...včera jsem dělal opět, z vaničkového tvarohu ...a vůbec mi nechutnal ...pořád byla cítit soda (ještě dnes) a tomu, co jsem udělal minule z tvarohu klasicky baleného se vůbec nepodobal :'( ...ještě nechám odležet, ale o výsledku dost pochybuji a doporučuji zkoušet z baleného v alobalu...
Pokud se to nechá odležet, je opravdu k nerozeznání od kupovaného. Dělala jsem zhruba v poledne a po ochutnání jsem myslela, že to vyhodím, ale ta soda potřebuje čas. Nakonec jsme měli k večeři s pečivem a výborné. Navíc jako mamka malé dcerky jsem ráda, že jí taveňák můžu dopřát, ale bez jakékoliv chemie......
Marie
|22. 2. 2014 21:03
Tento taveňák je výborný. A hlavně každý ví, co do něj dal. Super
Hana
|20. 2. 2014 19:56
Obrázek neřeš. Je toi nepoživatelný i bez něj!!!
Hanka
|17. 2. 2014 10:43
Proč u tohoto receptu chybí zkopírovaný obrázek jako u vašich předešlých receptů :-$ ? Máte opravdu zvláštní hobby =-O .