• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Uncle Bens

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Uncle Bens
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg rajčata
    • 1
      kg cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 1
      dl ocet
    • 3
      plechovka rajský protlak malé - po 70g
    • 200
      g cukr krystal
    • sůl podle chuti
    • 240
      g nakládaná kukuřice
    • 270
      g houby čerstvé nebo sterilované žampiony
    • 7
      dl nakládané okurky sklenice

Postup přípravy receptu

1
Všechnu zeleninu nakrájíme na drobné kousky, cibuli podusíme na oleji, přidáme papriky, rajčata a postupně ostatní suroviny, kukuřici, hřiby (žampiony), drobně nakrájené kyselé okurky, cukr, ocet, sůl, rajčatové protlaky. Společně povaříme 5-10 minut. Plníme do menších sklenic, sterilujeme 15 minut při 80 °C.
2
Z dávky vyjde 12-13 sklenic od menší 250 ml tatarky, kdo má rád ostřejší, může přidat i feferonky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí Pletýnky

Domácí Pletýnky

Domácí chléb s pivem

Domácí chléb s pivem

Staročeský domácí chléb

Staročeský domácí chléb

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eva Dudova | 28. 8. 2008 21:04

    Robila som to ešte pred tým, ako som ho objavila na tejto stránke.Je to výborná pochúťka, dá sa to jesť k hocičomu. Za dva týždne som urobila štyri dávky a bojím sa, že to bude málo. Doporučujem tento recept všetkým.

  • Lenka Kristová | 3. 8. 2007 01:09

    Skvělý nápad....určitě vyzkouším, díky.

  • dede . | 2. 8. 2007 21:48

    Môže sa to konzumovať ako studená večera s pečivom,alebo na pizzu,pod mäso,omáčka na cestoviny.

  • Anonym | 2. 8. 2007 18:10

    Jak se to dal použiva ?

  • dede . | 2. 8. 2007 18:03

    Som rada že ste spokojná,musím ešte doplniť že sa môže pridať aj pokrájaná cuketa.Tiež robievam 2-3 dávky za sezónu a ide to prvé na odbyt.Zeleninu krájam na čo najmenšie kúsky,chvíľku podusim papriku,pridám všetky veci čo tam patria a nakoniec pridám ošúpané paradajky a vypnem aby zeleninka ostala chrumkavá,aj tak ešte pri konzervovaní zmäkne.

  • Lenka | 2. 8. 2007 13:38

    Tak jsem to před chvílí dodělala a teď to steriluji. Je to VÝÝÝBORNÝ!!!! Určitě do konce sezony udělám ještě nejmíň jednu dávku.

  • TANJA | 9. 10. 2006 23:44

    JE TO SKVĚLÉ VYZKOUSELA JSEM A CHUTNA VYBORNE UZ MAM JEN JEDNU SKLENICI DOPORUCUJI VYZKOUSET

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:23

    je to vynikajici

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr krystal Houby Nakládaná kukuřice Nakládané okurky Ocet Paprika Rajčata Rajský protlak Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šafránová omáčka

Šafránová omáčka

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Pampeliškový med III.

Pampeliškový med III.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Jablečná bábovka - vláčná

Jablečná bábovka - vláčná

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

47
Plněné žampiony - rychlá mňamka
Plněné žampiony - rychlá…
39
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
24
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Domácí Uncle Bens
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact