Na vychladlý dortový korpus (uzavřený v dortové formě) natřeme marmeládu. Do misky dáme měkký tvaroh, jogurt, kysanou smetanu, moučkový cukr a ušleháme elektrickým šlehačem. Můžeme přidat nakrájené kompotované ovoce kvůli mozaice při krájení, ale nemusí být. Plátkovou želatinu dáme nabobtnat do vody, vymačkáme, rozehřejeme v 5 lžících šťávy z kompotu. Nalijeme do misky s tvarohovou směsí, promícháme vařečkou a nalijeme na korpus. Dáme ztuhnout do ledničky cca na 15 minut. Poté poklademe ovocem a polijeme dortovým želé připraveným dle návodu na sáčku.
Mám dotaz- jaké kelímky????Jsou různé velikosti, a tak je nejasné kolik čeho mám použít!
:-(
Alena
|5. 1. 2013 17:20
Dělám podobně, krém je výborný a je ho hodně, tak to chce domácí korpus, který se hned nerozmočí. V létě je velmi oblíbený a čerstvé ovoce: jahody, maliny, broskve jsou ideální <3 <3 <3 <3