• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Domácí tatarská omáčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • cibule
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • česnek
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      vejce
    • moučkový cukr
    • 1
      žloutek
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • nakládané okurky
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza dostatečně zhoustla (cca 2,5 dcl). Do připravené majonézy přidáme podle chuti kostičky okurek, cibule a prolisujeme česnek. Ochutíme bílým vínem, cukrem, pepřem a solí. Vychladíme.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kečup

Domácí kečup

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ragnar | 19. 7. 2016 19:19

    ja mam takovou skusenost ted ze jsem tam nemusel davat ocet,cesnek,bile vino a mouckovy cukr a mam paradni tatarku starou dobrou

  • Štěpán | 10. 5. 2014 12:06

    podle mých zkušeností bych řekl, že buď máte málo oleje, nebo je možnost, že olej a vajíčka mají moc rozdílné teploty (pokud máte vejce v lednici), což se řešíval tak, že sem vajíčko dal před rozklepnutím na chvíli do teplé vody.

  • Markétka Tatarka | 19. 10. 2013 12:48

    Mňam :-)) Ta je vinikající :-P :-P :-P :-P ale to bílé víno není třeba. 8-)

  • fuj extra virgin | 18. 8. 2013 11:58

    to bude tym extra virgin...

  • Edit | 21. 3. 2013 14:40

    já to mám pořád řídkýýýýý :'(

  • pilka | 10. 3. 2013 00:12

    Stačí 1 dcl mléka a zašlehávat do něj olej - trvá to dél než zhoustne. :-)

  • honza | 7. 10. 2012 13:31

    pokazil jste to extra virginem :-(

  • M :) | 16. 5. 2012 15:10

    A máte pocit že Helmannska není ze syrového vejce? :) Je, jenom je tam tolik chemie, že už to nikdo nepozná. :)

  • Passion4Eat | 29. 1. 2012 19:56

    Moc dobrá, ale i jak na fotce vidím, a jak jsem také udělal, přidal jsem kopr a udělal jí bez žloutku a s menším množstvím oleje a horčice. Ale to až na podruhé. Poprvé podle receptu a výtečná !

  • Dreamanual | 22. 1. 2012 23:18

    Doporucil bych motorovy. :-D

  • jana | 21. 12. 2011 23:48

    Me se to taky obcas stane, pokud je to do salatu, muze se tam klidne dat. Pokud ale opravdu potrebujeme hustsi, tak si vemu znovu jedno vejce rozmixuji a po trochach pridavam tu ridkou smes. Pak ji mam zase krasne hustou.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:50

    Moc dobrá ;-)

  • martin | 16. 11. 2011 21:47

    jaký byste doporučili ten olej? použil jsem extra virgin a trochu slunečniconého a byl to hnus velebnosti.. je možné, že stačí troška obyčejného oleje aby to zkazilo celou tatarku?

  • lenka | 5. 1. 2011 13:46

    Majonézu jsem dnes dělala je vynikající....přidala jsem ještě jedno vejce,protože jsme početná rodinka :-D ....domácí majonézu dělám léta a nevím proč mi pokaždé zřídne :'( ...poradí mi někdo prosím :-\ ?

  • Milan Drápal | 8. 11. 2009 13:10

    Děkuji byla vynikající a jednoduchá

  • helen drapalova | 30. 9. 2009 20:51

    ja mam teda hruzu ze syrovych vajec. Verim, ze je dobra, ale precijen zustavam u kupovane helmannsky.

  • Anonym | 23. 2. 2008 16:54

    Josefe: 1 celé vejce a k tomu 1 žloutek. Ať chutná :) Jana S.

  • Josef Jurda | 6. 2. 2008 14:32

    Prosím, proč 1 vejce + 1 žloutek, to vejce je celé a žloutek navíc? Odpoví mě někdo prosím.Děkuji JJ.

  • Zdenek Kohut | 8. 11. 2007 17:59

    Jako chlap,kterým se říka antitalenti na vaření jsem to zvládl levou zadní.Vařím podle receptů z internetu.tatarka je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdenek

  • Anonym | 28. 9. 2007 18:37

    Je dobrá,ale pro dva lidi je jí docela dost.

  • P | 17. 8. 2007 12:36

    Tak zrovna jsem tedka dodelala tatarskou podle receptu, je fakt super. Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky
Ostatní Zálivky a omáčky Vaření Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hořčice plnotučná Moučkový cukr Nakládané okurky Ocet Olej Pepř mletý Sůl Vejce Žloutek

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zamilovaná očka

Zamilovaná očka

Vepřové koleno marinované

Vepřové koleno marinované

Čertovská omáčka

Čertovská omáčka

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Kávové muffiny

Kávové muffiny

Zapečené těstoviny s pudinkem

Zapečené těstoviny s pudinkem

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Bramboračka naší babičky

Bramboračka naší babičky

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

53
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
50
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Vosí hnízda III.
Vosí hnízda III.
43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Štěpán Kozub po rozvodu: Přiznal novou lásku!

Štěpán Kozub po rozvodu: Přiznal novou lásku!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarka
Domácí tatarka
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí těsto na quiche
Domácí těsto na quiche
Domácí těstoviny
Domácí těstoviny
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact