• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Dračí maso
Napište svůj komentář k receptu

Dračí maso

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dračí maso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kuřecí prsa
    • mletá sladká paprika
    • 1
      ks dračí klobása 150 g

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky opláchneme a nakrájíme na kousky. Klobásu nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi. Opečenou klobásu vyjmeme a na vypečeném tuku orestujeme řízky, můžeme přidat lžičku papriky. Až jsou prsíčka hotová, přimícháme zpátky klobásu a můžeme podávat.
2
Jako příloha se hodí například bramborová kaše nebo hranolky.
3
Toto jídlo je velmi rychlé a díky pikantní klobásce a nenáročné přípravě by mohlo zachutnat hlavně pánům.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s bramborem

Smetanovo-sýrové kuřecí maso s…

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivca | 31. 10. 2007 01:40

    Pani Katerino Dvorakova, souhlasim....mne by se take hodil doma a nase sesticlenna rodina s malymi detmi by jej privitala take. A take se uz moc tesim na jeho nove originalni recepty. I kdyz ja na slozite recepty casu moc nemam, ale na nejakou tu Patrikovou specialitku bych si ten cas nasla.

  • Kateřina Dvořáková | 29. 10. 2007 14:27

    Teda, Patrik mě pobavil. "...a připomenout si, jak jsem dobrý..." Teda jeho bych chtěla mít doma...

  • DP | 29. 10. 2007 13:57

    Tak proč nám Patricku něco ze svých úžasných originálně vymyšlených receptů nepředhodíš? Víš taková jídla jako tzatziky, calzone, hovězí Stroganov nebo bruschetta jsou všeobecně známé pokrmy mezinárodní kuchyně a jejich příprava není ani moc složitá, ani moc zdlouhavá. To nezastře ani sebedelší slohová práce - středně progresivně zdatný kuchař neprofesionál zvládne bruschettu nebo tzatziky za pár minut. Tak sem s těmi tvými složitými chuťovými fantaziemi! Nebo jsou to opravdu jenom fantazie?

  • Radka | 29. 10. 2007 12:11

    Myslím, Patriku, že na Tebe přesně sedí: "jako malý jsem byl trochu namyšlený, ale teď už jsem prostě bez chybičky"

  • Jana V. | 28. 10. 2007 17:15

    Dračí klobásu znám,je výborná,chutí hodně připomíná čabajku,je hodně papriková a ostřeji kořeněná.Výborná na jednohubky.

  • Patrick Schmitt | 28. 10. 2007 02:32

    No...mně je například teprve 22 a už jsem vyzkoušel a vymyslel tolik receptů, jak hodně lidí za celý život ne a jednoduché jídla pro mě nejsou žádnou výzvou. Proto je se jim většinou vyhýbám. Baví mě spíše složité recepty a přípravy, protože se přitom můžu "vyřadit" a připomenout si, jak jsem dobrý...a navíc je to prostě většinou tak, že ze složitého receptu vám může vzniknout chuťová fantazie, z jednoduchého receptu vám vznikne rychlé ale také prosté jídlo. Tím nechci říct, že tohle jídlo není třeba dobré, ale určitě obliba v jednoduchosti přípravy nesouvisí ani s věkem, ani s pohlavím, jak je koneckonců vidět u mě. ;-)

  • Lucka | 26. 10. 2007 13:08

    Dračí klobása je pikantní papriková klobása, jde nahradit jistě jinou. Je dostatečně slaná a pikantní, koření při smažení nezhořkne. Myslím, že mladý kluk, který toho za svůj život ještě moc nenavařil, jistě rychlou a jednoduchou přípravu ocení a nejen on. Zeleninka samozřejmě možná je, klidně i červená paprika.

  • Tereza J. | 26. 10. 2007 10:29

    Patrik, neviem, aká je dračia klobása, ale údeniny všeobecne obsahujú vysoký podiel soli, takže chýbanie dosolenia by som nepovažovala za chybu. Ja by som k tomu pridala už len voľajakú zeleninku, možno hrsť kukurice alebo hrášku.

  • Jana | 26. 10. 2007 09:26

    Neznám dračí klobásu, takže si nedokážu představit chuť tohoto jídla. Ale taky bych tam ještě něco přidala...

  • Anonym | 26. 10. 2007 08:47

    Patriku, souhlas. Také mě tento recept neoslovil (nezkoušela jsem), já preferuji trochu vynalézavosti, kombinací, koření atd.

  • Patrick Schmitt | 25. 10. 2007 22:58

    To, že páni mají rádi jednoduchou, rychlou přípravu je tak trošku fáma, jak je koneckoncu vidět i na receptech, které jsem zde doposud přidal. Jinak pro někoho tento recept může být zajímavý, osobně mi připadá až trošku moc prostý. Jednak mi přijde zvláštní, že nikde není ani zmínka o osolení masa a jednak se může stát, že koření, které společně s tukem vyteče z klobás při dalším opékání zhořkne. Nenáleží mi ale kritizovat, když jsem nevyzkoušel, jsou to jen mé domněnky.

  • Anonym | 25. 10. 2007 17:33

    Pozor, obsahuje vírus.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dračí klobása Kuřecí prsa Mletá sladká paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Pikantní pečené kuře

Pikantní pečené kuře

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Dušená mrkev s džusem, bez jíšky

Cizrnový salát s restovanou paprikou

Cizrnový salát s restovanou paprikou

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Pomerančová zmrzlina

Pomerančová zmrzlina

Lahodné vafle

Lahodné vafle

Doporučujeme

45 minut
Cuketové placky

Cuketové placky

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

26
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
18
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
17
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
17
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
16
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské, sladkokyselé nebo s chilli papričkou
Nakládané okurky 3x jinak: Ochutnejte znojemské,…
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
AHA.cz Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Veřejný vzkaz Ztracenému! Silná slova od manželky Marcely…

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Zvěřinec Světlany Nálepkové: Kočičí císařovna i pejsek od šansoniéra. Koně už přenechala dceři

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

Dojemné zapíjení Jiřího Krampola (†87): Vémolův obřad, múza Bláhová i hvězda Kameňáku

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

Velký horoskop lásky na srpen: Kdo prožije románek a koho čekají problémy ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Dračí maso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact