• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dortový korpus pro začátečníky
Napište svůj komentář k receptu

Dortový korpus pro začátečníky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 70
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,33
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžička voda vřelá
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst ořechy mleté nahrubo nebo hrst kokosu, případně kakao

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky dortové formy a dno jenom těsně po obvodu dobře vymažu rozpuštěným SÁDLEM, vložím kruh z papíru, uhladím a pomažu i celý kruh. Sádlo nechám ztuhnout a pak dobře vysypu hrubou moukou.
2
Celá vejce s cukrem šlehám elektrickým ručním šlehačem tak dlouho, až pěkně "nabydou". Pak za stálého šlehání přídávám po lžičkách horkou vodu a olej a ještě krátce šlehám. Nakonec již lehce zašlehávám mouku smíchanou s práškem do pečiva a oříšky (kokosem, kakaem...). Naleji do dortové formy a rozetřu tak, aby ve středu bylo těsta trochu méně (během pečení se srovná). Já peču v obyčejné elektrické troubě. Předehřeji ji na necelých 150 °C. Naplněnou formu položím ještě na plech, vložím do trouby. Prvních pár minut nechám troubu pootevřenou! (2-3 minuty). Pak zavřu a po celou dobu pečení peču na necelých 150 °C. Dobu pečení sleduji jenom podle toho, jak se kraje korpusu začnou odklápět od krajů a zkouším zapíchnutím špejle. Pokud je suchá a těsto se odklápí od krajů, vyndám z trouby a nechám na prkénku 2-3 minuty stát. Pak teprve nožem po obvodu objedu, přiklopím mřížkou, na které bude korpus chládnout - nebo jen prkénkem - a překlopím. Sloupnu papír a nechám zcela vychladnout. Pak jednou nebo 2x prokrojím a plním krémem. Velice důležité je, aby se korpus nepekl zprudka, jinak sice pěkně vyskočí, ale pak hodně klesne a srazí se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nicol Salvatore | 15. 5. 2018 18:21

    určitě se moc těším a to vyzkouším vypadá to moc lákavě

  • Sarka | 27. 2. 2017 18:01

    Super rychly recept a chutny :-)

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:20

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:19

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:19

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Zdenča | 4. 9. 2016 17:59

    Super recept, povedl se mi hned na poprvé, moc děkuji. Jinak jsem v naší troubě pekla na necelých 150st. cca 50min

  • jasna8 | 6. 8. 2016 10:33

    Už mám něco odpečeno ale dort jsem dělala poprvé. Korpus krásný, měkoučký, chutný, držel tvar a supr se krájel. autorka šikulka. moc děkuji. dala jsem jen o něco méně cukru a o lžíci oleje víc. Postupujte dle návodu a musí se podařit :-) Doporučuji!!!

  • Aneta | 29. 5. 2016 00:19

    Můžete mi prosím poradit, je možné péct korpus při 170st cca 40min. a pak ho ještě asi po 2hodinách dopéct?

  • Bara | 21. 4. 2016 21:19

    Tak jsem ho taky zkusila podle kladných recenzí. Těsto krásné, vláčné, jsem zvědavá na výsledek. Zatím se peče. O:-)

  • Janulka | 21. 1. 2016 14:48

    supeeer!! korpus krásně vyběhl ,dělala jsem z hladké mouky ,do formy 26 cm.3x prořez. Děkuju za recept. O:-)

  • Dadu | 21. 1. 2016 13:24

    na mě moc sladký,ale vyběhl fakt krásně,zatím je v troubě,tak snad to neslehne. Za recept díky :-)

  • Nikol | 21. 5. 2015 16:02

    Ahoj dnes jsem udelala tento recept na korpus a je super ;-) povedl se mi hned na prvni pokus vzdy kdyz jsem delala nejaky jinx korpus tak mi hned spadl asi jsem pekla moc zprudka :-)) Jinak autorku toho to receptu musim pochvalit

  • Libuše | 28. 4. 2015 14:17

    Dobrý den, mám dotaz. Chci se zeptat, z kolika vajec péct, když potřebuji dort na "kalsický" hluboký plech. Nemám totiž obdélníkovou formu. děkuji Libuše :-\

  • luciseky | 2. 4. 2015 15:17

    Dnes jsem dělala podobný recept s hladkou moukou, a super, takže za mě hladká mouka ano, proč ne ... ;-) Ale holky musím se vám přiznat, že už peču dorty pro rodinu asi 3 roky, no a stále jsem měla problém s padáním korpusu po upečení a výše popsaný návod je úžasný :-* , konečně se povedlo ...

  • Petra | 19. 2. 2015 17:15

    Myslíte, že se dá udělat i z hladké mouky? Někdo nějaké zkušenosti? :-!

  • Brusinkah | 31. 1. 2015 13:37

    No ženy-v kostce velmi dobré reference,takže ho jdu zkusit.Vyzkouším ho obarvit na růžovo.....tak uvidíme.Pak dám vědět ;-)

  • Sisi | 23. 1. 2015 00:58

    Také to mám v plánu! :-))

  • z.m. | 11. 1. 2015 13:26

    veľmi jednoduchý recept, testovala som pred dvomi dňami s celozrnnou múkou :-) korpus sa podaril ;-) prekvapil ma čas pečenia 75 minút :o

  • Veronika | 1. 1. 2015 18:25

    delala jsem dneska poprve a to rovnou na tripatrovy dort. Musim rict, ze je opravdu jednoduchy, chutny a moc se povedl. Diky moc za recept!!! O:-) :-)) <:-)

  • lenka | 30. 11. 2014 12:24

    Je to dobrý tecept :-) :-\

  • vladka | 25. 11. 2014 19:58

    Myslíte že by se to těsto dalo obarvit a udělat tak z více korpusů duhový dort?díky

  • DaVinci | 15. 8. 2014 17:42

    Konečně těsto bez sněhu O:-)

  • Pája | 29. 5. 2014 17:06

    Vypadá krásně, ovšem pěkně mě vylezl nahoru =-O , takže se bojím, jak to vlastně dopadne. Pokut vydrží, tak jak je, budu spokojená! :-)

  • Zdenka | 17. 11. 2013 23:04

    :-[ Povedl se :-) Super recept, fakt :-*

  • Dom. | 31. 10. 2013 16:47

    souhlasím...

  • xennka | 20. 9. 2013 10:04

    zlobila a zvyklá,divím se že umíte číst =-O

  • Linda | 25. 7. 2013 17:22

    Povedl se i přes to ze me zlobyla váha takze spíse od oka :D ale byl nižší než sem zviklá, pekla jsem ho asi hodinku a jestli bude dobrý posoudí až oslavenec večer :) <:-)

  • Blanka | 24. 7. 2013 12:15

    Já pekla kulatý a musela jsem udělat na sebe 2....teda byl to půl dort,tak jsem jednu dávku dala do běžné kulaté formy a rozřízla na půlku. Ale už máte asi pečeno, že? :-)

  • Lucka | 22. 5. 2013 18:48

    Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli toto těsto můžu použít i na srdcovou formu o průměru asi kolem 23 cm...a když ho budu rozřezávat nebude moc nízký? :-)

  • Kamila | 27. 4. 2013 18:34

    Je to super recept, dělala jsem poprvé a povedl se :)

  • Linda | 28. 3. 2013 12:08

    Dnes jsem pekla, povedl se skvěle, bez ořechů jen s kakaem.. ješště jsem však nerozkrajovala, jen namazala šlehačkou a ozdobila oo´vocem, tak jsem zvědavá jak dopadne :)

  • dobytek | 8. 3. 2013 14:15

    naser si tam do toho dortu :-D :-! :-!

  • dobytek | 8. 3. 2013 14:13

    jestli se to nepovede tak si vas najdu a rozbiju vam drzku .je to dulezity..nasrat vy pekari :-D :-D :-D :-D ;-)

  • silvik T.
    silvik T. | 10. 11. 2012 21:04

    Dobrý,rychlý korpus.Jen se malinko drobí,ale to není na závadu.dělala jsem bez ořechů.

  • Karel | 17. 10. 2012 22:57

    Pekl jsem tento korpus již podruhé a vždy na 100% paráda. Děkuji 8-)

  • Bára | 11. 10. 2012 11:24

    Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda to stačí tohle těsto na dva korpusy jeden větší a jeden menší ještli korpus trochu nabyde? děkuji O:-)

  • Luciinda | 7. 8. 2012 16:27

    Místo ořechů jsem přidala mojí oblíbenou ingredienci do dortů a koláčů - nastrouhanou Margotku a udělala kávový krém a vše zalila čokoládou...geniální ;-)

  • Radka | 1. 7. 2012 13:55

    Dělala jsem dvakrát-jeden vyšší bílý a jeden nižší s kakaem a jako krém naši oblíbenou rychlovku:máslo smíchané s obyčejnou nugetou.Stačí ta za 20kč s kauflandu nebo lidlu.Jako další vrstva byl krém pudinkový s kousky ananasu.Mohli se všichni utlouct.Akorát ozdoby z marcipánu malá v nestřežené chvíli obrala ;-)

  • EvaPosp | 8. 6. 2012 21:04

    skvělý recept. Dělal jsem dortový korpus poprvé a povedl se. Díky!

  • Lucka | 6. 4. 2012 14:00

    Samozdřejmě, já dělám tento korpus také bez ořechů :-)

  • Simona | 4. 3. 2012 10:08

    můžu bez ořechu?

  • Simona | 4. 3. 2012 10:08

    můžu bez ořechu?

  • Jitka | 31. 12. 2011 20:38

    Super! Jen to bylo jako hrnečku vař, tak jsem upekla 3 korpusy místo jednoho ;-)

  • Ňulinka
    Ňulinka | 6. 11. 2011 10:00

    Vynikající,měla jsem strach z pečení dortů,jak byli kluci malí,tak korpus vypadal jak sedlý,tak jsem to vzdala,ale teď jsem zjistila,že jsem pekla rychle.Mám už i výborný krém,tak jsem letos pekla už na 4 oslavy. :-D Sice zdobení nemám tak krásné,ale snad i to se zlepší.Oslavencům se líbilo a olizovali se..Dávám velkou pochvalu a samo 1.

  • niky | 7. 10. 2011 20:57

    :'(

  • REŇULKA | 9. 8. 2011 12:18

    SUPER RECEPT :-) <3 :-| <:-) :-* :-P

  • Bára | 26. 6. 2011 23:08

    Jsem v pečení dortů úplný začátečník, ale stejně se to povedlo na jedničku! Pekla jsem to skoro hodinu a půl a je to akorát, korpus se nespálil, ani nepropadl. Děkuju za jednoduchý recept!

  • Máňa | 12. 3. 2011 14:36

    tak to se máš *Jano* :-)

  • Janička | 25. 2. 2011 15:57

    teď jsem ten korpus upekla a je to suprové vůbec to není suché a chutná to skvěle je mi teprve 12 :-[ a povedlo se mi to (pro mamku k narozkám) :-)

  • Matysek | 18. 2. 2011 14:44

    ja to rozdelila do dvou forem jeden s orechy druhy s mandlema oplacala pudinkovym kremem, ozdobila kompotovym ovocem a valentynske srdce bylo jako od cukrarky ;-) a druhy den uz nebyl. jen priste nez je slepim marmoskou, tak testo trochu pokapnu nejakou stavickou, aby nebylo tak suche. ale ja si tedy nacpala pupek

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 10. 1. 2011 18:51

    Dávám 1*. Sice jsem nepekla v klasické formě ale v pekáčku, ale korpus je krásně zlatavý, dokonale rovný a možná i pan Pohlreich by mi ho záviděl... :) A to byl teprve můj druhý v životě.

  • pippiva
    pippiva | 17. 12. 2010 11:39

    Hanko,ja pridam mou zkusenost,snad to bude k necemu.Taky jsem zkousela pect podle tohoto receptu(asi pred 4 lety)a vubec se mi to nepovedlo. Celkove se mi nikdy nedarilo piskotove testo.Nekolikrat jsem to tady i resila,zkousela vsechny figle(neotvirat troubu,nedavat hotovy korpus do pruvanu)ale nakonec se mi oplatilo pect korpus na 200 °C a ne na malou teplotu,a taky slehat vejce kolem 15 minut,az zhruba 3x zvetsi objem.Taky jsem tech korpusu vyhodila.... ;-)

  • mysalin | 16. 12. 2010 19:16

    Hanko, ráda bych vám poradila jak poznáte, že je dort pečený. Vezmete špejli a píchnete do korpusu na více místech a když se těsto nelepí na špejli tak je korpus hotov.

  • hana Valentová | 14. 8. 2010 21:11

    Ach jo, mně se nepovedl, letěl přímo do koše. Může být chybou to, že jsem otevřela troubu příliš brzy, když jsem si myslela, že už by mohl být hotový a on nebyl? Jinak nevím,co jsem mohla udělat špatně. Trochu mi klesl a když jsem ho pak vyklopila na prkýnko, nechala jsem ho dnem vzhůru a dno se mi totálně propadlo, byla tam proláklina, takže s dortem nic společného. Normálně by se to asi sníst dalo, ale byla jsem tak zoufalá, že jsem s tím šlahla do koše.

  • hana Valentová | 14. 8. 2010 11:53

    Tak vám nevím, ale asi se nepovedl. Je ještě v troubě, ale jaksi klesá, teda ne moc, ale je to znát. Může to být tím, že už jsem myslela, že by mohl být hotový a otevřela jsem troubu? Byl jeste syrový, tak jsem troubu zas zavrela a pecu dál.

  • Lucie Suchá | 30. 6. 2010 23:22

    Super popis postupu, nádherně se povedl. Díky.

  • Pavla Ježková | 30. 3. 2009 19:51

    chtela bych se zeptat, kdybych to chtela pect na mensim plechu popripade pekacku, jak to mam udelat s mnozstvim abych ho nemela prilis nizky, dekuju

  • Míša Š. | 18. 11. 2008 10:46

    Povedl se na jedničku.Hodně těsta,pekla jsem postupně ,abych nemusela rozkrajovat:-)těsto mi vyšlo na 3 korpusy.

  • ladislava staffenová | 29. 9. 2008 10:44

    Sylvo. přečtěte si pořádně o tom vymazávání, autorka jen vystřihne dno z papíru,menší, než je dno a vymaže obvod formy a boky - nevymázává celé. Určitě je to lepší pro jistotu, že tam, kam papír nedosáhne, se vám to nepřipeče.

  • Sylva P. | 29. 9. 2008 10:35

    Je nutné použít ten pečící papír, když se stejně vymazává?

  • Martina Kettnerová | 23. 5. 2008 14:24

    Díky za skvělý recept. Podrobny popis a jednoduchá příprava, co víc si přát. Výsledek vypadá moc dobře, už se těším až ochutnám :-)Dávám jedničku.

  • Honza | 3. 3. 2008 21:23

    Tak teda cekal sem ze to zkonim, ale povedlo se a nezbyva nic nez pochvalit. Rychlé, jednoduché a navíc vynikající

  • Pavel | 13. 2. 2008 17:38

    Tak musim pochvalit tento recept,prave jsem ho dopekl a vysledek mne mile prekvapill.Diky a davam 1*.

  • Maruška * | 5. 2. 2008 07:44

    Kuchařinky, jsem ráda, že se vám daří péci podle tohoto receptu. Podrobný popis jsem uvedla záměrně, jelikož i já jsem ho takto kdysi dostala, když jsem začínala s pečením. Pomohly mi i zdánlivě banální rady, které zkušené kuchařky berou jako samozřejmost, ale pro začátečníka to tak třeba není.:))) Tento poměr surovin používám na dort. formu o průměru 26 cm. Pokud chci mít dort vyšší, proložím ho ještě dětskými kulatými piškoty namočenými buď ve šťávě z kompotu nebo v rumu zředěném vodou (1 díl rumu, 2 díly vody a trocha moučk. cukru). Piškot vždy jen ponořím a hned vyndám, aby byl vlhký, ale ne rozmáčený.Piškoty kladu na krém plochou stranou dolů a znovu potřu krémem. Vytvoří se tak další vrstva. Je to dobré i na vyrovnávání plochy dortu, když není zcela rovný. Z piškotů můžete udělat třeba jenom kolečko uprostřed nebo zase jenom po obvodě u kraje - prostě podle toho, kde potřebujete korpus zvednout. Je to bezva pomoc a vypadá to pěkně i při rozkrojení dortu.

  • Květa - | 4. 2. 2008 15:19

    Taky jsem vždycky šlehala bílky zvlášť, ale zkusila jsem tento recept a fakt nemá chybu - celá vejce se krásně našlehala, nádobí jsem ušetřila. Už ani podle jiného receptu dortové těsto péct nebudu.

  • Simča Sládková | 4. 2. 2008 00:10

    Mám úplně stejný poměr, ale vždycky šlehám zvlášť bílky s polovinou cukru do tuhého sněhu a pak zvlášť žloudky s druhou polovinou až zbělí. Pak po lžicích přidávám vodu a nakonec po částech střídavě mouku s prdopečem a sněhem. Ale příště to zkusím šlehat z celých vajec - bylo by to rychlejsí a ušetřím nádobí :-).

  • iva nemcova | 3. 2. 2008 10:25

    Ja jaem to delala v dort. forme o prumeru 26 cm a bylo to v pohode.

  • Anonym | 2. 2. 2008 18:06

    Podle mého odhadu cca na 23 cm v průměru nebo o malinko větší.

  • Tereza | 1. 2. 2008 22:38

    Chtěla bych se zeptat, jestli tahle dávka těsta stačí na dortovou formu s obvyklým průměrem? Děkuji

  • iva nemcova | 28. 1. 2008 14:40

    super recept! dlouho se mi nedarilo upect piskotove testo,tenhle korpus se mi opravdu povedl i diky podrobnemu postupu.

  • Eva Vondrova | 18. 1. 2008 13:40

    Zatím první dobrý recept, co jsem vyzkoušela.Rychlý na přípravu a taky byl hodně rychle pečený:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Dortový korpus
Moučníky Dorty Pečení Narozeniny Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový dort - bez křoupání

Malinový dort - bez křoupání

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Bramborové buchty - kynuté

Bramborové buchty - kynuté

Lívanečky s horkými jahodami

Lívanečky s horkými jahodami

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

96
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
53
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Vdolky pečené v troubě
Vdolky pečené v troubě
17
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

Filmový Wolverine Hugh Jackman: Rozvod po 27 letech! S manželkou si dělí miliardy

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

Další doporučené recepty:

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem
Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami,…
Dortíky z listového těsta se šlehanou nivou
Dortíky z listového těsta se šlehanou…
Dortové košíčky s ostružinami
Dortové košíčky s ostružinami
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná (palačinka),…
Double švestkový koláč
Double švestkový koláč
Doudlebské vdolky
Doudlebské vdolky
  • Recepty.cz
  • Dortový korpus pro začátečníky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact