• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dračí maso
Napište svůj komentář k receptu

Dračí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dračí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kuřecí prsa
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks dračí klobása 150 g

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky opláchneme a nakrájíme na kousky. Klobásu nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi. Opečenou klobásu vyjmeme a na vypečeném tuku orestujeme řízky, můžeme přidat lžičku papriky. Až jsou prsíčka hotová, přimícháme zpátky klobásu a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí například bramborová kaše nebo hranolky.
3
Toto jídlo je velmi rychlé a díky pikantní klobásce a nenáročné přípravě by mohlo zachutnat hlavně pánům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s bramborem

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s…

Sušené maso

Sušené maso

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivca | 31. 10. 2007 01:40

    Pani Katerino Dvorakova, souhlasim....mne by se take hodil doma a nase sesticlenna rodina s malymi detmi by jej privitala take. A take se uz moc tesim na jeho nove originalni recepty. I kdyz ja na slozite recepty casu moc nemam, ale na nejakou tu Patrikovou specialitku bych si ten cas nasla.

  • Kateřina Dvořáková | 29. 10. 2007 14:27

    Teda, Patrik mě pobavil. "...a připomenout si, jak jsem dobrý..." Teda jeho bych chtěla mít doma...

  • DP | 29. 10. 2007 13:57

    Tak proč nám Patricku něco ze svých úžasných originálně vymyšlených receptů nepředhodíš? Víš taková jídla jako tzatziky, calzone, hovězí Stroganov nebo bruschetta jsou všeobecně známé pokrmy mezinárodní kuchyně a jejich příprava není ani moc složitá, ani moc zdlouhavá. To nezastře ani sebedelší slohová práce - středně progresivně zdatný kuchař neprofesionál zvládne bruschettu nebo tzatziky za pár minut. Tak sem s těmi tvými složitými chuťovými fantaziemi! Nebo jsou to opravdu jenom fantazie?

  • Radka | 29. 10. 2007 12:11

    Myslím, Patriku, že na Tebe přesně sedí: "jako malý jsem byl trochu namyšlený, ale teď už jsem prostě bez chybičky"

  • Jana V. | 28. 10. 2007 17:15

    Dračí klobásu znám,je výborná,chutí hodně připomíná čabajku,je hodně papriková a ostřeji kořeněná.Výborná na jednohubky.

  • Patrick Schmitt | 28. 10. 2007 02:32

    No...mně je například teprve 22 a už jsem vyzkoušel a vymyslel tolik receptů, jak hodně lidí za celý život ne a jednoduché jídla pro mě nejsou žádnou výzvou. Proto je se jim většinou vyhýbám. Baví mě spíše složité recepty a přípravy, protože se přitom můžu "vyřadit" a připomenout si, jak jsem dobrý...a navíc je to prostě většinou tak, že ze složitého receptu vám může vzniknout chuťová fantazie, z jednoduchého receptu vám vznikne rychlé ale také prosté jídlo. Tím nechci říct, že tohle jídlo není třeba dobré, ale určitě obliba v jednoduchosti přípravy nesouvisí ani s věkem, ani s pohlavím, jak je koneckonců vidět u mě. ;-)

  • Lucka | 26. 10. 2007 13:08

    Dračí klobása je pikantní papriková klobása, jde nahradit jistě jinou. Je dostatečně slaná a pikantní, koření při smažení nezhořkne. Myslím, že mladý kluk, který toho za svůj život ještě moc nenavařil, jistě rychlou a jednoduchou přípravu ocení a nejen on. Zeleninka samozřejmě možná je, klidně i červená paprika.

  • Tereza J. | 26. 10. 2007 10:29

    Patrik, neviem, aká je dračia klobása, ale údeniny všeobecne obsahujú vysoký podiel soli, takže chýbanie dosolenia by som nepovažovala za chybu. Ja by som k tomu pridala už len voľajakú zeleninku, možno hrsť kukurice alebo hrášku.

  • Jana | 26. 10. 2007 09:26

    Neznám dračí klobásu, takže si nedokážu představit chuť tohoto jídla. Ale taky bych tam ještě něco přidala...

  • Anonym | 26. 10. 2007 08:47

    Patriku, souhlas. Také mě tento recept neoslovil (nezkoušela jsem), já preferuji trochu vynalézavosti, kombinací, koření atd.

  • Patrick Schmitt | 25. 10. 2007 22:58

    To, že páni mají rádi jednoduchou, rychlou přípravu je tak trošku fáma, jak je koneckoncu vidět i na receptech, které jsem zde doposud přidal. Jinak pro někoho tento recept může být zajímavý, osobně mi připadá až trošku moc prostý. Jednak mi přijde zvláštní, že nikde není ani zmínka o osolení masa a jednak se může stát, že koření, které společně s tukem vyteče z klobás při dalším opékání zhořkne. Nenáleží mi ale kritizovat, když jsem nevyzkoušel, jsou to jen mé domněnky.

  • Anonym | 25. 10. 2007 17:33

    Pozor, obsahuje vírus.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dračí klobása Kuřecí prsa Mletá sladká paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Plněné kokosky

Plněné kokosky

Quiche

Quiche

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Dort od lenocha

Dort od lenocha

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

82
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
68
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
40
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
20
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
20
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Love Island dospěl do finále: Vyhráli Honzi s Patricií!

Love Island dospěl do finále: Vyhráli Honzi s Patricií!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

  • Recepty.cz
  • Dračí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact