Tak jsem to dnes udelala bez kremu ve forme na biskupsky chlebicek, misto whisky jsem dala vajecni liker a proto ubrala 50g cukru. VYBORNY CHLEBICEK! Terezko, dekuji za recept. Davam 1*P.S.Susene ovoce jsem nevazila, dala jsem to od oka a zrejme oko bylo ve forme (pripomnelo mi to babicku - kdyz se ji nekdo zeptal kolik se toho tam dava, odpovidala: "tak aby bylo akorat":-))
Miesto whisky, aký alkohol by sa mohol použiť,čo myslíte? Kvôli dortu nebudem predsa kupovaťtakú drahú whisky?
Pani Heleno, budu moc rada a uz se na vas recept tesim.
Toto zde prodavaji jako tradicni vanocni recept ze Skotska,Mam take recept na odlehcenou formu pro bezne dny.Bohuzel jsm ho jeste nedelala.U nas se sladkoti moc nepestuji,ale,kduz jsem videla komentar pani Airan napado me,ze toto je ta buchta kterou hleda.Poslu ho pod nazvem Buchta jeho velicenstva.
Milá Airan, túto tortu som ešte nikdy nerobila, kúpila som včera nový časopis a tam som ju našla. Recept poskytol jeden šéfkuchár hotela a keďže to bolo s obrázkami, tak to je neodolateľné. Skutočne vyzerá výborne a mne sa celý postup veľmi páči. Takže som ten recept hneď poskytla ďalej a ja ju určite na Vianoce upečiem.
Terezko, to mi pripada jako recept od arabu co jsem se dlouho snazila sehnat. Bylo moooc dobre (bez kremu) a byli tam i susene merunky a kiwi. Hned se na to vrhnu:-)) Akorat ta whisky tam urcite z nabozenskych duvodu nebyla (asi to budu muset vypit kdyz k receptu patri) a zvysim mnozstvi smetany nebo vejce (spise zloutky, to jejich bylo skoro oranzove) Diky mooooc:-))