• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dračí maso
Napište svůj komentář k receptu

Dračí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dračí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kuřecí prsa
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks dračí klobása 150 g

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky opláchneme a nakrájíme na kousky. Klobásu nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi. Opečenou klobásu vyjmeme a na vypečeném tuku orestujeme řízky, můžeme přidat lžičku papriky. Až jsou prsíčka hotová, přimícháme zpátky klobásu a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí například bramborová kaše nebo hranolky.
3
Toto jídlo je velmi rychlé a díky pikantní klobásce a nenáročné přípravě by mohlo zachutnat hlavně pánům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Sušené maso

Sušené maso

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivca | 31. 10. 2007 01:40

    Pani Katerino Dvorakova, souhlasim....mne by se take hodil doma a nase sesticlenna rodina s malymi detmi by jej privitala take. A take se uz moc tesim na jeho nove originalni recepty. I kdyz ja na slozite recepty casu moc nemam, ale na nejakou tu Patrikovou specialitku bych si ten cas nasla.

  • Kateřina Dvořáková | 29. 10. 2007 14:27

    Teda, Patrik mě pobavil. "...a připomenout si, jak jsem dobrý..." Teda jeho bych chtěla mít doma...

  • DP | 29. 10. 2007 13:57

    Tak proč nám Patricku něco ze svých úžasných originálně vymyšlených receptů nepředhodíš? Víš taková jídla jako tzatziky, calzone, hovězí Stroganov nebo bruschetta jsou všeobecně známé pokrmy mezinárodní kuchyně a jejich příprava není ani moc složitá, ani moc zdlouhavá. To nezastře ani sebedelší slohová práce - středně progresivně zdatný kuchař neprofesionál zvládne bruschettu nebo tzatziky za pár minut. Tak sem s těmi tvými složitými chuťovými fantaziemi! Nebo jsou to opravdu jenom fantazie?

  • Radka | 29. 10. 2007 12:11

    Myslím, Patriku, že na Tebe přesně sedí: "jako malý jsem byl trochu namyšlený, ale teď už jsem prostě bez chybičky"

  • Jana V. | 28. 10. 2007 17:15

    Dračí klobásu znám,je výborná,chutí hodně připomíná čabajku,je hodně papriková a ostřeji kořeněná.Výborná na jednohubky.

  • Patrick Schmitt | 28. 10. 2007 02:32

    No...mně je například teprve 22 a už jsem vyzkoušel a vymyslel tolik receptů, jak hodně lidí za celý život ne a jednoduché jídla pro mě nejsou žádnou výzvou. Proto je se jim většinou vyhýbám. Baví mě spíše složité recepty a přípravy, protože se přitom můžu "vyřadit" a připomenout si, jak jsem dobrý...a navíc je to prostě většinou tak, že ze složitého receptu vám může vzniknout chuťová fantazie, z jednoduchého receptu vám vznikne rychlé ale také prosté jídlo. Tím nechci říct, že tohle jídlo není třeba dobré, ale určitě obliba v jednoduchosti přípravy nesouvisí ani s věkem, ani s pohlavím, jak je koneckonců vidět u mě. ;-)

  • Lucka | 26. 10. 2007 13:08

    Dračí klobása je pikantní papriková klobása, jde nahradit jistě jinou. Je dostatečně slaná a pikantní, koření při smažení nezhořkne. Myslím, že mladý kluk, který toho za svůj život ještě moc nenavařil, jistě rychlou a jednoduchou přípravu ocení a nejen on. Zeleninka samozřejmě možná je, klidně i červená paprika.

  • Tereza J. | 26. 10. 2007 10:29

    Patrik, neviem, aká je dračia klobása, ale údeniny všeobecne obsahujú vysoký podiel soli, takže chýbanie dosolenia by som nepovažovala za chybu. Ja by som k tomu pridala už len voľajakú zeleninku, možno hrsť kukurice alebo hrášku.

  • Jana | 26. 10. 2007 09:26

    Neznám dračí klobásu, takže si nedokážu představit chuť tohoto jídla. Ale taky bych tam ještě něco přidala...

  • Anonym | 26. 10. 2007 08:47

    Patriku, souhlas. Také mě tento recept neoslovil (nezkoušela jsem), já preferuji trochu vynalézavosti, kombinací, koření atd.

  • Patrick Schmitt | 25. 10. 2007 22:58

    To, že páni mají rádi jednoduchou, rychlou přípravu je tak trošku fáma, jak je koneckoncu vidět i na receptech, které jsem zde doposud přidal. Jinak pro někoho tento recept může být zajímavý, osobně mi připadá až trošku moc prostý. Jednak mi přijde zvláštní, že nikde není ani zmínka o osolení masa a jednak se může stát, že koření, které společně s tukem vyteče z klobás při dalším opékání zhořkne. Nenáleží mi ale kritizovat, když jsem nevyzkoušel, jsou to jen mé domněnky.

  • Anonym | 25. 10. 2007 17:33

    Pozor, obsahuje vírus.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dračí klobása Kuřecí prsa Mletá sladká paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Nejlepší dort

Nejlepší dort

Ovocný dort s želé

Ovocný dort s želé

Adžika masovo-zeleninové ragú

Adžika masovo-zeleninové ragú

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Celerová krémová polévka

Celerová krémová polévka

Rajská omáčka z džusu

Rajská omáčka z džusu

"Párkrole" - párkové kremrole

"Párkrole" - párkové kremrole

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

36
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
26
Vajíčkovo - okurková pomazánka EXTRA zdravá
Vajíčkovo - okurková…
20
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
20
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
14
Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy
Měsíční krajina (nejen)…

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Kate a William zuří! Tohle už je opravdu přes čáru

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Těhotná Ochotská má starosti: Soudní bitva!

Těhotná Ochotská má starosti: Soudní bitva!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • Dračí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact