Rychlá buchta z kysané smetany
Dresing z kysané smetany
Domácí kysané zelí
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný štrůdl
Smradlavoučká topinka
Salát ze zelených fazolek
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kroupový oběd (večeře)
Bramborové muffiny se slaninou
Kuře „65“
Chřestová polévka
Jehněčí kotlety na bylinkách
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou