• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dráteník
Napište svůj komentář k receptu

Dráteník

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dráteník
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 400
      g brambory
    • 200
      g tvrdý sýr
    • 200
      g měkký salám
    • 0,50
      hrnek hladká mouka
    • 0,50
      hrnek polohrubá mouka
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • 4
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promícháme a dáme péct do vymazaného pekáče. Dráteník je hotový, jakmile je krásně zlatý.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • Martina Martina | 28. 7. 2008 10:45

    Já prášek do pečiva nedala vůbec a bylo to i tak dobré. Jinak bych prášek do peč. dala nejdříve do mouky...jako u buchet.

  • karel paty | 24. 7. 2008 16:48

    Oldřichu, prášek se dává nakonec proto, že čím vlhčí prostředí, tím dřív vyšumí. A tak je výhodné ho dát úplně nakonec i když s moukou asi nic nezkazíte.

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Martina Martina | 24. 7. 2008 11:09

    Něco podobného jsem jedla u kamarádky babičky. Místo brambor ale byla cuketa a strouhala se. Bylo to výborný....

  • Daizy * | 18. 7. 2008 12:47

    Jani, vystihl to přesně...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 18:56

    Daizy,bohužel,u nás to bylo obdobné.Vonělo to krásně,já moc ochutnat nemohla,ale přítel říkal,že je to BUCHTOJÍDLO,nevím,co tím myslel

  • Daizy * | 15. 7. 2008 13:10

    Také jsem dělala dnes k obědu a bohužel se žádné nadšení nekonalo, moje děti (ač jinak nevybíraví jedlíci) snědly 2 lžičky a všechno ostatní nechaly. No, jsem zvědavá, co na to ten můj, až přijde z práce...

  • Jana Remková | 15. 7. 2008 00:11

    To jsme se tu sešli,co?Vlastně už dnes dělám na oběd a vyzkouším Laďko tu mouku.Pak dám vědět.

  • Oldřich Gargulák | 14. 7. 2008 18:33

    ...a NAKONEC prášek do pečiva. Proč nakonec, já dávám do mouky. Ale vyzkouším.Tu krmi.

  • ladislava staffenová | 14. 7. 2008 17:29

    Pro Janu Remkovou:tenhle recept znám a právě u tohohle vyzkoušejte místo polohrubé celozrnnou mouku a místo hladké špaldovou.Laďka

  • Jana Remková | 14. 7. 2008 09:46

    Takže,velmi zajímavá obměna zapečených francouzských brambor?Velmi dobře to tedy vypadá,tenhle recept,žasnu,lidičky,kam na to chodíte?A celkem i rychlovla.Dávám do oblíbených a v nejbližší době určitě vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Hladká mouka Majoránka Měkký salám Pepř mletý Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z paštiky

Pomazánka z paštiky

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Zelná polévka III.

Zelná polévka III.

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Pečený Pangasius

Pečený Pangasius

Větrníky na plech - karamelové řezy

Větrníky na plech - karamelové řezy

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Salát (nejen) z černé čočky

Salát (nejen) z černé čočky

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

37
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
23
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
19
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
19
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
17
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

Rudolf Hrušínský (79): 25 let tajil rozchod s manželkou! S kým teď žije?

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

  • Recepty.cz
  • Dráteník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact