• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dráteník
Napište svůj komentář k receptu

Dráteník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dráteník
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g brambory
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 0,50
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promícháme a dáme péct do vymazaného pekáče. Dráteník je hotový, jakmile je krásně zlatý.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • karel paty | 24. 7. 2008 16:48

    Oldřichu, prášek se dává nakonec proto, že čím vlhčí prostředí, tím dřív vyšumí. A tak je výhodné ho dát úplně nakonec i když s moukou asi nic nezkazíte.

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Daizy * | 18. 7. 2008 12:47

    Jani, vystihl to přesně...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 18:56

    Daizy,bohužel,u nás to bylo obdobné.Vonělo to krásně,já moc ochutnat nemohla,ale přítel říkal,že je to BUCHTOJÍDLO,nevím,co tím myslel

  • Daizy * | 15. 7. 2008 13:10

    Také jsem dělala dnes k obědu a bohužel se žádné nadšení nekonalo, moje děti (ač jinak nevybíraví jedlíci) snědly 2 lžičky a všechno ostatní nechaly. No, jsem zvědavá, co na to ten můj, až přijde z práce...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 00:11

    To jsme se tu sešli,co?Vlastně už dnes dělám na oběd a vyzkouším Laďko tu mouku.Pak dám vědět.

  • Oldřich Gargulák | 14. 7. 2008 18:33

    ...a NAKONEC prášek do pečiva. Proč nakonec, já dávám do mouky. Ale vyzkouším.Tu krmi.

  • ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:29

    Pro Janu Remkovou:tenhle recept znám a právě u tohohle vyzkoušejte místo polohrubé celozrnnou mouku a místo hladké špaldovou.Laďka

  • Jana Remková | 14. 7. 2008 09:46

    Takže,velmi zajímavá obměna zapečených francouzských brambor?Velmi dobře to tedy vypadá,tenhle recept,žasnu,lidičky,kam na to chodíte?A celkem i rychlovla.Dávám do oblíbených a v nejbližší době určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Majoránka Měkký salám Pepř mletý Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Dýňový krém

Dýňový krém

Pangasius zapečený se sýrem

Pangasius zapečený se sýrem

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Thajská polévka

Thajská polévka

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

29
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
28
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
28
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Návštěva Dády Patrasové v léčebně: Felixové dorazili do Bohnic!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

Třeštíková pár týdnů před porodem: Zásadní změna!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Dráteník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact