• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domino řezy
Napište svůj komentář k receptu

Domino řezy

autor: aiša
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domino řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krystal
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžíce voda vlažná
    • 1
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce džem libovolný
  • Krém
    • 2
      dl mléko
    • 200
      g kokos
    • 200
      g máslo
    • 130
      g moučkový cukr
  • Želatina
    • 1
      l voda
    • 1
      balíček tang z černého rybízu
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balení zlatý klas
    • 2
      balíček sušenky be-be
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vymícháme s cukrem, postupně přidávame vodu, tuhý sníh z bílků, mouku s práškem do pečiva a kakao. Těsto vlejeme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při 180 °C asi 15-18 minut. Upečené, ještě vlažné těsto potřeme džemem.
2
Krém: mléko zahřejeme a do horkého přisypeme kokos. Zamícháme, odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vymícháme s práškovým cukrem, přidáme vychladlou kokosovou masu a vzniklý krém natřeme na těsto.
3
Želatina: ve vodě rozmícháme TANG, přidáme vanilkový cukr, zlatý klas a uvaříme do zhoustnutí. Za stálého míchání trochu vychladíme a potom vlejeme na kokosový krém a na ni hned skládáme sušenky. Když želatina ztuhne, zákusek polejeme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 22. 5. 2012 11:49

    PODÍVAT NA ODKAZ!!! :-) http://www.amylon.cz/produkty?koncovyzakaznik/dezertyakremy/dezertyakremy&prodid=73

  • Tereza J. | 21. 2. 2008 13:25

    Tang je nápoj v prášku.

  • Anonym | 21. 2. 2008 04:07

    Co je to TANG, prosim? Ake ma zlozenie? Som v zahranici, tak by som sa pokusila najst nieco podobne. Dakujem

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 1. 2. 2008 19:14

    Tak toto vypadá velmi zajímavě, určitě vyzkouším.

  • Jarmila Vaľová | 18. 1. 2008 22:35

    Milá Vierka namiesto zlatého klasu,ktorý vyrába dr. Oetker, môžete použiť aj vanilkový puding.

  • Anonym | 18. 1. 2008 18:33

    Ano,vyrábí ho firma Amylon,pracuje tam moje příbuzná.ale je to v podstatě vanilkový pudink v prášku Marie.myslím že ho spolehlivě nahradí,nemusíte se bát...

  • Marie H. | 18. 1. 2008 16:29

    Tak teď jsem to asi popletla, nejsem si jistá, kdo ten Krémový prášek vyrábí. Tak se omlouvám.

  • Marie H. | 18. 1. 2008 16:28

    Věro, nedávno tady proběhla dlouhá diskuze o Zlatém klasu. Prodává se jen na Slovensku, v Čechách se dá sehnat Krémový prášek / v galerii najdete fotku obalu v " Rady a tipy ", kterým se může nahradit. Já ale musím za sebe přiznat, že jsem tady nenašla ani ten Krémový prášek. Vyrábí firma Amylon.

  • Věra | 18. 1. 2008 14:37

    Kde seženu Zlatý klas? Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr krystal Džem Kakao Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sušenky BE-BE Tang Vanilkový cukr Vejce Voda Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Čtverečky "Cappuccino"

Čtverečky "Cappuccino"

Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Perníčky - hned měkké

Perníčky - hned měkké

Sníh na perníčky

Sníh na perníčky

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Uzený vývar

Uzený vývar

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

119
Citronové špagety s křupavou posýpkou
Citronové špagety s…
59
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
44
Makovník, Makovec
Makovník, Makovec
37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
27
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Rozchod Ivy (25) a Mariana (54) z Výměny manželek: Dluhy a vyhazov

Rozchod Ivy (25) a Mariana (54) z Výměny manželek: Dluhy a vyhazov

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

  • Recepty.cz
  • Domino řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact