• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Uncle Bens

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Uncle Bens
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl ocet
    • 3
      plechovka rajský protlak malé - po 70g
    • 200
      g cukr krystal
    • sůl podle chuti
    • 240
      g nakládaná kukuřice
    • 270
      g houby čerstvé nebo sterilované žampiony
    • 7
      dl nakládané okurky sklenice

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky, cibuli podusíme na oleji, přidáme papriky, rajčata a postupně ostatní suroviny, kukuřici, hřiby (žampiony), drobně nakrájené kyselé okurky, cukr, ocet, sůl, rajčatové protlaky. Společně povaříme 5-10 minut. Plníme do menších sklenic, sterilujeme 15 minut při 80 °C.
2
Z dávky vyjde 12-13 sklenic od menší 250 ml tatarky, kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí špaldové rohlíky

Domácí špaldové rohlíky

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Domácí chléb pečený v troubě

Domácí chléb pečený v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Dudova | 28. 8. 2008 21:04

    Robila som to ešte pred tým, ako som ho objavila na tejto stránke.Je to výborná pochúťka, dá sa to jesť k hocičomu. Za dva týždne som urobila štyri dávky a bojím sa, že to bude málo. Doporučujem tento recept všetkým.

  • Lenka Kristová | 3. 8. 2007 01:09

    Skvělý nápad....určitě vyzkouším, díky.

  • dede . | 2. 8. 2007 21:48

    Môže sa to konzumovať ako studená večera s pečivom,alebo na pizzu,pod mäso,omáčka na cestoviny.

  • Anonym | 2. 8. 2007 18:10

    Jak se to dal použiva ?

  • dede . | 2. 8. 2007 18:03

    Som rada že ste spokojná,musím ešte doplniť že sa môže pridať aj pokrájaná cuketa.Tiež robievam 2-3 dávky za sezónu a ide to prvé na odbyt.Zeleninu krájam na čo najmenšie kúsky,chvíľku podusim papriku,pridám všetky veci čo tam patria a nakoniec pridám ošúpané paradajky a vypnem aby zeleninka ostala chrumkavá,aj tak ešte pri konzervovaní zmäkne.

  • Lenka | 2. 8. 2007 13:38

    Tak jsem to před chvílí dodělala a teď to steriluji. Je to VÝÝÝBORNÝ!!!! Určitě do konce sezony udělám ještě nejmíň jednu dávku.

  • TANJA | 9. 10. 2006 23:44

    JE TO SKVĚLÉ VYZKOUSELA JSEM A CHUTNA VYBORNE UZ MAM JEN JEDNU SKLENICI DOPORUCUJI VYZKOUSET

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:23

    je to vynikajici

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal Houby Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Ocet Paprika Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé tvarohové koblížky

Rychlé tvarohové koblížky

Sladké pirohy

Sladké pirohy

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Borůvková tartaletka

Borůvková tartaletka

Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem

Pikantní špagety s kuřecím masem,…

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

75
Celerová polévka s jablky
Celerová polévka s jablky
66
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou…
64
Chřestové Caprese
Chřestové Caprese
43
Cuketové placičky s žervé
Cuketové placičky s žervé
43
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

Petr Kolář nedal život na venkově: Útěk zpátky do města! Byla to očista, říká

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact