dobrý den , můžete mi napsat jak jste ho dělala děkuji :-) napište na email katlaluky@seznam.cz
Dělala jsem podobný vláček ,synovi k narozeninám.Dělala jsem ho jednodušeji a tento vlak mi přijde,že je móc hutný.
krása, dávám 1*
Světlano, smekám a klaním se. To je nádhera.
Jůůůůů, ten je hezkýýýýýý.... Já budu příští třden dělat "Motýla", tak když se vyvede, taky se pochlubím....
O krému Hulala se více dočtete ve Slovníku pojmů. Jako autora receptu vás ráda doplním.
Teď jsem si všimla, že jsem neodpověděla jak se to krájí. Úplně perfektně. Ty vagonky nejsou tak velké. Normálně se ukrojí kus vagonu. Jsou rovné, tak s tím není absolutně žádný problém,
Omlouvám se, že jsem se nepodepsala. Ale v "zápalu boje" jsem to prostě zasklila. A k té hutnosti - obdélníčky byly plněny krémem HULALA. To je rostlinný krém (z Makra), který se prodává v tekutém stavu jako šlehačka. Čím víc se šlehá, tím víc houstne. Absolutně "nepadá", i když je jenom našlehaný jako šlehačka. Je trošku oslazený a dají se s ním dělat kouzla. Ochucovat čímkoliv - nesráží se - fakt stojí za vyzkoušení.Jinak dík za pochvalu.
Je to moc hezké. Proč se autorka nepodepsala, měla by být na co hrdá. Hutnosti bych se nebála - i piškot s máslovým krémem jsou udělat tak, aby nebyly hutné.
Vláček vypadá moc hezky, je to dobrý nápad :o) jen si neumím představit ty vagonky naplněné krémem....musí to být dost hutné...Spíš bych udělal nějaký suchý korpus - jako na harlekýna a radši tam dala jen šlehačku, ale to záleží na každém. Taky mě zajímá, jak se to pak krájí :o)