Láda hruška je borec... Moje dítě by mohlo napsat kuchařku, taky umí smíchat 3 ingredience a vydávat to za novinku. :-D :-D :-D :-D :-D
Chemie je život, život je chemie.. :D at už je to laktát, nebo hydrogenuhličitan sodný.. je zbytečné nad tím takhle uvažovat.. ;-)
Dnes jsem ho dělala, je výborný
...včera jsem dělal opět, z vaničkového tvarohu ...a vůbec mi nechutnal ...pořád byla cítit soda (ještě dnes) a tomu, co jsem udělal minule z tvarohu klasicky baleného se vůbec nepodobal :'( ...ještě nechám odležet, ale o výsledku dost pochybuji a doporučuji zkoušet z baleného v alobalu...
Hydrogenuhličitan sodný je chemický název sody, pořád je to o chemii, vážená paní. Dobrou chuť.
Pokud se to nechá odležet, je opravdu k nerozeznání od kupovaného. Dělala jsem zhruba v poledne a po ochutnání jsem myslela, že to vyhodím, ale ta soda potřebuje čas. Nakonec jsme měli k večeři s pečivem a výborné. Navíc jako mamka malé dcerky jsem ráda, že jí taveňák můžu dopřát, ale bez jakékoliv chemie......
Tento taveňák je výborný. A hlavně každý ví, co do něj dal. Super
Obrázek neřeš. Je toi nepoživatelný i bez něj!!!
Proč u tohoto receptu chybí zkopírovaný obrázek jako u vašich předešlých receptů :-$ ? Máte opravdu zvláštní hobby =-O .