Nejprve si ušleháme dle návodu čokoládový krém, kterým budeme mazat vrstvy korpusu(prodejce - Kaufland).
2
Korpusy vyndáme z obalu, každý plát pomažeme asi půlcentimetrovou vrstvou a dáváme na sebe.
3
Naposledy pomažeme strany korpusu a necháme do druhého dne dort proležet - zvlhnout. Zdobení není ani potřeba, postačí pár tahů vidličkou.Já jsem ho měl hotový za 35 minut i s umytým nádobím!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra Suchá
|25. 7. 2016 11:05
Mám ráda po ruce tyhle typy krémů pro případ nečekané události, kdy mám do pár minut vykouzlené pohoštění. Dneska už obal vypadá jinak než jak je prezentovaný zde, dělají i vanilkové a je pořád výborný. Stačí pár italských piškotů nebo oplatek, když není korpus a dobrota je na světě ;-) :-))
Táňka
|26. 7. 2011 15:09
Polotovary kupuji jen velmi málo, ale nechala jsem se zlákat... . Byl výborný!
Kristýna
|14. 5. 2011 18:18
když není čas, tak proč ne ;-), krém znám, dělají i vanilkový a je dobrý !!!
Monika
|22. 3. 2011 16:43
Hezký nápad pro amatéry! To musí zvládnout každý ;-) :-)
Prosím admina o smazání jednoho komentáře,nebyl to úmysl.Děkuji.
Pája S
|13. 2. 2010 21:36
Jiří,náplň je bezva.Je lehounká a zkusila sem i krémovou.Taky výborná.Díky za tip!!:-)
Pája S
|13. 2. 2010 21:34
Jiří,náplň je bezva.Je lehounká a zkusila sem i krémovou.Taky výborná.Díky za tip!!:-)
Monika T
|21. 1. 2010 12:04
Nedávno som objavila skvelú tortovú polevu - oriešková deluxe od dr. Oetkera...možno by to stálo za vyskúšanie aj pri príprave takejto "rýchlotorty".
Zuzana Šindlerová
|21. 1. 2010 09:03
No ono se taky z těch Éček dělá zbytečný humbuk. Většina jich je neškodných a u hodně jich je napsaných, že způsobují hyperaktivitu dětí a alergie. To by člověk dnes nesměl prát v prášcích, používat aviváže, mít doma psa, všechno tohle způsobuje alergie, takže nepanikařit, ale vše používat s rozumem. Pokud mně přijde nečekaná návštěva, strašně ráda tenhle dort připravím. Děkuji Jiří.
recepty 73
|21. 1. 2010 08:51
Když si budete dělat korpus doma,třeba jako na harlekýnský dort,stačí pouze jedna náplň a 3dcl mléka našlehat,dát na korpus,pak jen polít polevou(nemusí být) a je to...:).Dávám do formy 22cm.Éček se sice nezbavím,ale jednou za čas...:-)...a příchutí je tuším asi pět,vyzkoušel jsem ale jen tuhle.
Jarka O.
|21. 1. 2010 08:13
Dort je moc hezký ;-) Tuhle náplň taky neznám, dík za tip :-)
Olga Zehnalová
|20. 1. 2010 20:51
Martinka,občas si tiež pomôžem polotovarmi keď je taká možnosť, raz za čas to nikoho nezabije. Keby som vo všetkom hľadala éčka to by sme nemohli jesť skoro nič hotové, kupované.
recepty 73
|20. 1. 2010 20:42
Pájo,mléko stačí.Na obalu dortové náplně bylo uvedeno,že lze máslo přidat,ale nemusí:).
Pája S
|20. 1. 2010 20:35
Jinak moc pěkná fotka,jednoduše zato krásně zdobeno!!:-)
Pája S
|20. 1. 2010 20:34
Jiří,když je málo času, klíďo korpus také koupím a udělám nějakou rychlovku.Tento krém ale neznám,hotové směsi krémů nekupuji,ale právě když je málo času ...Dává se do této směsi máslo?Nebo stačí přidat jen mléko?
recepty 73
|20. 1. 2010 20:21
Martino,éčka to určitě obsahuje,ale když takový dort někdo udělá jednou za rok nebo z nedostatku času nebo si prostě netroufne na ,,domácí,, ,tak snad jako nápad někomu tento recept poslouží a nezabije ho.Já také upřednostňuji domácí dort ,a proto jsem tomuto dal název-od lenocha!Jiří
Martina N
|20. 1. 2010 17:44
To verím, že je hotová za 35 minút, ale je dávka éčiek na týždeň dopredu;)