• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Domino řezy
Napište svůj komentář k receptu

Domino řezy

autor: aiša
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domino řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 6
      ks vejce
    • 6
      lžíce cukr krystal
    • 6
      lžíce polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžíce voda vlažná
    • 1
      lžíce kakao
    • 3
      lžíce džem libovolný
  • Krém
    • 2
      dl mléko
    • 200
      g kokos
    • 200
      g máslo
    • 130
      g moučkový cukr
  • Želatina
    • 1
      l voda
    • 1
      balíček tang z černého rybízu
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balení zlatý klas
    • 2
      balíček sušenky be-be
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Žloutky vymícháme s cukrem, postupně přidávame vodu, tuhý sníh z bílků, mouku s práškem do pečiva a kakao. Těsto vlejeme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při 180 °C asi 15-18 minut. Upečené, ještě vlažné těsto potřeme džemem.
2
Krém: mléko zahřejeme a do horkého přisypeme kokos. Zamícháme, odstavíme a necháme vychladnout. Máslo vymícháme s práškovým cukrem, přidáme vychladlou kokosovou masu a vzniklý krém natřeme na těsto.
3
Želatina: ve vodě rozmícháme TANG, přidáme vanilkový cukr, zlatý klas a uvaříme do zhoustnutí. Za stálého míchání trochu vychladíme a potom vlejeme na kokosový krém a na ni hned skládáme sušenky. Když želatina ztuhne, zákusek polejeme čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr | 22. 5. 2012 11:49

    PODÍVAT NA ODKAZ!!! :-) http://www.amylon.cz/produkty?koncovyzakaznik/dezertyakremy/dezertyakremy&prodid=73

  • Tereza J. | 21. 2. 2008 13:25

    Tang je nápoj v prášku.

  • Anonym | 21. 2. 2008 04:07

    Co je to TANG, prosim? Ake ma zlozenie? Som v zahranici, tak by som sa pokusila najst nieco podobne. Dakujem

  • ŠIMEČKOVÁ Vladimíra | 1. 2. 2008 19:14

    Tak toto vypadá velmi zajímavě, určitě vyzkouším.

  • Jarmila Vaľová | 18. 1. 2008 22:35

    Milá Vierka namiesto zlatého klasu,ktorý vyrába dr. Oetker, môžete použiť aj vanilkový puding.

  • Anonym | 18. 1. 2008 18:33

    Ano,vyrábí ho firma Amylon,pracuje tam moje příbuzná.ale je to v podstatě vanilkový pudink v prášku Marie.myslím že ho spolehlivě nahradí,nemusíte se bát...

  • Marie H. | 18. 1. 2008 16:29

    Tak teď jsem to asi popletla, nejsem si jistá, kdo ten Krémový prášek vyrábí. Tak se omlouvám.

  • Marie H. | 18. 1. 2008 16:28

    Věro, nedávno tady proběhla dlouhá diskuze o Zlatém klasu. Prodává se jen na Slovensku, v Čechách se dá sehnat Krémový prášek / v galerii najdete fotku obalu v " Rady a tipy ", kterým se může nahradit. Já ale musím za sebe přiznat, že jsem tady nenašla ani ten Krémový prášek. Vyrábí firma Amylon.

  • Věra | 18. 1. 2008 14:37

    Kde seženu Zlatý klas? Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr krystal Džem Kakao Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sušenky BE-BE Tang Vanilkový cukr Vejce Voda Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Cibulová marmeláda

Cibulová marmeláda

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Brambory s tvarohem našich babiček

Brambory s tvarohem našich babiček

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Doporučujeme

110 minut
Boloňské špagety

Boloňské špagety

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou
Hovězí na houbách s…
14
Masová minutka s řapíkatým celerem
Masová minutka s…
11
Máslové řízky
Máslové řízky
11
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.
Gratinovaný fenykl dle…

Zajímavé články

Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
AHA.cz Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Macron porušil protokol! Kate zachraňoval William

Mimibazar Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Vyzkoušeli jste: LEGO Herní agenti aneb Když se fantazie spojí s rodinnou zábavou

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Jana Švandová hvězdou Varů: Jak na mladistvé denní i večerní looky podle 78leté herečky?

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

Felix Slováček (82) o své sexy společnici: Než umřu, tak chci…

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

  • Recepty.cz
  • Domino řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact