Pomazánkové máslo smícháme s majonézou a hořčicí. Přidáme na jemno nasekanou cibuli, okurku, sterilovanou papriku a nakrájený salám. Nakonec vmícháme propláchnutý hrášek z konzervy. Mažeme na veku a zdobíme dle fantazie.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jenda
|8. 11. 2011 17:46
Krome kapie nepatrí do vlasáku také brambory.
Di
|28. 2. 2006 07:40
Hano, asi se míní malá "klasická" krabička, to znemaná 100 g.
Martina +++++
|27. 2. 2006 22:49
Hanko mas recht ja ziju v nemecku a jsem s toho taky sem tam vedle Je to vsude jine.
Helena
|30. 12. 2005 15:06
Je moc dobrý - doporučuji- stačí 2-4 lžíce majonézy,1 lžíce hořčice, spařit horkou vodou cibuli, lepší točeňák bez křupek nastrouhat, sůl,pepř, worčestr- hotový za 10 minut, uležet!!
Dana
|18. 11. 2004 08:11
Zkusila jsem tento salát, protože mě zlákala jeho jednoduchost (sama dělám výborný, ale dost složitý) a musím říct, že je moc dobrý - hlavně druhý den, když se rozleží. Jen jsem do něj přidala ještě jednu vařenou nahrubo nastrouhanou bramboru, bylo to lepší a ta kapie do vlašáku taky nepatří. A hořčice jen jednu lžíci, dvě by byly moc.
Hana
|17. 11. 2004 01:46
Proč nejsou doporučovány klasické hmotnoasti. Já např. žiji v Austrálii a nevím jaké množství jsou dvě majonézy.