já cibuli nedávám jelikoš se tlačenka brzo kazí ,ale bez jater to není ono. A cibuli si dám na tlačenku až na talíři a zakapu octem atoje ta pravá mňamka.
já cibuli nedávám jelikoš se tlačenka brzo kazí ,ale bez jater to není ono ty tam musí být.
Jak může někdo tu tlačenku propíchnout, to je kryvina, vše vám vyteče!!! to nikdo nedělejte
řeznice možná jsi ale na pikaču,do slezké ano ale ne do obyč,,vrat se do školy at ti vrati školne tě nic nenaučily
pro přiště uvařte kůžičky ,v dnešní době se daji sehnat u každého řeznika,, :-)
Cítit to je. V tomto tatínkovi nevěřte. Pokud uděláte dobrý vývar, tak ztuhne bez problému.
Tlačenka z mrazáku bude hnusná vždy. Ať s játry nebo bez nich. :-)
Nepište že játra se nikdy nedávají.Jsou tací co si játra do tlačenky přidají a tací co ne.Já játra v tlačence nepreferuji ale soused si neumí tlačenku bez jater představit.Holt každý máme jiné chute.
Su řeznice a játra se dávají
Játra se tam nikdy nedávají a klidně se zeptejte jakéhokoliv řezníka
Cibule do vody v které se maso vaří, a játra ani po půl roce z mrazáku nejsou hořké.Tlačenka stále dobrá.
inac je to celkom fajn,len preco potom varit
Játra jsou v tlačence dobrá, ale v tlačence na rychlou konzumaci, po krátké době zhořknou, cibule zase sládne, proto je tam nedávám. Směs povařím v hrnci a hned ještě horké sáčkuju do umělých střev, chce to azbestové prsty, ale tlačenka vydrží.
No však to vidíš na fotce, ne? Cibulka posypaná a ocet vpravo v tom "džbánečku". Kurnik, jen to píšu a slintám, jak Pavlovův pokusný pes...... :-P :-P :-P
Řešení tuhosti mám vyzkoušený.Povařte asi 6 pacek v tlakáči tak aspoň 2 hodiny a použijte do tlačenky jen tento vývar!!!Bude krásně tuhá.
Mě se to taky stalo.Zkusila sem ji ještě jednou vařit,bez obalu v hrnci,aby se trochu vypařila voda a krásně pak ztuhla.Jinak mi tatík poradil,že si mám pro příště pro jistotu koupit želatinu na tlačenky.Prý to není cítit,ale moc tomu nevěřím.
Pokud můžu posoudit, tak jste měla málo kůží nebo nožiček a pak tlačenka nemůže být tuhá. Jiná možnost mě nenapadá. Zdravím
Může mi někdo poradit dělala jsem tlačenku, chutově výborná ale byla měká kde jsem udělala chybu. Děkuji za odpověd
super, mám to odzkoušené, hlavně v tom vepřovém žaludku,to dobře leží v žaludku. Napúrostá specialita ,když se ta směs dobře ochutí,tak je to exelentní.