Moc hezký nápad s efektním výsledkem, který neměl dlouhého trvání :-D . Asi takto bych popsala narozeninovou želvu pro syna, která mi snad odpustila dvě zapíchnuté jedničky v krunýři ;-) :-D .
No jasně - prostě TVOJE želvička má nožičky a hlavičku zatažené :-). Asi as chudina něčeho lekla... :-D
Nědělala jsem ani nožky ani hlavu,jen poskládala všechno do mísy.Krém je výborný,pekla jsem z polohrubé mouky.Blanka
Nědělala jsem ani nožky ani hlavu,jen poskládala všechno do mísy.Krém je výborný,pekla jsem z polohrubé mouky.Blanka
Jaká je ta krupičková mouka?Hrubá
Nepopírám, že mi inspirací byla želvička od Vitany, kterou jsem jedla na návštěvě. Jenže ta mi přišla příííííšerně přeslazená. Takže jsem to zkusila udělat bez polotovarů.... Normální piškot na roládu a krém alá české Tiramisu.... A mohu říct, že nám to chutnalo lépe, než ta "Vitaňácká" :-)))
JANI NENÍ TO NÁHODOU ŽELVIČKA Z VITANY? :)
Jano, mohu garantovat, že ta "slanost" Lučiny je spíše ku prospěchu věci. Asi jako když osolí kuchařka mléko na krupičnou kaši :o)))
Lučinu také nepoužívám,přijde mi slaná.
Vůbec ne, je to vlastně tučnější tvaroh. Já dělám z lučiny dorty s želatinou i tiramisu.
Jenom jsem se chtěla zeptat jak je tam ta Lučina to je jako ten sýr?? to by bylo asi potom nějaké divné ne?
Vypada dost dobře.