• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Dračí maso
Napište svůj komentář k receptu

Dračí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dračí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kuřecí prsa
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks dračí klobása 150 g

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky opláchneme a nakrájíme na kousky. Klobásu nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi. Opečenou klobásu vyjmeme a na vypečeném tuku orestujeme řízky, můžeme přidat lžičku papriky. Až jsou prsíčka hotová, přimícháme zpátky klobásu a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí například bramborová kaše nebo hranolky.
3
Toto jídlo je velmi rychlé a díky pikantní klobásce a nenáročné přípravě by mohlo zachutnat hlavně pánům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Sušené maso

Sušené maso

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s bramborem

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivca | 31. 10. 2007 01:40

    Pani Katerino Dvorakova, souhlasim....mne by se take hodil doma a nase sesticlenna rodina s malymi detmi by jej privitala take. A take se uz moc tesim na jeho nove originalni recepty. I kdyz ja na slozite recepty casu moc nemam, ale na nejakou tu Patrikovou specialitku bych si ten cas nasla.

  • Kateřina Dvořáková | 29. 10. 2007 14:27

    Teda, Patrik mě pobavil. "...a připomenout si, jak jsem dobrý..." Teda jeho bych chtěla mít doma...

  • DP | 29. 10. 2007 13:57

    Tak proč nám Patricku něco ze svých úžasných originálně vymyšlených receptů nepředhodíš? Víš taková jídla jako tzatziky, calzone, hovězí Stroganov nebo bruschetta jsou všeobecně známé pokrmy mezinárodní kuchyně a jejich příprava není ani moc složitá, ani moc zdlouhavá. To nezastře ani sebedelší slohová práce - středně progresivně zdatný kuchař neprofesionál zvládne bruschettu nebo tzatziky za pár minut. Tak sem s těmi tvými složitými chuťovými fantaziemi! Nebo jsou to opravdu jenom fantazie?

  • Radka | 29. 10. 2007 12:11

    Myslím, Patriku, že na Tebe přesně sedí: "jako malý jsem byl trochu namyšlený, ale teď už jsem prostě bez chybičky"

  • Jana V. | 28. 10. 2007 17:15

    Dračí klobásu znám,je výborná,chutí hodně připomíná čabajku,je hodně papriková a ostřeji kořeněná.Výborná na jednohubky.

  • Patrick Schmitt | 28. 10. 2007 02:32

    No...mně je například teprve 22 a už jsem vyzkoušel a vymyslel tolik receptů, jak hodně lidí za celý život ne a jednoduché jídla pro mě nejsou žádnou výzvou. Proto je se jim většinou vyhýbám. Baví mě spíše složité recepty a přípravy, protože se přitom můžu "vyřadit" a připomenout si, jak jsem dobrý...a navíc je to prostě většinou tak, že ze složitého receptu vám může vzniknout chuťová fantazie, z jednoduchého receptu vám vznikne rychlé ale také prosté jídlo. Tím nechci říct, že tohle jídlo není třeba dobré, ale určitě obliba v jednoduchosti přípravy nesouvisí ani s věkem, ani s pohlavím, jak je koneckonců vidět u mě. ;-)

  • Lucka | 26. 10. 2007 13:08

    Dračí klobása je pikantní papriková klobása, jde nahradit jistě jinou. Je dostatečně slaná a pikantní, koření při smažení nezhořkne. Myslím, že mladý kluk, který toho za svůj život ještě moc nenavařil, jistě rychlou a jednoduchou přípravu ocení a nejen on. Zeleninka samozřejmě možná je, klidně i červená paprika.

  • Tereza J. | 26. 10. 2007 10:29

    Patrik, neviem, aká je dračia klobása, ale údeniny všeobecne obsahujú vysoký podiel soli, takže chýbanie dosolenia by som nepovažovala za chybu. Ja by som k tomu pridala už len voľajakú zeleninku, možno hrsť kukurice alebo hrášku.

  • Jana | 26. 10. 2007 09:26

    Neznám dračí klobásu, takže si nedokážu představit chuť tohoto jídla. Ale taky bych tam ještě něco přidala...

  • Anonym | 26. 10. 2007 08:47

    Patriku, souhlas. Také mě tento recept neoslovil (nezkoušela jsem), já preferuji trochu vynalézavosti, kombinací, koření atd.

  • Patrick Schmitt | 25. 10. 2007 22:58

    To, že páni mají rádi jednoduchou, rychlou přípravu je tak trošku fáma, jak je koneckoncu vidět i na receptech, které jsem zde doposud přidal. Jinak pro někoho tento recept může být zajímavý, osobně mi připadá až trošku moc prostý. Jednak mi přijde zvláštní, že nikde není ani zmínka o osolení masa a jednak se může stát, že koření, které společně s tukem vyteče z klobás při dalším opékání zhořkne. Nenáleží mi ale kritizovat, když jsem nevyzkoušel, jsou to jen mé domněnky.

  • Anonym | 25. 10. 2007 17:33

    Pozor, obsahuje vírus.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dračí klobása Kuřecí prsa Mletá sladká paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

Pivní vrabci

Pivní vrabci

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Doporučujeme

60 minut
Panenka s batátem a pestem

Panenka s batátem a pestem

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

17
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
8
Cestovní ovesné pražmo, základní recept
Cestovní ovesné pražmo,…
8
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
7
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
7
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Hanychová přiznala smutnou pravdu o Kordule: Nezbývá než doufat

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Bára Poláková září po boku o 14 let mladšího partnera! Které další hvězdy dávají přednost mladším mužům?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Ivana Gottová šokovala své bývalé kolegy: Omluvenka za sto tisíc! Proč nepřišla na mejdan?

Ivana Gottová šokovala své bývalé kolegy: Omluvenka za sto tisíc! Proč nepřišla na mejdan?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Dračí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact