• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
Napište svůj komentář k receptu

Dřevorubecký guláš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dřevorubecký guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • grilovací koření
    • 40
      g rostlinný olej
    • 150
      g houby
    • 200
      g párky (Tenké)
    • 100
      g cibule
    • 25
      g hladká mouka
    • mletá paprika
    • kečup - jemný
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • majoránka
    • 50
      g tuk
    • 3
      dl vývar (Nebo voda)

Postup přípravy receptu

1
Na tuku orestujeme cibuli, zaprášíme moukou a paprikou, zalijeme vývarem (vodou), promícháme, přidáme kečup utřený česnek, sůl, pepř, kmín, majoránku a vše povaříme.
2
Kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, poprášíme grilovacím kořením a orestujeme. Přidáme nakrájené houby, na kolečka nakrájené párky a orestujeme, vložíme lečo, trochu prohřejeme, zalijeme předem uvařenou gulášovou šťávou a vše povaříme. Podáváme s rýží, bramborem, knedlíkem, nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Hovězí zázvorový guláš

Hovězí zázvorový guláš

Prezidentský guláš II.

Prezidentský guláš II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Dede . | 10. 6. 2008 21:03

    Recept som vyskúšala so šampiňónmi,nedala som lečo ale 2 paradajky a jednu papriku a do šťavy som nepridala kečup ale asi 1 dl červeného vína,bolo to mňam.

  • Iveta Bílková | 6. 2. 2007 12:42

    Je to fantastické! Vynikající propojení všech ingrediencí. Já jsem dala sušené hříbky a sterilovaného leča 500g, protože lečo milujeme. Jeden jsme měli s těstovinama a druhý den s knedlíkem. Bude dělat určitě častěji. Díky za skvělý recept. A vůbec není složitý.

  • pavča | 30. 11. 2006 08:27

    opravdu výborné! HOuby jsem dala sušené, a majoránku a česnek jsem přidala až nakonec.

  • Anonym | 25. 3. 2006 10:10

    Super

  • Anonym | 15. 12. 2005 09:22

    Majoránka a česnek se přece nedává na začátku vaření!!!

  • Anonym | 12. 12. 2005 21:04

    jaké houby jste prosím dali? jinak to vypadá moc dobře

  • fany | 12. 1. 2005 19:06

    Na první pohled složité, ale nemá chybu. Doporučuji všem, přípravu zkrátí již hotové lečo z mrazáku nebo ze sklenice.

  • Alice Svobodová | 10. 12. 2004 15:52

    Chutná skvěle, stojí za to vyzkoušet.

  • Alice | 10. 12. 2004 13:07

    Chutná výborně! Stojí za to vyzkoušet. Vřele doporučuji!!! Mňamka pro celou rodinu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Grilovací koření Hladká mouka Houby Kečup - jemný Kmín Majoránka Mletá paprika Párky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Tuk Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Máslový ležák proti depresi

Máslový ležák proti depresi

Pečený česnek

Pečený česnek

Bábovka jak od paňmámy

Bábovka jak od paňmámy

Citronová poleva

Citronová poleva

Čočka na kyselo po našem

Čočka na kyselo po našem

Vláčný makovník / makovec

Vláčný makovník / makovec

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

57
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
51
Drožďová polévka s houbami a quinoou
Drožďová polévka s…
41
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo…
40
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči
37
Dýňová polévka s hruškami
Dýňová polévka s hruškami

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz S rakovinou bojující Laďka Něrgešová: Odhodila paruku! Přímo ve vysílání…

S rakovinou bojující Laďka Něrgešová: Odhodila paruku! Přímo ve vysílání…

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

  • Recepty.cz
  • Dřevorubecký guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact