• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
Napište svůj komentář k receptu

Domací Tatarka ala dadas

autor: dadas
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domací Tatarka ala dadas
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • olej
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks cibule 1/4-1/3
    • 3
      stroužek česnek 2-3
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      lžíce sladkokyselý nálev z okurek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Krom oleje dejte ingredience do mixéru a dobře rozmixujte (ingediencí dejte více či méně podle chuti). Prvni cca deci oleje mužete nalít naráz, potom už dolívejte pomalu po "větsích kapkách" dokud směs nezhoustne na požadovanou míru (pomalu stéká ze lžíce).
2
Nejdůležitější: po dosažení požadované hustoty mixér nevypínejte! Směs se mixováním po krátké chvilce začne zahřívat. V momentě, kdy z tatarky začne stoupat viditelná pára, máte hotovo. Tímto zahřátím se docílí dobrého spojení oleje s chutí ingrediencí a kořením. Omačku přelijte do sklenice a nechte rychle zchladit v mrazáku potom přendejte do lednice (aby se tim teplem nezačala kazit).
3
Poznámka: se solí a pepřem opatrně, protože se nemají do čeho vstřebat! Kečup je volitelný, protože tatarku zabarví do růzova, což nemusí ladit oku, ale významnou měrou ovlivní/vylepší chuť. Protože neobsahuje žadné konzervanty spotřebujte max. do týdne. Kdo nevěří v zahřívání, tak si zkuste zahřát a nezahřát a uvidíte rozdíl .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Falafel ala dadas

Falafel ala dadas

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patrick Schmitt | 22. 2. 2008 17:17

    Recept jsem vyzkoušel dle návodu a rad. Výsledek ovšem spíše zklamal. Konzistence byla správná, nicméně chuťově to tatarku jen vzdáleně připomínalo, takže to nakonec ani nikdo nejedl...Ani pozdější pokusy to dochutit to nenapravily...

  • dadas | 6. 10. 2007 12:48

    Olivovej olej jsem nikdy nezkousel, ale proc ne?! Vyzkouset se ma vsechno. Osobne si myslim ze to, ale asi nebude ono.

  • Anonym | 22. 9. 2007 13:33

    RADŠI OLIVOVÝ

  • milan predikant | 22. 9. 2007 12:25

    muzu pouzit olivovi olej?

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Nakládané okurky Olej Pepř mletý Sladkokyselý nálev z okurek Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňská vařená bábovka

Vídeňská vařená bábovka

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Rýže se zelím a mletým masem

Rýže se zelím a mletým masem

Muffiny po belgicku

Muffiny po belgicku

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou

Koláč s nemletým mákem, ovocem a…

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Doporučujeme

30 minut
Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím masem

Nudle s arašídovou omáčkou a krůtím…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

107
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
106
Fežoáda
Fežoáda
69
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
51
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

Těhotná Eva Čerešňáková (38): Komplikace před porodem!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Domací Tatarka ala dadas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact