• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Domácí tatarská omáčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • cibule
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • česnek
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      vejce
    • moučkový cukr
    • 1
      žloutek
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • nakládané okurky
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza dostatečně zhoustla (cca 2,5 dcl). Do připravené majonézy přidáme podle chuti kostičky okurek, cibule a prolisujeme česnek. Ochutíme bílým vínem, cukrem, pepřem a solí. Vychladíme.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kečup

Domácí kečup

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ragnar | 19. 7. 2016 19:19

    ja mam takovou skusenost ted ze jsem tam nemusel davat ocet,cesnek,bile vino a mouckovy cukr a mam paradni tatarku starou dobrou

  • Štěpán | 10. 5. 2014 12:06

    podle mých zkušeností bych řekl, že buď máte málo oleje, nebo je možnost, že olej a vajíčka mají moc rozdílné teploty (pokud máte vejce v lednici), což se řešíval tak, že sem vajíčko dal před rozklepnutím na chvíli do teplé vody.

  • Markétka Tatarka | 19. 10. 2013 12:48

    Mňam :-)) Ta je vinikající :-P :-P :-P :-P ale to bílé víno není třeba. 8-)

  • fuj extra virgin | 18. 8. 2013 11:58

    to bude tym extra virgin...

  • Edit | 21. 3. 2013 14:40

    já to mám pořád řídkýýýýý :'(

  • pilka | 10. 3. 2013 00:12

    Stačí 1 dcl mléka a zašlehávat do něj olej - trvá to dél než zhoustne. :-)

  • honza | 7. 10. 2012 13:31

    pokazil jste to extra virginem :-(

  • M :) | 16. 5. 2012 15:10

    A máte pocit že Helmannska není ze syrového vejce? :) Je, jenom je tam tolik chemie, že už to nikdo nepozná. :)

  • Passion4Eat | 29. 1. 2012 19:56

    Moc dobrá, ale i jak na fotce vidím, a jak jsem také udělal, přidal jsem kopr a udělal jí bez žloutku a s menším množstvím oleje a horčice. Ale to až na podruhé. Poprvé podle receptu a výtečná !

  • Dreamanual | 22. 1. 2012 23:18

    Doporucil bych motorovy. :-D

  • jana | 21. 12. 2011 23:48

    Me se to taky obcas stane, pokud je to do salatu, muze se tam klidne dat. Pokud ale opravdu potrebujeme hustsi, tak si vemu znovu jedno vejce rozmixuji a po trochach pridavam tu ridkou smes. Pak ji mam zase krasne hustou.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:50

    Moc dobrá ;-)

  • martin | 16. 11. 2011 21:47

    jaký byste doporučili ten olej? použil jsem extra virgin a trochu slunečniconého a byl to hnus velebnosti.. je možné, že stačí troška obyčejného oleje aby to zkazilo celou tatarku?

  • lenka | 5. 1. 2011 13:46

    Majonézu jsem dnes dělala je vynikající....přidala jsem ještě jedno vejce,protože jsme početná rodinka :-D ....domácí majonézu dělám léta a nevím proč mi pokaždé zřídne :'( ...poradí mi někdo prosím :-\ ?

  • Milan Drápal | 8. 11. 2009 13:10

    Děkuji byla vynikající a jednoduchá

  • helen drapalova | 30. 9. 2009 20:51

    ja mam teda hruzu ze syrovych vajec. Verim, ze je dobra, ale precijen zustavam u kupovane helmannsky.

  • Anonym | 23. 2. 2008 16:54

    Josefe: 1 celé vejce a k tomu 1 žloutek. Ať chutná :) Jana S.

  • Josef Jurda | 6. 2. 2008 14:32

    Prosím, proč 1 vejce + 1 žloutek, to vejce je celé a žloutek navíc? Odpoví mě někdo prosím.Děkuji JJ.

  • Zdenek Kohut | 8. 11. 2007 17:59

    Jako chlap,kterým se říka antitalenti na vaření jsem to zvládl levou zadní.Vařím podle receptů z internetu.tatarka je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdenek

  • Anonym | 28. 9. 2007 18:37

    Je dobrá,ale pro dva lidi je jí docela dost.

  • P | 17. 8. 2007 12:36

    Tak zrovna jsem tedka dodelala tatarskou podle receptu, je fakt super. Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky
Ostatní Zálivky a omáčky Vaření Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hořčice plnotučná Moučkový cukr Nakládané okurky Ocet Olej Pepř mletý Sůl Vejce Žloutek

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím II.

Halušky se zelím II.

Hovězí polévka s masem - dietní

Hovězí polévka s masem - dietní

Coleslaw - podzimní vitamíny

Coleslaw - podzimní vitamíny

Cuketové chlupaté knedlíky

Cuketové chlupaté knedlíky

Cibulačka se sýrem II.

Cibulačka se sýrem II.

Brokolicová žemlovka

Brokolicová žemlovka

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
27
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
16
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
AHA.cz Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Havlová na mušce policie! Dagmar ve špatnou chvíli na špatném místě

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Horoskop na další týden: Kdo potká osudovou lásku a koho potrápí zdraví?

Další doporučené recepty:

Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarka
Domácí tatarka
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí těsto na quiche
Domácí těsto na quiche
Domácí těstoviny
Domácí těstoviny
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact