Vyšleháme cukr se žloutky, přidáme vodu, mouku smícháme s práškem do pečiva, opatrně přimícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh, pomalu přimícháme do těsta. Dáme péct do dortové formy - okrouhlé (vymazané a vysypané moukou).
2
**Krém**
3
2 smetany na šlehání dáme do hrnce, zahřejeme - nesmí se vařit! Do hrnce přidáme bílou čokoládu, nalámanou na kousky, mícháme - mimo plotnu, dokud se čokoláda nerozpustí. Necháme vychladnout do druhého dne.
4
Druhý den přeřízneme dortový korpus na 2 části - 1/3 a 2/3. 2/3 korpusu rozdrobíme na malé kousky. Vychladlou smetanu s čokoládou vyšleháme na hustý krém, přidáme k rozdrobenému korpusu, dobře promícháme, přidáme 160 g kokosové moučky, vše dobře společně promícháme. Na 1/3 korpusu navrstvíme krémovou masu, zarovnáme, vyšleháme zbylou šlehačku, navrstvíme, zarovnáme, posypeme zbylou kokosovou moučkou (40 g).
5
Dort je nejlepší, když se nechá odstát min. 1 den.