmar Suchomelová | 21. 7. 2010 13:52

    Pekla jsem a můžu říct popravě, že jsem čekala víc. Možná je to tím, žejsem místo borůvek dala broskve, takže moučník nebyl tak pikantní. Nebylo o špatné, ale znovu už péct nebudu.

  • Ivana Samcová | 10. 7. 2010 16:36

    Jitko, vejce přidáte k mouce, cukru a tuku, z toho se udělá těsto - drobenka.

  • jitka šandová | 10. 7. 2010 16:01

    Asi trochu nechápu o)) kam se dá to vajíčko??

  • Zdenka Kocmichová | 26. 5. 2010 19:29

    Moc dobrý koláč. Pekla jsem obdobně jako předchozí přispěvatelky (prášek do perníku, kompotované ovoce). Jen se mi zdálo trochu moc té drobenky. Ale za 1!

  • Kristýna Picklová | 12. 5. 2010 10:50

    Zkoušela jsem dát banánový pudink místo vanikového a přidala jsem banány a kompotovaná mandarinky. Místo celého přášku do pečiva jsem dala prášek do perníku. Vše velice moc chutnalo!!!! Koláč nádherně voně l a je vinikající. Teď jsem upekla dva plechy a zbylo s bídou pár kousků :o) Moc děkuji a dávám 1*

  • Dagmar Stránská | 11. 4. 2010 13:14

    Pudink jsem dala karamelový, prášek do pečiva jsem nahradila tím do perníku a jako ovoce použila kompotované broskve. Mouku jsem použila celozrnnou špaldovou a byla to moc dobrá mňamka. Cukru jsem dala jen asi 180g a na můj vkus by šlo dát ještě méně. Přidala jsem si ho do oblíbených a dávám jedničku

  • Jana Zimmerová | 20. 3. 2010 14:37

    Super, mizí před očima...všichni chválí. Požila jsem jeden pudink vanilkový druhý ananasový a ovoce jahody a je to mňamka.

  • zdenka supolova | 28. 1. 2010 18:32

    Komentářům se nedalo oddolat,dala jsem meruňky a jahody,pekla večer,ráno ještě trochu křupal,ale odpoledne už byl hezky "natáhlý",je to fakt rychlovka a dobrá.A až budu mít ten citronový pudink. . . .

  • Pája S | 27. 1. 2010 19:57

    Jaru,jsou z Polska.Vložila jsem fotku do fotogalerie.

  • Jarka O. | 27. 1. 2010 08:23

    Já myslím, že to jsou pudinky z Polska.

  • Pája S | 27. 1. 2010 07:47

    Zdeni,jak píše Jarka.Koupila jsem ho minulý týden v Kaufu.Byl až nahoře v regálu a byl balený po více kusech (asi 3-4ks) ve folii.Není to ale Amyl ani Oetker,je to jiná značka.Měla jsem ho prvně a je fajn.Pokud budete potřebovat, vyfotím a dám do své fotogalerie,tam to najdete.:-)

  • Jarka O. | 26. 1. 2010 21:41

    mívají ho např. v Kauflandu

  • zdenka supolova | 26. 1. 2010 20:32

    Pájo,prosím,kde jste koupila citronový pudink?Nemohu ho sehnat.

  • Pája S | 26. 1. 2010 18:25

    Tento suprový recept,od doby co jsem ho vyzkoušela poprvé,se stal u nás stálicí.Zkusila jsem tentokrát citronový pudink a jako ovoce použila meruňky a ringle kompot.Skvělé.:-)

  • recepty 73 | 25. 1. 2010 20:15

    Tak jsem tentokrát udělal bez ovoce.Pudink jsem dal -půl vanilkový ,půl čokoládový a taky super!Bohužel další jedničku poslat nemůžu...

  • Ivana Birtová | 28. 10. 2009 12:36

    Teda tenhle koláč je vynikající. Už jsem ho dělala podle vašeho návodu dvakrát - poprvé podle receptu, podruhé na hrníčky, podle rady o kousek níže. Obojí báječné!Většinou dám na plech 2-3 druhy ovoce, aby vzniklo zároveň více "druhů" - už se osvědčily meruňky, jahody, borůvky i banán.Díky - a ostatním doporučuji vyzkoušet.

  • recepty 73 | 18. 10. 2009 14:09

    1*!!!Včera jsem pekl,na pudink jsem dal vypeckované kompotované třešně.Snídaně úplně královská!Jiří

  • jarmila krskova | 13. 10. 2009 13:41

    Upeceno s boruvkami v dortove forme z polovicni davky, protoze jsme jen dva a kolac u nas vzdycky hrozne dlouho lezi.. CHYBA! BYl vytecny, klidne bych snesla dvounasobek ;-)

  • Iva Pěnkavová | 30. 9. 2009 08:32

    Tentokrát u nás pekla dcera - s banánem , opět jen samá chvála , považuji za jeden z nejlepších receptů !!!!!!!

  • EVA Vojáčková | 18. 9. 2009 09:50

    Když jsem tady četla veškerou chválu na tento recept,tak mi nezbylo než ho vyzkoušet.Chválit a blahořečit ,to už tu všechno bylo.Prostě je to úžasný,dávám za 1 * a ještě podtrženou.Pro usnadnění si vše hrníčkuji , mouka 2 a půl hrníčku a cukr 1hrníček ,je to míra klasického hrnku na čaj.Janičko ještě jednou moc děkuji za tento recept.

  • Hana Kostritzová | 5. 9. 2009 12:53

    Vynikající koláč, moc díky za recept. Jenom co trošku schladnul už se mi na něj všichni seběhli. Dělala jsem jej s červeným rybízem a je opravdu moc dobrý. Příště zkusím ovoce obměnit. Dávám 1˙

  • Barbora Nedvědová | 4. 9. 2009 12:24

    Před pár dny jsem dělala, akorát na spodní vrstvu drobenky jsem ještě dala piškoty, krásně to drželo pohromadě. Ovoce jsem použila třešně, broskve a jahody, výborné!!!!!

  • Kája * | 12. 6. 2009 17:12

    Pekla jsem již několikrát a vždy rychle zmizel. Tenkokrát jsme měli borůvkou variantu a nahoru jsem nastříkala šlehačku a byl to skvělý zákusek ke kávě. Luxusní záležitost :-)

  • Pája S | 14. 3. 2009 18:34

    :-DD Martino,nikdo učený z nebe nespadl.Každý někdo začínal péct a občas se něco prostě nepovede .Přeneste se nad to a pečte dál,to je nejlepší recept.Držím palce .Toto je moc dobrý koláč a příště se určitě povede.Jestli mohu poradit,nedávejte pudink až do krajů,rád se připaluje.:-)

  • Martina Jurošková | 14. 3. 2009 13:06

    Ja se asi picnu !!! Vidim,že fakt nikdo neni takove nemohlo jako ja. V hodne receptech je uvedeno smichejte prvni ingredience a pod., takže jsem prvni 2 pudinky mandlove smichala s temi 250gr cukru. Pak mi to došlo , tak jsem je použila klasicky do misek s piškoty.Pak vzala 2 bananove a to se mi zas pudink pripalil ,tak jsem to pripalene vybirala ručne! Nakonec ,když jsem kolač dala již do trouby a začla uklizet,tak jsem si všimla,že mam na stole vejce,ktere melo byt v te drobence. Verili by jste tomu ? Taky se mi stalo to, co psal již nekdo,že na vice stupnich ten pudink dost bublal , tak ty kraje mam škarede,než jsem snižila teplotu. No a když byl ješte horky, tak byl kolač vysoky a ted se snižil a vypada uboze. No stejne zbožnuji všechny sladkosti , tak to stejne snim i tak . No tak pak dam ješte vedet.

  • Marta Kropáčová | 26. 10. 2008 09:55

    Vcera jsem ho upekla a zdal se me suchy.Ja delam drobenku vlacnejsi,ale dodrzela jsem recept-ono taky zalezi na mouce,ze?Za to dnes nema chybu,bezva recept,za 1

  • IvčaPě | 10. 7. 2008 11:33

    Vynikající,dělala jsem s borůvkami a meruňkami , chrochtala celá rodina !

  • Iva Kabeláčová | 5. 7. 2008 18:37

    Výborný lehký moučník s pudinkem,dnes jsem upekla,všichni se oblizovali,myslím,že dlouho nevydrží!!!Dávám 1*.

  • Lenka | 3. 7. 2008 08:52

    Výborný,ale má jednu chybu, vždycky nějak rychle zmizí.

  • Pavlína H | 2. 7. 2008 22:29

    VÝBORNÉ!!!! Vzhledem k alergii na mléko jsem použila sojové a přidala jostu,ostružiny, maliny a jahody ze zahrady a mooooc chutnalo.

  • Jarka L. | 18. 5. 2008 14:10

    úžasný, dělala jsem s čerstvými jahodami. super. příště zkusím úplně bez ovoce. dávám za jedna!

  • Jana Švehlová | 2. 4. 2008 16:09

    Výborné! Dělala jsem s jablky a banány - za chvilku byla pryč. Dávám za 1 :)

  • Alena Schejbalová | 17. 2. 2008 15:42

    Je výborná,nemá chybu.Já jsem ještě do uvařeného pudinku zamíchala jednu vaničku tvarohu.Hned zmizela z plechu.

  • Bara Jedlickova | 22. 11. 2007 12:49

    Pecu skoro porad, je to vyborny kolac a nesmirne nakazlivy :o) uz jsem recept rozdala vsude mozne :)) chvalim, davam za 1

  • Terri | 14. 9. 2007 08:06

    Jelikož máme rádi lehké moučníky s pudinkem, i tento nam chutnel. ale druhý den začal jakoby "mokvat!" hrozne zvlhl a zacal se mazat.....jinak ale prvni den nebyl spatny:) zopakuji, ale v mensi varce...dekuji za inspiraci

  • Jarmila Šteflová | 24. 7. 2007 10:33

    Dělám obdobný drobenkový koláč ,ale s tvartohem, do kterého se přidává mléko, vejce, cukr, vanilkový cukr a vanilkový pudinkový prášek, do drobenky se naopak cukr nedává, je výborný s borůvkama nebo s meruňkama. Kolegyně mě upozornila na tento recept, že je vynikající, tak ho zkusím.

  • Miroslava Marková | 30. 6. 2007 20:01

    Výborné, dělala jsem s čerstvými malinami a kompotovanými jahodami. Takže to bylo sladké akorát.

  • Ivana Kubátová | 16. 6. 2007 23:41

    Dnes jsem upekla a super, všichni chválili. Pekla jsem s jahodami, příště zkusím jiné ovoce, třeba rybíz. Dávám 1.

  • Kateřina Pfeiferová | 16. 6. 2007 17:31

    Také jsem dnes pekla, je dobrý, ale zdá se mi hrozně sladký. Nevím, zda pudink promíchavate s drobenkou než se tam dá ovoce, v receptu taková poznámka není, ale myslím, že příště to tak udělam. Zdá se mi pak ten spodek dost suchý. Jinak je opravdu chutná.

  • Soník | 17. 4. 2007 10:49

    Opravdu vynikající a jednoduchý, dělala jsem ho s meruňkama a čokoládovým pudinkem, protože jsem vanilkový doma neměla a je to výborný

  • SV | 14. 4. 2007 14:04

    vynikající,jasná jednička

  • Emma Šťastná | 5. 3. 2007 15:28

    Moc nám to chutnalo, jenom se mi trochu připálil ten pudink(spěchala jsem) a zkazilo to malinko chuť. Jiank moc zajímavý:-)

  • Sarka Honzakova | 28. 2. 2007 12:26

    Posadila jsem dceru vcera k pocitaci a otevrela ji stranku s moucniky, at si vybere, co upeceme. Po vylouceni nekolika receptu, na ktere doma nebyly suroviny vyhral tento recept. Meli jsme doma jen jablka a zavarene broskve. Ubrala jsem proto cukr jen na 150 g a udelala to pul na pul. Bylo to moc dobre a recept ukladam a urcite v lete vyzkousim s cersvym kyselejsim ovocem jako jahody, maliny nebo rybiz. Pak bude potreba dat cukru jako je v receptu.

  • šáRy Markowáá | 8. 1. 2007 14:56

    recept dobrej . koláč dobrej . Pro Sylvu : když někdo neumí wařit woe ... ;)

  • šárinka | 8. 1. 2007 14:50

    Opravdu není moc dobrý. Po výrazně kladných ohlasech jsem se těšila na dobrotu, ale bohužel. Není dobrý. // No každej má jiný chuťový buňky ale je to dobrej koláč a tak to bude ... .se podíwejte na ty ostatní příspěvky....třeba nebudete tak dobrá kuchařka jak ostatní xD

  • iva nemcova | 29. 11. 2006 16:02

    I me se povedl,pekla jsem ho ve vysokem velkem plechu na 18o° a ani jsem nepouzila veskere drobenky,myslilm,ze testa je zbytecne moc.Jako ovoce jsem pouzila ananas,vyborne!

  • Iveta Bílková | 29. 11. 2006 07:54

    Povedl se. Akorát jsem pekla v nízkém plechu a při pečení mi hmota vytekla do trouby. Potom to čištění.... Taky jsem tam zapomněla dát vajíčko a přesto to bylo výborné. Pekla jsem na 180 stupňů a moučník byl krásně vláčný.

  • bramborka | 23. 11. 2006 12:35

    Děkuji za skvělý recept,dělala jsem včera s jahodami a pudinkem podle receptu.Je jednoduchý,rychlý a hned pryč.Dávám za 1***.

  • jablenka | 22. 11. 2006 13:26

    Chtěla bych velmi poděkovat za tento recept. Zkoušela jsem podle originálního receptu, byl dobrý. Podruhé jsem se nechala inspirovat komentářem, kde paní kolegyně používá místo pudingu tvarohovou náplň. SENZACE! A co víc, zjistila jsem, že opravdu vynikající je i jablky, což je bomba, protože mi už provždy odpadnou ta otravná vyvalovaná těsta, co se tak mizerně dostávají na plech. Pokud dávám jablka, je koláč rozhodně lepší až druhý den, kdy je vláčnější a nedrobí se. (Přikrývám pro jistotu fólií). Tohle prostě nadrobím a hotovo. Koketuji už nějaký čas s představou dát místo jablek makovou náplň. Prostě fantazie, můj muž i děti jsou blaženi a nejvíc samozřejmě já :-))

  • alena | 19. 11. 2006 22:36

    rychlé a dobré, zmrazený červený rybíz neměl chybu

  • Miloslava | 18. 11. 2006 10:41

    Koláč jsem upekla podle receptu s normálním práškem do pečiva. Měla jsem mražené švestky a ještě zmrazené jsem je dala na koláč. Koláč byl výborný a jen se zaprášilo.

  • Adéla Najmanová | 2. 11. 2006 16:30

    Tento koláč se hodlám vyzkoušet. Trochu mě ale zaráží rozporuplné názory. Někdo koláč velmi chválí, jiní ho naopak zatracují. Mohl by mi někdo poradit, jaké ovoce je na koláč nejlepší a s jakým pudinkem??? Je opravdu lepší místo normálního prášku do pečiva použít prášek do perníku???

  • SV | 23. 10. 2006 11:22

    Opět jsem tento koláč po dlouhé době upekla a opět zabodovala. Výborný.

  • Sylva | 11. 10. 2006 13:07

    Opravdu není moc dobrý. Po výrazně kladných ohlasech jsem se těšila na dobrotu, ale bohužel. Není dobrý.

  • Marie Svobodová | 26. 9. 2006 11:22

    Jednoduchý a rychlý, dělala jsem s černým a červeným rybízem- první den byl křupavý, další den po rozležení vláčný.

  • Jana | 25. 9. 2006 08:15

    Po těch skvělých ohlasech jsem to vyzkoušela a musím přiznat, že moučník mě vůbec nezaujal. Dělala jsem ho v pátek a k jídlu byl až v neděli, protože do té doby se rozpadal. Pořád tam cítím chuť drobenky, a to jsem dala 3 pudinky. Hodnotím za 4.

  • Kveta Srutkova | 24. 9. 2006 09:15

    Skvělý koláč, dělám po několikáté. Dnes se švestkami - poprvé. Byl výborný s merunkama a rybízem. Chutná nám čerstvý i druhý den - pokud zůstane. Drobenky na puding stačí méně, víc dávám dospodu. JInak nemá chybu. Zdravím všechny

  • Ka R | 21. 9. 2006 21:46

    dělala jsem s ostružinami, byl výborný.. :)

  • Anonym | 15. 9. 2006 18:11

    Petro, tam ale nepatri prasek do perniku ale obycejny prasek do peciva - ja ho tam dala ovsem jen pulku. Kolac musi ulezet aspon 1 den, cerstvy opravdu neni tak dobry. Mnozstvi je na plech 30x40cm. Podle je mne je bejlepsi s kyselejsim ovocem - rebarbora, jaklky, merunky. Na sladsi ovoce pouzivam citronovy pudink a jeste pridavam citronovou stavu. Skoda, ze vas to odradilo, u nas se recept ujal.

  • Petra Seibertová | 15. 9. 2006 15:41

    Polila jsem to samozřejmě uvařeným pudinkem....Co mi tam absolutně nechutnalo,byl ten kypřící prášek do perníku,to ale záleží na chuti každého. Snad to zkusím ještě jednou,nezdá se mi to,všichni si to nemůžou vynachválit a u nás totální propad.Nedávala sem to na moc velký plech a myslím,že i na tu plochu byla vrstva posýpky moc vysoká,jenže,když dám větší plech,nebude zase málo pudinku,když už i tak se mi někde jakoby ztratil?

  • Markéta Barčáková | 8. 9. 2006 12:50

    Já jsem se toho taky bála, ale bylo to naprosto skvělé, pekla jsem to poprvé a byla vynikající a to jsem kuchařka "začátečník"!!!! Už si recept vzala i sousedka a dneska jde kuchtit, fakt vynikající, ten pudink nemá chybu, děkuji za receptík!!!

  • Jířa | 6. 9. 2006 21:58

    Petro, pokud se polije uvařeným pudinkem, tak se mi zdá až nemožné, že jste měla pocit, že jíte jen posypku. Být vámi, nevzdávala bych to a zkusila znova, drobenka koláč je totiž báááječný zážitek (a dávají to i návštěvy za pravdu)!:-)

  • Petra Seibertová | 6. 9. 2006 07:20

    Tak já nevím,buď jsem to zkazila,ale nevím,co se na tom dá zkazit,peču opravdu hodně,takže nejsem začátečník,ale ta buchta byla hrozná,skončila v popelnici.Měla jsem pocit,že jím jen posýpku,která byla navíc dost sladká. Nesnědl to ani můj manžel,který u nás slouží za popelnici a to už je co říct. Dala jsem tam ostružiny a recept jsem dodržela přesně,fakt nevím,ale horší buchtu jsem snad ještě nikdy neupekla.

  • bára | 28. 8. 2006 12:36

    Skvělý koláč!!! Místo obyčejného prášku do peč. jsem dala - dle rady - prdopeč do perníku - moučník nemá chybu. Přítel, který si obvykle jen "ďobne" zbaštil skoro všechno sám :-) děkuji autorce za typ :)

  • Jana Pátková | 23. 8. 2006 16:56

    Musím pochválit, zkoušela jsem napoprvé a pro velký úspěch musím dělat 1x týdně, dala jsem jahody i rybíz, bezvadná lehká buchtička,díky za recept

  • mb | 12. 8. 2006 14:33

    priznam sa, ze som moc kolaciku neverila, presvedcila ma diskusia a som rada.JE VYNIKAJUCI.manzel sa oblizuje az za usami.kto ma radcej "pikantnejsie" kolaciky, odporucam jednoznacne ribezle, malinky, ich skvela chut sa do sladkeho pudingu hodi.kolacik pridavam k mojim naj receptom, dakujem autorke:)

  • Anonym | 30. 7. 2006 13:45

    Stačí Heru jen na chvíli vyndat z lednice.

  • Irena | 26. 7. 2006 17:46

    Chystám se na koláč a chci se zeptat- je lepší Heru rozpustit nebo je to jedno?Díky.

  • Anonym | 24. 7. 2006 17:25

    Také doporučuji. Koláč sem pekla už několikrát a vždy bez jakýchhkoliv problémů. Zkoušela jsem borůvky a rybíz. Borůvky nemají chybu, rybíz je také skvělý, ale možná bych doporučila rybíz trochu osladit.Skvělý recept!

  • Gabrielka | 22. 7. 2006 17:39

    Tenhle koláč je NAPROSTO dokonalý! Podle tipu jsem tam místo kypřícího prášku dala kypřící prášek do perníku, použila jsem vanilkovy pudink a jahody a hned s epo něm zakouřilo :-) Rychlý, vynikající moučník. Vřele doporučuji!

  • mishabv | 12. 7. 2006 12:44

    dala jsme kakovy pudink a zavarene mandarinky, dobra kombinace, muzu doporucit, ale te drobenky nahore se mi zdalo dost

  • Květoslava Bitomská | 3. 7. 2006 09:53

    Tento koláč jsem si zamilovala od prvního přečtení. Dávám na něj maliny, je to boží. Autorce moc děkuji za tak skvělý recept. Je rychlý, jednoduchý a přitom vynikající. Ještě jednou moc děkuji. Květa

  • Jana Povolná | 28. 6. 2006 01:03

    je výborný....nemám co dodat :-)....snad jen,že jsem ubrala trochu cukru - dala jsem jen 150g a je pro nás sladký tak akorát :-)

  • Markéta | 26. 6. 2006 10:07

    Tento recept jsem vyzkoušela v čerstvýma třešněma a nemělo to chybu! Pekla jsem v remosce z poloviční dávky a krásně se mi to zvrchu opeklo (zapeklo), prostě balada. Přítel se oblizoval :o)

  • Petra Tekerová | 24. 6. 2006 19:34

    Zdravím autorku!Přečetla jsem si tento recept a bez váhání jsem se pustila do díla. Je to teprve 10 min v troubě a musím plech hlídat vlastním tělem, aby mi to nesnědli už teď. Také máte doma stádo kobylek...? Už nyní dávám 1* Petra

  • Radunka | 28. 5. 2006 19:55

    Dneska ráno jsem Drobenku zkusila a je fakt super, moc se povedl. Místo vanilkového pudinku jsem dala kokaový a hodně kyselé ovoce(špendlíky)

  • Martina Slováková | 19. 5. 2006 08:44

    Tak jsem pekla o vikendu, na pudink jsem dala borůvky a bylo to výborné, všichni se doma oblizovali.

  • Vlaďka Kohútová | 18. 5. 2006 13:24

    Je to dobré, na půlku jsem dala ostružiny a na druhou tvaroh, obě byly super.

  • Buffy | 16. 5. 2006 21:05

    Tak jsem ten kolac dneska upekla a je super mnam vseho tam bylo akorat.Pochvala!

  • Anička | 11. 5. 2006 10:11

    Zkuste místo kypřícího prášku do pečiva dát kypřící prášek do perníku. Ochutnávaly jsme s kolegyní oba dva druhy a ten s kypřícím práškem do perníku nám chutnal více. Je vynikající se zavařenou dýní.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 5. 2006 19:17

    Moc dobrý, také jsem dala rybíz na pudink, bylo to pikantnější. Dávám 1.

  • Agny. | 4. 5. 2006 20:36

    Dneska jsem koláč zkoušela. Pekla jsem z poloviční dávky v dortové formě a bez ovoce. Koláč je rychlý a chuťově skvělý. I bez ovoce. Dávám 1

  • Eva | 26. 4. 2006 08:55

    paní Jano, bezvadné!! s rybízem báječné, jen bych se přimluvila za více pudingu, drobenky bylo relativně hodně.

  • Jana | 26. 4. 2006 01:53

    Já jsem dala tvaroh a banány,moc nám to nechutnalo,jablka nebo meruńky by byly určitě lepší.Také tvaroh prosákl do druhého dne skrz těsto.Příště bych raději zkusila s pudinkem.

  • Eva Szkanderova | 15. 4. 2006 21:43

    Tak jsem po precteni tolika chvaly taky neodolala a pustila se do peceni. Jeste to bylo v troube a uz jsme okukovali, jake to asi bude, vonelo to bajecne a muj pritel si neskutecne pochvaloval a i spolubydlicim moc chutnal... dekuji moc autorce za novy recept, ale priste trochu asi obmenim ovoce. Delala jsem s broskvemi a nezlobte se, ale malicko mi pripadal nevyrazny, ale podle komentaru od p.kafenky z 25.11 jsem zjistila, ze do tohoto receptu broskve asi moc nesedi... priste zkusim z jablky anebo tim tvarohem. Jinak musim rict, ze urcite budu pect i znova, protoze se behm pul dne po nem uplne zaprasilo... pripojuji k oblibenym. Evca z Irska

  • Anonym | 10. 4. 2006 14:33

    Mila Beba, puding se trochu vpije do drobenky a zvlhci ho. Proto je pak kolac lepsi ulezely:-)

  • beba | 10. 4. 2006 10:00

    Anonyme, môžeš mi ešte povedať, či ten puding mal vpiť do drobenky alebo zostane ako vrstva na tej drobenke. Inak vďaka za odpoveď.Ale rada by som to vyskúšala s ríbezľami, len potrebujem ešte radu.

  • Anonym | 9. 4. 2006 14:24

    Beba, ja dala na drobenku jeste horky puding, na nem visne a pak drobenku. Byl vyborny! Kdybych delala s tvarohem asi bych vyradila uvareny puding a tvaroh smichala s mlekem a pudingovym praskem. Ja pecu na 150-160°, pri vissi teplote puding muze vybublat i mimo pekace, to je pak neprijemne nadeleni.

  • beba | 8. 4. 2006 23:32

    Dnes som tento koláč robila len si myslím, že sa mi nepodaril a preto vás prosím o radu. Koláč je stašne drobivý, do pudingu som pridala 1 nízkotučný tvaroh a naliala na drobenku ako sa uvádza v recepte. Piekla som to skoro 1 hod. a stále sa ten puding nechcel vpiť do drobenky a keď som sa pozrela do rúry, vrch bol už zlatistý a puding pod ním stále bublal. Robila som z jahodami. Prosím o radu, či sa ten puding má úplne vpiť a vytvoriť jedno ceso s drobenkou, alebo zostane na nej. Z obrázka to nie je dobre vidieť.Inak je chuťovo výborný.Ďakujem

  • Monika | 27. 3. 2006 20:58

    Skvělý koláč.Velice chutný,rychlý a jednoduchý.Ten bude u nás na stole snad každý týden.

  • Jitka | 22. 3. 2006 14:56

    Koláč jsem dělala několikrtá a vždy byl chutný a hlavně rychlý. Hodnotim jedničkou.

  • Iva | 17. 3. 2006 17:04

    Jak velký plech to má být? Když jsem to zkusila, bylo to moc nízké a rozhodně to nevypadalo jako na obrázku. Myslím, že byl moc velký plech (mám horkovzdušnou troubu jiných rozměrů než jsou typické plynové). Díky za odpověď. Jinak byl dobrý.

  • Pavlína Svitáková | 13. 3. 2006 08:35

    Dělala jsem několikrát a už u nás patří k velice oblíbeným .Tentokrát jsem dala napůl meruňkový kompot a banány.Super!

  • Eva | 10. 3. 2006 09:08

    Dámy, věřte mi, fantazii se meze nekladou! Jablka jak kdo má rád, menší kousky se spíš "rozpečou", větší zůstanou. Do mnoha tvarohových náplní se přímo přidává i pudinkový prášek, takže je možné to udělat i tak, nebo obě náplně podle tohoto receptu smíchat, nebo i navrstvit jednu na druhou.Parádní recept, doporučuji!

  • Jana H. | 10. 3. 2006 08:48

    Pro anonyma a Amálku. Monísek ze dne 6.2.06 použila jablka. Pokrájelela bych je na kousky a posypala skořicí. Prdívejte se na příspěvek ˇAnety ze dne 5.12 05, použila tvarohy. Dík. Jana H.Nebojte se obměňovat. Já to také dělám.

  • Jana H. | 10. 3. 2006 08:37

    Pro Ninu, přesně tak a dík za pochvalu.Jana H.

  • nina | 9. 3. 2006 18:46

    Krupičkový cukr znamená cukr krupice? Děkuji za odpověď a autorce za skvělý recept!

  • Anonym | 9. 3. 2006 18:14

    Můžu se prosím vás zeptat, pokud má být koláč s jablky,mají být nastrouhané nebo třeba jen nakrájené na malé kousky nebo je možné obojí? Moc děkuji za odpověď.

  • amalie | 9. 3. 2006 18:01

    Ráda bych se zeptala,když dáváte tu náplň tvarohovou tak místo pudinku anebo je možné dát pudink a na to ještě i tvarohovou náplň. Děkuji moc

  • Mirka | 1. 3. 2006 21:08

    Moc vám děkuji za radu, vyzkouším to! Nikdy bych nevěřila, jak je těžké vařit v zahraničí česká jídla... není mouka, není tvaroh, není mák, moučkový cukr je vzácnost... :-) Ale jsou tu zase jiné dobrůtky, třeba ty mořské potvůrky...

  • Jarča Karásková | 28. 2. 2006 11:20

    Koláč je výborný, zkusila jsem ho také z hladké mouky a povedl se výborně. Jsem v pro změnu v Angli a na České párty se po něm jen zaprášilo.

  • Sabrina | 27. 2. 2006 14:13

    Mirko, jsem v Nemecku a tady taky nemame polohrubou, delala jsem ji z hladke a povedlo se to taky, tak drzim palecky.Sabrina

  • Mirka | 25. 2. 2006 18:38

    Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jestli je možné ho dělat i z hladké mouky? Jsem ve Španělsku a tady jinou nemají. Už dřív jsem ho v ČR dělala s polohrubou a byl moc dobrý. Díky!

  • Jaroslava Stará | 22. 2. 2006 11:07

    Dělala jsem ho tátovi k svátku. Nejradši má koláče s drobenkou, tak jsem si říkala, že koláč, který se jmenuje drobenka bude to pravé. A nezklamal! Prý je to konečně pořádný koláč! :) Dělala jsem ho částečně s meruňkami a částečně s mraženou lesní směsí, oboje mňam!

  • Anonym | 10. 2. 2006 13:11

    Dávám jedna, udělala jsem koláč z rybízem, aspoň jsem ho spotřebovala.

  • Monísek Karešová | 6. 2. 2006 07:52

    Včera jsem také vyzkoušila tento recept.Dala jsem méně cukru a jelikož má přítel rád skořici, tak jsem dala jablíčka a kupovidu,že se učím péct, byl dobrý.

  • Maja | 31. 1. 2006 15:23

    Opravdu,ale opravdu nemá chybu.Úžasný koláč!!Můžu jen doporučit.

  • Ivana Samcová | 29. 1. 2006 11:59

    Včera jsem upekla koláč s rybízem. Prostě MŇAMKA!

  • Ester S. | 18. 1. 2006 13:48

    O vikendu jsem delala a dnes take, manzel je uplne nadseny :) Pripojuji se ovsem k nazorum, ze na druhy den je o tridu lepsi.Co se tyce cukru, jak tady pisete, tak ja davam dle receptu a myslim, ze je preslazeny rozhodne neni - vsichni ochutnavaci rikaji, ze je akorat.

  • petr kris | 31. 12. 2005 14:26

    Naprosto výborné.Mohl jsem ochutnat od Vaší pisatelky Zuzany Kovářové a skutečně SUPER!

  • Žaneta | 5. 12. 2005 10:07

    Lidko, dá se to nahradit tvarohem. Umíchám dva tvarohy, do toho jeden pudinkový prášek, trochu cukru a mléka.

  • Zdena z JM | 2. 12. 2005 07:00

    Vyzkoušela jsem s rybízem z mražáku.Je opravdu vynikající a s kyselým ovocem,jako je rybíz,není ani tak sladký.Opravdu je lepší nechat ho do druhého dne uležet.

  • Marcela | 29. 11. 2005 22:13

    Je to výborné. Už jsem rozdala hodně receptů.Všem to moc chutnalo. Taky jsem dala méně cukru.

  • Zuzana | 28. 11. 2005 11:27

    Koláč je výtečný, dělám ho z poloviční dávky do kulaté formy. Používám hrušky, jablka i meruňky. Ten meruňkový byl nejlepší.

  • Kafenka :-) | 25. 11. 2005 18:38

    Tak jsem koláč včera upekla, dala jsem tam broskve a ubrala jsem cukr. Musím ale říct, že nás nějak příliš nenadchl. Možná to bude těmi broskvemi, musím zkusit příště dát nějaké výraznější ovoce, protože se nám to zdálo mdlé.

  • Monika | 22. 11. 2005 06:15

    Je to moc dobré, vrstvu jablek jsem posypala skořicovým cukrem a ořechy, pudink jsem dala vanilkový. Zkazit se nestihne!

  • Jana | 14. 11. 2005 17:03

    Skvělý moučník. Díky za něj.

  • Monča | 9. 11. 2005 14:49

    Lidko uvařte pudingu jen poloviční množství a zašlehejte do něj dva tvarohy, vznikne vám lahodný krém (jako pribiňáček) a dcera puding neodhalí a přesto to bude v koláči vláčné....vyzkoušeno

  • Zuzana Kovářová | 4. 11. 2005 11:58

    kolac je opravdu exelentni !!! uz jsem vas recept reprodukovala dal.stahla jsem si ho pred 14dny od te doby pekla 4x s jablky a skorici. je jednoduchy,rychly..dekuji

  • marketa svandova | 19. 10. 2005 14:35

    Hrozně moc sladké, přestože jsem dala kyselejší jablka!

  • Lidka Kábrtová | 18. 10. 2005 22:24

    Nedá se ten pudink nahradit tvarohem? Dcera pudink v koláčích nerada. Asi jsem ji zmlsala...ale zas mám dobrý pocit, že tvaroh je zdravý :-)

  • Hela | 15. 10. 2005 22:36

    Koláč je výtečný. Jelikož jsem dostala hodně hrušek, jsou na něm. Snad vydrží do zítřka až bude 'mokrý'.

  • Lucie Knyová | 15. 10. 2005 11:08

    Dobrý den,protože můj muž nemá rád koláče s ovocem, zkusila jsem upéct tento koláč bez něj, ale udělala jsem jednou tolik pudinku a je to opravdu vynikající, všem to moc chutná.

  • Silvie | 11. 10. 2005 21:24

    Bylo to výborné, i když na mě trochu moc sladké. Podruhé jsem teda dala míň cukru a bylo to opravdu super! Drobivý se mi nezdál vůbec, s tím nebyl problém. Pudink těsto změkčil a bylo fajn, že se do něj už nepřidával žádný tuk.

  • Jana Hamalová | 30. 9. 2005 15:55

    Já peču v sobotu na neděli. Ahoj.Jana H. Musím napsat, že nám tedy nesplesnivěl, nevím, ale asi nebyl čas. Pravda, že ho nechávám v ledničce.

  • Ivana | 30. 9. 2005 15:04

    Chtěla jsem se zeptat, jestli jste ho někdo zkoušel s třešněmi. Nerada bych, aby pak nebyl dobrý. Jak je to tedy s tím odleženímXplesnivěním? Potřebuji ho na neděli a teď nevím, jestli ho mám péci už dnes nebo až zítra.Díky.

  • lenka peliskova | 30. 9. 2005 14:38

    Buchta je dobra,jen bylo dobre doplnit,ze se ma pect dopredu alespon jeden den,na muj vkus byla prvni den drobiva a sucha,druhy den po upeceni byla fajn,ale az treti den byla mekoucka..a nesplesnivela.

  • eva maskova | 28. 9. 2005 14:37

    buchta je výborná.Dělala jsem ji s broskvemi a můžu říct že měla úspěch.Určitě ji vyzkouším i s jiným ovocem.

  • Jana | 27. 9. 2005 21:39

    Kolac s jablky jsem upekla,chutna skvele!Zatim jeste neni dosti prochladly,takze se trochurozsejpa,ale verim az uplne zchladne,ze to bude lepsi.Jablka jsem posypala skoricovym cukrem a pridala par hrozinek.

  • Jana Hamalová | 27. 9. 2005 16:15

    Pro Janu. Myslím si , že ano. Může to být zajímavé.Potom napiště a já to zkusím taky. Do drobenky, která se dává na pudink a ovoce , bych přidala trochu skořice. Ahojky.

  • Jana | 27. 9. 2005 06:52

    Daji se pouzit strouhana jablka?

  • Naďa Zywczaková | 24. 9. 2005 13:49

    Moc děkuji hned vyzkouším.

  • Anna P | 23. 9. 2005 09:39

    Pro Naďu - vajíčko přidáte do drobenky

  • Naďa Zywczaková | 23. 9. 2005 07:11

    Potřebovala bych poradit kam s tím vajíčkem.Jinak mi je vše jasné díky.

  • Marcela Vrabcová | 14. 9. 2005 17:45

    Pekla jsem ho ted na vetsim (asi 30 x 40 cm) a hlubsicm plechu a bylo to tak akorat. Jsme na to dva, ale priteli jsem nabalila kus do prace a uz se staral, jestli jsem vsechen doma nesnedla, protoze v praci ho o nej pripravili kolegove. Delala jsem ho se svestkama a je opravdu vynikajici.

  • Anna P | 14. 9. 2005 15:57

    Chtěla bych koláč vyzkoušet, poradí mi někdo jak velký plech si mám připravit, nějak nemužu odhadnout.Děkuji

  • Anonym | 12. 9. 2005 13:23

    zkusila jsem to a bylo to super!dokonce i můj přitel si to pochvaloval!jedli jsme ho ve dvou také tři dny, než nám bohužel splesnivěl!což se mi stalo poprvé a vůbec to nechápu:(tak radím rychle ho sněste:)

  • Veronika Keslová | 10. 9. 2005 19:30

    Moje zlatíčko mi nevěřilo, že se to při pečení spojí. Já jsem věřila Vám a "vyhrála" jsem :o) Ve dvou jsme si na tomto množství pochutnávali tři dny. Díky za skvělý recept a určitě budu zkoušet další dobroty.

  • Štěpánka | 9. 9. 2005 20:44

    Tak jsem upekla,s jahodami a meruňkami,a je to moc super a dokonce se to nerozpadá,jak jsem měla strach.Už se těším na variantu s borůvkami.

  • Andrea Kadlecová | 8. 9. 2005 13:50

    Nejlepší na tenhle koláč jsou borůvky..prostě to nemá chybu..tedy až na to, že to zmizí z pekáče ještě teplé..Všem doporučuji!! Pečící papír nepoužívám, stačí vymazat a vysypat plech..

  • Jana | 4. 9. 2005 01:06

    Doporučuji a děkuji za recept.Pravda je, že když jsem to vše drobila na plech..tak jsem nevěřila, že se "to"nějak spojí.Ale spojilo a bylo to výborné.Jen není napsáno, jestli se jedná o cukr krupice nebo cukr moučka.Jinak píšu jedničku.

  • Lenka | 3. 9. 2005 15:05

    Musím použít pečící papír , doma ho nemám ani nenám s ním zkušenosti , díky za radu.

  • Martina | 3. 9. 2005 12:05

    Výtečná dobrůtka! Moc chválím. Povedlo se to dokonce i mně :)))

  • Johanka K | 28. 8. 2005 12:50

    ...ešte odkaz pre Gabču do Švajcu...polohrubú múku možeš nahradiť , ak zmiešaš hladkú a hrubú múku v pomere 1:1...

  • Naďa | 25. 8. 2005 15:28

    Prášek do pečiva musíte vmíchat do mouky,nebo do sypkých ingrediencí.Nikdy nesypat na vejce nebo mléko,pak skutečně špatně nabyde,on totiž ve vlhku vyšumí...

  • kati1 | 25. 8. 2005 09:17

    Vypadá to fakt úžasně, asi jej brzy upeču - průšvih je akorát ten, že dnes je to 4 dny, co jsem začala s dietou a řekla jsem si, že tentokrát nepolevím. Ale co, sní ho druzí a nějaký ždibínek mi snad neuškodí... :o) Gabči ze Švýcarska dávám za pravdu, taky jsem tam nějakou dobu žila a polohrubou mouku jsem si musela nebo nechávala vozit z česka.

  • Anonym | 25. 8. 2005 08:24

    Verco, puding se tam dava jeste teply:-) Ja si uvarim puding, pak teprve zacnu delat testo (mezitim puding trosku vychladne) a sup ho na kolac:-))))

  • Verca | 25. 8. 2005 03:04

    tak stale cekam, jak teply ten puding ma byt... :O)hokrky anebo vychladly?

  • andrea augustinova | 24. 8. 2005 22:26

    Tento kolac je opravdu skvely, nemohu dat jinak nez za jedna!Pekla jsem ho se svestkami vcera a dnes je pryc.Jen mam maly problem, pokazde, kdyz pecu nejaky kolac s praskem do peciva tak mi testo skoro nenabyde. Na obrazku je krasne nadychane, ale me se nedari. Poradi mi nekdo v cem delam chybu? (nejsem moc zdatna pekarka) Predem dekuji.

  • Ivana | 24. 8. 2005 15:56

    Je báječný, hlavně nenáročný na přípravu. Měla jsem jen hrušky. Příště dám výraznější ovoce. Je i tak velice chutný a žravý

  • Pavluška | 23. 8. 2005 15:19

    Výborný, pekla jsem ho s borůvkami.

  • rozárka Sebraná | 23. 8. 2005 11:02

    Vzkazuji GAbče do Svajcu- drobenka jde i z hlADKÉ MOUKY !! NEBOJ

  • Vladka | 22. 8. 2005 17:48

    Velice chutne!!!Pecu akorat drobenka-pudink-drobenka, bez pridani ovoce, a po kolaci se jen zaprasi.I ja tez dekuji za recept.

  • Kateřina R. | 22. 8. 2005 14:26

    Pudink vařím z jednoho nebo ze dvou sáčků?

  • Margita | 22. 8. 2005 07:04

    Výborný koláč. Jednoduchý a rýchly. Robila som ho s čučoriedkami /borúvkami/ a tak rýchlo som neurobila ani jeden koláč, hoci pečiem s obľubou a dlho. Veľmi sme si pochutnali. Doporučujem všetkým.Hodnotím a jednotku.

  • Oona | 21. 8. 2005 17:26

    U nás je to tak, že nemáme šancu ochutnať koláč na druhý deň - nie je čo. Keď som upiekla tento, môj manžel povedal: "Tvoje pudinkáče sú lepšie" a koláč sa nezjedol v prvý deň, našťastie. Na druhý deň už bol dokonca lepší ako "moje pudinkáče", len sa zaprášilo za ním. Určite bude mať u nás reprízu.

  • Šinyk | 21. 8. 2005 11:52

    Zrovna jsem dopekla obdobný koláč (ovoce jsem dala - borůvky), ale místo pudinku dělávám 2-3 ks tvarohu ušlehaného s mlékem, cukrem, 1 vejcem a 1práškem vanilk. pudinku. Příště vyzkouším pudink.

  • marketa T. | 21. 8. 2005 09:20

    Tento týden jsem dělala již dvakrát tento výborný koláč,jelikož je teď období broskví a nektarinek.Na chatě měl koláč úspěch a hlavně jeho snadná příprava.

  • Jana H. | 20. 8. 2005 20:42

    Pro Makynu: zkuste Xtý jogurtový koláč, pokud máte ráda koláče s ovocem. Je opět rychlý a dobrý. takové pečení, které je raz dva hotové to mám ráda. Dále bych chtěla poděkovat všem kuchtičkám i kuchtíkům za milé ohlasy. Mějte se všichni moc fajn a úspěšný příští týden.Jana H.

  • Makyna | 20. 8. 2005 18:52

    Tak to musim opravdu moc pochvalit za tak vyborny recept,teprve jsem to upekla a nevydrzela,tak jen co to trosku zchladlo,hned jsem to zkusila.Dekuji moc pani J.Hamalove za vynikajici recept,jelikoz ziji v USA pouzila jsem misto hery maslo,a take misto rybizu boruvky,take jsem dala na dobrou radu a posypala boruvky se skorici.Je to vynikajici,rychle ,a budu to pici casteji.Jeste jednou dekuji,pokud mate pani Jano nejake jeste dalsi vynikaji recepty prosim podelte se s nami.Dekuji Makyna

  • vera sejvlova | 20. 8. 2005 17:37

    Mám mlsnou rodinu tak že peču dost často.Chtěla jsem vyzkoušet něco nového,mrknu na net a ejhle:)))na obrázku pěkný,podle popisu rychlý,tak šup do práce.Jano díííík,je fakt supr a dávám Ti jedničku s hvězdičkou.Doba přípravy 10 min a taková dobrůtka.DOPORUČUJI VŠEM !!!!!!!!

  • Naďa | 20. 8. 2005 10:16

    Tenhle koláč jsem dělala včera.ale neměla jsem vanilkový pudink,jen kokosový a jahodový.Využila jsem je oba-koláč byl krásně barevný,dala jsem ty veliké švestky(nevím jak se jmenují)překrájené na čtvrtky.....prostě pohádka! Manžel jen funěl a mezi jednotlivými vzdechy jsem zaslechla-výtečné,výborné-což dokázal tím,že dnes už nemáme ani kousíček!

  • Jana P. | 19. 8. 2005 22:41

    Právě jsem tento koláček vyndala z trouby, voněl po celém bytě a jen jsem jej rozkrájela, už je jenom polovička. Je opravdu křehký a skvělý. Dávám za 1 !

  • Petr Petr | 18. 8. 2005 22:38

    Teda holky, vy mi dáváte.Už jsem se chystal jít spát a jen jsem sem nakoukl ...parádní recept. Hledal jsem sice něco jiného, ale teď si budu muset dát alespoň trochu musli, takovou mám chuť na saldkou večerní tečku.Už se těším na sobotu a jdu taky na to... jsem velký mlsouš a kamarádi jistě ocení nějaký drobek ke kafíčku. Jen nevím jestli něco zbude, když sleduji ty komentáře....

  • jarmila | 18. 8. 2005 12:58

    Pro Mílu: 1 Hera = 250 g, 1 kelímek smetany = 200 až 250 g (podle výrobce).Jarmila (za svobodna také Ondrušková)

  • Mila Ondruskova | 18. 8. 2005 08:44

    Prosim Vas pro nas nezijici v Cechach, muzete tam psat, kolik gramu je napr. 1 Hera? Nebo kelimek smetany atd.? Diky Mila

  • Lucka | 17. 8. 2005 17:01

    Je to celkem dobrý koláč jen se mi trochu rozpadal.

  • Jitka | 17. 8. 2005 12:50

    Je super, do pudinku jsem přidala navíc1 tvaroh.Zařazuji ke stálicím!!!

  • Petruš | 17. 8. 2005 09:45

    Tak jsem včera večer vyzkoušela a ráno byla půlka pekáče fučččč.... Dělala jsem s jahodami a musím pochválit, fakt super... Díky za recept...:-))

  • Airan Novakova | 16. 8. 2005 18:34

    Anonyme, nevim proc tomu rikate "patlanice" a pokud se to opravdu u vas nepovedlo, nebude nahodou v tom najaka vase chyba? Ja ten kolac delala s velkym uspechem a jak ctu komentare tak ostatni si to taky velmi chvali. Treba jste neco prehledl, taky se to stava. Je neco jineho, kdyz nechutna ale kdyz se nepovede (jenom vam) tak je to spise k zamysleni.

  • Anonym | 16. 8. 2005 17:05

    Je to teda pěkná patlanice!

  • marti | 16. 8. 2005 14:34

    Anonym: já jsem pudink nalila horký a jak už jsem psala dopadlo to výborně a koláč je vynikající. Držím palečky, aby se povedl :-)

  • Anonym | 16. 8. 2005 14:17

    Dneska se to pokusím vyzkoušet, tak mně držte palečky. A taky mám jeden dotaz. Ten puding se na těsto lije horký nebo až vychladne? Vím že už tam jeden takový dotaz byl, ale ještě jsem nenašla odpověď. Předem dík za odpověď.

  • Market TE | 16. 8. 2005 13:10

    Včera jsem pekla tento delikatésní koláček a dnes je lepší než včera,přijde navštěva tak uvidíme jak se budou tvářit.

  • Alena | 15. 8. 2005 21:39

    Zkusila jsem dát do koláče broskve a ryngle a byl opravdu vynikající (a hlavně rychle udělaný). Děkuji za typ.

  • Gabca M | 13. 8. 2005 12:35

    Ahojky,jenom po precteni vasich receptu mam sliny u huby,ale ziju ve Svajcu a tady nemaji polohrubou mouku,ktera kucharka mi poradi co namisto,jenôm hladka,nevim jestli to bude vonco.Zdravim vsechny sikulky

  • Magdalena Šimonová | 13. 8. 2005 08:18

    Syn/17/hučel,že až pudink vystydne,tak zhrudkovatí a bude to hnusné.Netuším,je to tak výborné,že jsme ochutnali a snědli to dřív,než to stačilo vystydnout/je nás sedm/.

  • Monika S. | 12. 8. 2005 09:20

    Tak a už som ho vyskúšala a bol naozaj výbrony a hlavne veľmi nenáročný na prípravu. Nemala som ríbezle, tak som použila konzervované mandarínky a tiež to bolo fajn. Akurát sa mi zdalo cesto príliš mastné nabudúce dám trochu menej tuku dúfam, že tým nič nepokazím.

  • Airan Novakova | 11. 8. 2005 10:48

    Pred chvili jsem to vyndala z trouby - vypada super...jsem si jista, ze bude i super chutnat...dekuji pani Jane H. za tip:-)

  • Jana Stulíková | 10. 8. 2005 16:24

    Vyzkouším to. Už se chystám. Mladí se vrátí z dovolené, tak jim tenhle koláč připravím. Potom napíši jaký jsem měla úspěch.

  • Sabrina | 10. 8. 2005 07:59

    dekuji vsem za pomoc. dala jsem nakonec maslo. delala jsem drobenku poprve, nemela jsem zkusenost jak ma vypadat, po upeceni se mi trochu vice drolila, asi jsem dala mene masla. priste uz budu vedet. je pravda ze ta buchte vydrzela i 3 den vlacna a neokorala, ten recept je opravdu snadny a lehky i pro zacatecniky, a ta chut te buchty .... to je jedna basen. dekuji, budu delat casteji. Sabrina

  • Marta | 9. 8. 2005 19:03

    Použila jsem karamelový pudink a hrušky. Taky dobrý!

  • Mishaak | 9. 8. 2005 11:07

    Sabrino, myslím, že je úplně jedno, jestli tam dáš Heru nebo něco podobného, jen bych se vyvarovala margarínům typu Perla, Rama... takže když tam dáš normální máslo, tak tím nic nezkazíš.Jinak koláč je fakt výborný, první den je křupavý a druhý den zas úžasně vláčný. Myslím, že zkusím ještě jeho obdobu a místo pudinku dám mlékem rozdělané 2 ks tvarohu s cukrem, vajíčkem a na ovoce použiji švestky. :o)

  • Verca | 8. 8. 2005 23:56

    a ten puding se leje na drobenku jeste horky, anebo se necha trosicku vychladnout? Uz se moc tesim, az tento recept vyzkousim. Ale Heru tu nemame. Bydlim v USA. Tak to vyzkousim s necim podobnym, co tu muzu koupit...dekuji

  • Zuzana Kocovska | 8. 8. 2005 21:45

    dobrý den,jsem v pečení úplný zelenáč, tudíž mám možná zvláštní dotaz - jak poznám, že je tento koláč upečený?Pár krát jsem se pokoušela něco upéct a buď jsem to spálila nebo nedopekla. Děkuji děkuji za radu, ahojky zuzka

  • Jana H. | 7. 8. 2005 20:22

    Ahoj Sabrino, Hera se dá nhradit máslem nebo tukem na pečení.

  • Hanka | 6. 8. 2005 11:28

    Holky,díky za skvělý recept i za dodatečné rady.Včera jsem buchtu pekla s meruňkama a byla to lahůdka.Všichni mě chválili a přidávali si...Neměla jsem po ruce Heru,tak jsem ji nahradila máslem a nemělo to chybu.

  • Anonym | 5. 8. 2005 23:08

    Pro Sabrinu: Místo Hery se dá se použít např. Sanella

  • Sabrina | 5. 8. 2005 15:32

    dobry den, prosim cim mohu nahradit Heru? bydlim v Nemecku a tady , myslim, asi neni, slo by to maslem ? jeste nikdy jsem nedelala drobenku, tak jsem zvedava jak se mi to povede, urcite dam vedet, pa Sabrina

  • marti | 5. 8. 2005 14:37

    Lenka: já bych to s jablky klidně vyzkoušela. A jestli jsou trochu kyselejší, tim líp :-)

  • Lenka | 5. 8. 2005 13:06

    A je to dobre taky s jablky??? (Mam jich doma asi tunu a tenhhle recept se mi libi :-))

  • Jana | 4. 8. 2005 16:05

    Marti neomlouvej se , dobrých rad není nikdy dost. Ahoj Jana H.

  • marti | 4. 8. 2005 10:50

    Omlouvám se, když jsem psala odpověď, tak tady ta od Jany H. ještě nebyla.

  • marti | 4. 8. 2005 09:49

    Krilie: pekla jsem ho asi na 180 stupňůHanka: přesně tak, drobenka se nadrobí :-) Stejně jako když se dává drobenka nahoru na koláč.Jana S.: ano, vejce se dá do drobenky :-)Určitě vyzkoušejte, je to opravdu vynikající koláč!

  • šmudlinka | 3. 8. 2005 21:51

    Supr. Dnes jsem si sem vlezla pro inspiraci a vybrala tenhle recept. Koláč je výborný!!!

  • Jana H. | 3. 8. 2005 17:47

    Pro Janu Stulíkovou a Hanku: to těsto je sypké - drobenka. Z mouky, cukru, Hery,vejce, vanilkového cukru a prášku do pečiva se udělá drobenka.Že se normální drobenky nedává vejce je jasné, ale toto je sypké těsto. Nebojte se toho a žmoulejte a žmoulejte. Pak postupujte tak jak je psáno.Pro Krilie-asi 150 - 160 stupňů, já jsem dost opatrná, hlídám to .Jana H.

  • Jana Stulíková | 3. 8. 2005 15:43

    A co to vejce, kam to se dá? Domnívám se,že do drobenky, ale já dělám drobenku bez vajíčka.

  • Hanka | 3. 8. 2005 14:46

    Holky,ta drobenka,co se dává na plech se nadrobí? Tekuté to přece není...??? Díky,jsem spíše začátečnice.

  • Krilie | 3. 8. 2005 13:06

    dotaz: na kolik stupňů se to má péct? díky

  • Vlasta Korytářová | 2. 8. 2005 08:31

    Moc dobrý a jednoduchý. Davám za 1.

  • marti | 28. 7. 2005 14:32

    Tenhle koláč jsem nedávno objevila na jiných stránkách a protože bylo zrovna hodně rybízu, tak jsem ho hned vyzkoušela. Je opravdu vynikající, osvěžující a rychlý. Určitě ho budu dělat často. Jen se po něm zaprášilo!!! :-)

  • Jana z VM | 28. 7. 2005 08:21

    Moc díky za radu!!! Vždyť jsem to povídala, že se zase objeví nějaká dobrota, akorát tato je na těchto stránkách již déle, že? Ono je zapotřebí, aby se autor čas od času připomněl, když je jeho recept stranou, ne?! S pudingem je to vždycky pochoutka. Určitě vyzkoušíme. Díky :))

  • Jana H. | 27. 7. 2005 18:27

    Pro Janu z VM,Arien. Děvčata, vidím, že rády pečete,Vaše příspěvky čtu často. Zkuste tento koláč, myslím, že zklamané nebudete. Opět rychlý a dobrý. Pro léto jak dělaný.Lahodný, ovoce podle chuti.S rybízem jedinečný.Dobrý je když se rybíz nebo borůvky posypou moučkovým cukrem se skořicí. Mějte se hezky. Jana H.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Cukr krupice Hera Mléko Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Hraběnčiny řezy II.

Hraběnčiny řezy II.

Mrkvový salát trochu jinak

Mrkvový salát trochu jinak

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Květákový nákyp

Květákový nákyp

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Tzaziky

Tzaziky

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Jablečné žabí tlamičky se skořicí

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Míša řezy
Míša řezy
26
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

Influencerka Dominique Alagia šokovala: Potřebuju 100 tisíc měsíčně!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Dresing hami mňami
Dresing hami mňami
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
Dresing z kysané smetany
Dresing z kysané smetany
Drobenka - žmolenka
Drobenka - žmolenka
Drobenka na ovocný koláč
Drobenka na ovocný koláč
Drobenková bublanina
Drobenková bublanina
  • Recepty.cz
  • Drobenka - koláč s pudinkem a ovocem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact