• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dort pro diabetiky
Napište svůj komentář k receptu

Dort pro diabetiky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dort pro diabetiky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      vejce
    • 15
      g kakao
    • 60
      g dětská krupice
    • 50
      g sorbit
    • 150
      g jablka strouhaná

Postup přípravy receptu

1
Žloutky a Sorbit vymícháme do pěny, přimícháme kakao, jemně nastrouhaná jablka, dětskou krupici a necháme 1/2 hodiny stát. Potom vymícháme sníh, nalejeme do vymazané a vysypané formy a pečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme se šlehačkou pro diabetiky, ale není třeba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malinový dort vhodný pro diabetiky (nebo celiaky)

Malinový dort vhodný pro diabetiky …

Lučanský chléb nejen pro diabetiky

Lučanský chléb nejen pro diabetiky

Dort pro babičku

Dort pro babičku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 26. 5. 2006 12:10

    Nevím jesli jsem pekla na správné teplotě (tak jako např. bábovku) a těsto mi vyrostlo do výšky asi 2 cm (pekla jsem v klasické dortové formě....

  • Zuzana Bugárová | 28. 3. 2006 17:11

    Tuto tortu robievam vzdy ked pride neter-diabeticka k nam a velmi chuti, a nielen jej moj 2 rocny syn z nej vzdy vzdy zje viac. Super

  • Jana z VM | 27. 3. 2006 14:14

    Musím se autorovi omluvit, teprve dneska je tento dortík opravdu dobrý. Takže - upéct a konzumovat až za dva dny, kdy je nejlepší. Ale tou marmeládou jej stejně vylepším !! Díky a ještě jednou se omlouvám.

  • Jana z VM | 27. 3. 2006 07:40

    Tak jsem v sobotu upekla a celkem mě dort zklamal. Nevím, jestli jsem pekla dobře - v popisu není psáno na kolik stupňů a jak dlouho. Myslím, že jsem pekla dost dlouho, a přesto je dort takový moc "mokrý", ikdyž upečený. Nevím, jestli to tak patří.. V sobotu mi vůbec nechutnal, včera to bylo trochu lepší, když člověk nemůže ty dobroty, které peče celé rodině ! Příště, až se odhodlám jej znovu upéct, určitě rozkrojím a potřu diamarmeládou, bude určitě chutnější !!

  • Di | 20. 3. 2006 22:58

    Paní Jano, ne 3 x více, ale o 30 procent více než normální cukr. Ale pozor, je to stále cukr, jen ho lépe spotřebováváme a také sladí více! V podstatě je ve všech diačokoládách. Se Sorbitem (dnes Clara) se peče velmi dobře.

  • Jaroslava Oumarová | 20. 3. 2006 11:40

    Mně poradila paní Di, že nejlepší a nejméně škodlivá je fruktóza, tak se toho držím a peču s ní. Musí se ale péci zvolna, těsto rychle tmavne. A dávám jí poloviční množství, než je v receptu cukru.

  • Jana z VM | 20. 3. 2006 11:10

    Taky díky, v sobotu vyzkouším, už se těším.Nevím ale, jak s tím sladidlem. Já používám Diachrom, zdá se nejlepší, tak nevím, jestli taky těch 50 g? Údajně má sladit 3x více, ale nikdy mi to tak nepřipadalo...

  • Jaroslava Oumarová | 20. 3. 2006 10:37

    Díky, diabetických receptů není nikdy dost:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty DIA Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dětská krupice Jablka Kakao Sorbit Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Žabinec vodníka Česílka

Žabinec vodníka Česílka

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Meteník

Meteník

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Krevety Pil Pil

Krevety Pil Pil

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

134
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
112
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
94
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
57
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
33
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Následky Prachařovy rvačky v letadle: Problémy může mít i napadený! Zákony šejků jsou přísné…

Následky Prachařovy rvačky v letadle: Problémy může mít i napadený! Zákony šejků jsou přísné…

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

  • Recepty.cz
  • Dort pro diabetiky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact