• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Domácí tatarská omáčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 32
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
Domácí tatarská omáčka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • cibule
    • sůl
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • česnek
    • 1
      lžička ocet
    • 1
      vejce
    • moučkový cukr
    • 1
      žloutek
    • pepř mletý
    • bílé víno
    • nakládané okurky
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Vejce a žloutek dáme do zavařovací sklenice, přidáme hořčici a ocet. Zašleháme ponorným mixérem. Po kapkách přidáváme tolik oleje, aby majonéza dostatečně zhoustla (cca 2,5 dcl). Do připravené majonézy přidáme podle chuti kostičky okurek, cibule a prolisujeme česnek. Ochutíme bílým vínem, cukrem, pepřem a solí. Vychladíme.

RADA: Jak udělat domácí majonézu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kečup

Domácí kečup

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Dip z tvarohu a máty

Dip z tvarohu a máty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ragnar | 19. 7. 2016 19:19

    ja mam takovou skusenost ted ze jsem tam nemusel davat ocet,cesnek,bile vino a mouckovy cukr a mam paradni tatarku starou dobrou

  • Štěpán | 10. 5. 2014 12:06

    podle mých zkušeností bych řekl, že buď máte málo oleje, nebo je možnost, že olej a vajíčka mají moc rozdílné teploty (pokud máte vejce v lednici), což se řešíval tak, že sem vajíčko dal před rozklepnutím na chvíli do teplé vody.

  • Markétka Tatarka | 19. 10. 2013 12:48

    Mňam :-)) Ta je vinikající :-P :-P :-P :-P ale to bílé víno není třeba. 8-)

  • fuj extra virgin | 18. 8. 2013 11:58

    to bude tym extra virgin...

  • Edit | 21. 3. 2013 14:40

    já to mám pořád řídkýýýýý :'(

  • pilka | 10. 3. 2013 00:12

    Stačí 1 dcl mléka a zašlehávat do něj olej - trvá to dél než zhoustne. :-)

  • honza | 7. 10. 2012 13:31

    pokazil jste to extra virginem :-(

  • M :) | 16. 5. 2012 15:10

    A máte pocit že Helmannska není ze syrového vejce? :) Je, jenom je tam tolik chemie, že už to nikdo nepozná. :)

  • Passion4Eat | 29. 1. 2012 19:56

    Moc dobrá, ale i jak na fotce vidím, a jak jsem také udělal, přidal jsem kopr a udělal jí bez žloutku a s menším množstvím oleje a horčice. Ale to až na podruhé. Poprvé podle receptu a výtečná !

  • Dreamanual | 22. 1. 2012 23:18

    Doporucil bych motorovy. :-D

  • jana | 21. 12. 2011 23:48

    Me se to taky obcas stane, pokud je to do salatu, muze se tam klidne dat. Pokud ale opravdu potrebujeme hustsi, tak si vemu znovu jedno vejce rozmixuji a po trochach pridavam tu ridkou smes. Pak ji mam zase krasne hustou.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:50

    Moc dobrá ;-)

  • martin | 16. 11. 2011 21:47

    jaký byste doporučili ten olej? použil jsem extra virgin a trochu slunečniconého a byl to hnus velebnosti.. je možné, že stačí troška obyčejného oleje aby to zkazilo celou tatarku?

  • lenka | 5. 1. 2011 13:46

    Majonézu jsem dnes dělala je vynikající....přidala jsem ještě jedno vejce,protože jsme početná rodinka :-D ....domácí majonézu dělám léta a nevím proč mi pokaždé zřídne :'( ...poradí mi někdo prosím :-\ ?

  • Milan Drápal | 8. 11. 2009 13:10

    Děkuji byla vynikající a jednoduchá

  • helen drapalova | 30. 9. 2009 20:51

    ja mam teda hruzu ze syrovych vajec. Verim, ze je dobra, ale precijen zustavam u kupovane helmannsky.

  • Anonym | 23. 2. 2008 16:54

    Josefe: 1 celé vejce a k tomu 1 žloutek. Ať chutná :) Jana S.

  • Josef Jurda | 6. 2. 2008 14:32

    Prosím, proč 1 vejce + 1 žloutek, to vejce je celé a žloutek navíc? Odpoví mě někdo prosím.Děkuji JJ.

  • Zdenek Kohut | 8. 11. 2007 17:59

    Jako chlap,kterým se říka antitalenti na vaření jsem to zvládl levou zadní.Vařím podle receptů z internetu.tatarka je fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdenek

  • Anonym | 28. 9. 2007 18:37

    Je dobrá,ale pro dva lidi je jí docela dost.

  • P | 17. 8. 2007 12:36

    Tak zrovna jsem tedka dodelala tatarskou podle receptu, je fakt super. Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Jednohubky
Ostatní Zálivky a omáčky Vaření Šlehání Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hořčice plnotučná Moučkový cukr Nakládané okurky Ocet Olej Pepř mletý Sůl Vejce Žloutek

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Likér z máty peprné

Likér z máty peprné

Tuňáková pomazánka II.

Tuňáková pomazánka II.

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Alenčin rychlý skládaný salát

Alenčin rychlý skládaný salát

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Uzené tofu na kari

Uzené tofu na kari

Mandlový dort DIA

Mandlový dort DIA

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

76
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
73
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
51
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…
48
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
28
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Stín nad novou láskou Čermáka: Drsné svědectví z okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Survivor ve stylu: Spicy Pája ovládl hru i finále v Duplexu. Jeho outfit měl skrytý význam! Kdo mu konkuroval?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Prágr po finále Survivoru přiznal: Podstoupil transplantaci

Prágr po finále Survivoru přiznal: Podstoupil transplantaci

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Další doporučené recepty:

Domácí tartiflette (zapečené brambory se sýrem)
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarák s chlebovými chipsy
Domácí tatarka
Domácí tatarka
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Domácí těsto na quiche
Domácí těsto na quiche
Domácí těstoviny
Domácí těstoviny
  • Recepty.cz
  • Domácí tatarská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact