Dort jsme pekly s kamarádkou a její sestrou. Byl opravdu výborný, kdyby tu byla 1*, volila bych. :)
Jako krém jsme ale použili Nuttelový krém, ale nakonec byl krém bez Nuttely, řekly jsme si, že by to bylo moc hnědé. Na závěr jsme ho posypaly trochou kokosu. Recept je opravdu báječný, vyzkoušejte! :DDD
P.S - Je mi líto, nefotila jsem ho.
zuz
|1. 2. 2012 12:45
zrovna ho mám v troubě:) těsto vypadalo pěkně,tak snad bude dobrý! O:-)
ada
|22. 4. 2011 10:02
na kolik stupňů?
hasalova
|3. 1. 2011 16:31
ídejte cukr kristal me to radila mamka,že se to líp rozmíchava ,ale dali jsme tam moučkovy cukr ,hladkou mouku
Simča Sládková
|2. 11. 2006 09:04
Nezkoušela jsem to, ale podle zkušeností z jiného vaření/pečení bych použila asi pískový cukr (aby se na něm vejce dobře utřelo do pěny) a (jak pan Brusák uvádí) polohrubou mouku.
František Brusák
|2. 11. 2006 06:30
Tento recept to neuvádí já jsem použil polohrubou ale myslím že by šla i hladká