• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dráteník
Napište svůj komentář k receptu

Dráteník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dráteník
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g brambory
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 0,50
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promícháme a dáme péct do vymazaného pekáče. Dráteník je hotový, jakmile je krásně zlatý.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • karel paty | 24. 7. 2008 16:48

    Oldřichu, prášek se dává nakonec proto, že čím vlhčí prostředí, tím dřív vyšumí. A tak je výhodné ho dát úplně nakonec i když s moukou asi nic nezkazíte.

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Daizy * | 18. 7. 2008 12:47

    Jani, vystihl to přesně...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 18:56

    Daizy,bohužel,u nás to bylo obdobné.Vonělo to krásně,já moc ochutnat nemohla,ale přítel říkal,že je to BUCHTOJÍDLO,nevím,co tím myslel

  • Daizy * | 15. 7. 2008 13:10

    Také jsem dělala dnes k obědu a bohužel se žádné nadšení nekonalo, moje děti (ač jinak nevybíraví jedlíci) snědly 2 lžičky a všechno ostatní nechaly. No, jsem zvědavá, co na to ten můj, až přijde z práce...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 00:11

    To jsme se tu sešli,co?Vlastně už dnes dělám na oběd a vyzkouším Laďko tu mouku.Pak dám vědět.

  • Oldřich Gargulák | 14. 7. 2008 18:33

    ...a NAKONEC prášek do pečiva. Proč nakonec, já dávám do mouky. Ale vyzkouším.Tu krmi.

  • ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:29

    Pro Janu Remkovou:tenhle recept znám a právě u tohohle vyzkoušejte místo polohrubé celozrnnou mouku a místo hladké špaldovou.Laďka

  • Jana Remková | 14. 7. 2008 09:46

    Takže,velmi zajímavá obměna zapečených francouzských brambor?Velmi dobře to tedy vypadá,tenhle recept,žasnu,lidičky,kam na to chodíte?A celkem i rychlovla.Dávám do oblíbených a v nejbližší době určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Majoránka Měkký salám Pepř mletý Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený králík

Smažený králík

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Jablečný závin

Jablečný závin

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Vietnamská polévka Pho Bo

Vietnamská polévka Pho Bo

Výborné müsli - tyčinky

Výborné müsli - tyčinky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

24
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
17
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
16
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
15
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
14
Treska pečená s paprikami
Treska pečená s paprikami

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

  • Recepty.cz
  • Dráteník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact