balení
měkký tvaroh
tvaroh v pozlátku, né vaničkový!
1
lžička
jedlá soda
máslo
plátek 1 cm
Postup přípravy receptu
1
Postup zvládne jistě každý :)
2
Tvaroh v misce utřeme se solí. Přidáme lžičku sody a pořádně zamícháme. Takto to necháme 10 minut ležet. V rendlíku si mezitím rozpustíme 1cm z kostky másla.
3
Rozpuštěné máslíčko si smícháme s tvarohem a znovu promícháme. Tuto směs ponecháme chladit v misce v ledničce a dá se říci, že je hotovo. Tedy základ taveňáku. Nyní si můžeme dle vlastních chutí přidat cokoliv máme rádi. Bylinky apod.
4
Nezapomeňte že Láďa Hruška použil tvaroh v pozlátku, ten ve vaničce se na toto nepoužívá.