• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Domácí tatarská omáčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • cibule
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • česnek
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      vejce
    • moučkový cukr
    • 1
      žloutek
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • nakládané okurky
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza dostatečně zhoustla (cca 2,5 dcl). Do připravené majonézy přidáme podle chuti kostičky okurek, cibule a prolisujeme česnek. Ochutíme bílým vínem, cukrem, pepřem a solí. Vychladíme.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kečup

Domácí kečup

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ragnar | 19. 7. 2016 19:19

    ja mam takovou skusenost ted ze jsem tam nemusel davat ocet,cesnek,bile vino a mouckovy cukr a mam paradni tatarku starou dobrou

  • Štěpán | 10. 5. 2014 12:06

    podle mých zkušeností bych řekl, že buď máte málo oleje, nebo je možnost, že olej a vajíčka mají moc rozdílné teploty (pokud máte vejce v lednici), což se řešíval tak, že sem vajíčko dal před rozklepnutím na chvíli do teplé vody.

  • Markétka Tatarka | 19. 10. 2013 12:48

    Mňam :-)) Ta je vinikající :-P :-P :-P :-P ale to bílé víno není třeba. 8-)

  • fuj extra virgin | 18. 8. 2013 11:58

    to bude tym extra virgin...

  • Edit | 21. 3. 2013 14:40

    já to mám pořád řídkýýýýý :'(

  • pilka | 10. 3. 2013 00:12

    Stačí 1 dcl mléka a zašlehávat do něj olej - trvá to dél než zhoustne. :-)

  • honza | 7. 10. 2012 13:31

    pokazil jste to extra virginem :-(

  • M :) | 16. 5. 2012 15:10

    A máte pocit že Helmannska není ze syrového vejce? :) Je, jenom je tam tolik chemie, že už to nikdo nepozná. :)

  • Passion4Eat | 29. 1. 2012 19:56

    Moc dobrá, ale i jak na fotce vidím, a jak jsem také udělal, přidal jsem kopr a udělal jí bez žloutku a s menším množstvím oleje a horčice. Ale to až na podruhé. Poprvé podle receptu a výtečná !

  • Dreamanual | 22. 1. 2012 23:18

    Doporucil bych motorovy. :-D

  • jana | 21. 12. 2011 23:48

    Me se to taky obcas stane, pokud je to do salatu, muze se tam klidne dat. Pokud ale opravdu potrebujeme hustsi, tak si vemu znovu jedno vejce rozmixuji a po trochach pridavam tu ridkou smes. Pak ji mam zase krasne hustou.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:50

    Moc dobrá ;-)

  • martin | 16. 11. 2011 21:47

    jaký byste doporučili ten olej? použil jsem extra virgin a trochu slunečniconého a byl to hnus velebnosti.. je možné, že stačí troška obyčejného oleje aby to zkazilo celou tatarku?

  • lenka | 5. 1. 2011 13:46

    Majonézu jsem dnes dělala je vynikající....přidala jsem ještě jedno vejce,protože jsme početná rodinka :-D ....domácí majonézu dělám léta a nevím proč mi pokaždé zřídne :'( ...poradí mi někdo prosím :-\ ?

  • Milan Drápal | 8. 11. 2009 13:10

    Děkuji byla vynikající a jednoduchá

  • helen drapalova | 30. 9. 2009 20:51

    ja mam teda hruzu ze syrovych vajec. Verim, ze je dobra, ale precijen zustavam u kupovane helmannsky.

  • Anonym | 23. 2. 2008 16:54

    Josefe: 1 celé vejce a k tomu 1 žloutek. Ať chutná :) Jana S.

  • Josef Jurda | 6. 2. 2008 14:32

    Prosím, proč 1 vejce + 1 žloutek, to vejce je celé a žloutek navíc? Odpoví mě někdo prosím.Děkuji JJ.

  • Zdenek Kohut | 8. 11. 2007 17:59

    Jako chlap,kterým se říka antitalenti na vaření jsem to zvládl levou zadní.Vařím podle receptů z internetu.tatarka je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdenek

  • Anonym | 28. 9. 2007 18:37

    Je dobrá,ale pro dva lidi je jí docela dost.

  • P | 17. 8. 2007 12:36

    Tak zrovna jsem tedka dodelala tatarskou podle receptu, je fakt super. Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky
Ostatní Zálivky a omáčky Vaření Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hořčice plnotučná Moučkový cukr Nakládané okurky Ocet Olej Pepř mletý Sůl Vejce Žloutek

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Tvarohová pomazánka s ředkvičkami

Česneková pomazánka - Ježek

Česneková pomazánka - Ježek

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Knedlíčky ze strouhanky

Knedlíčky ze strouhanky

Kokosové řezy - krémové s polevou

Kokosové řezy - krémové s polevou

Tradiční jablečný koláč

Tradiční jablečný koláč

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

54
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
36
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
22
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
20
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
18
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

Veronika Khek Kubařová měsíc po porodu: První fotka miminka!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarka
Domácí tatarka
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí těsto na quiche
Domácí těsto na quiche
Domácí těstoviny
Domácí těstoviny
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact