Nejdříve dáme maso do mrazáku asi na 2h (krájí se lépe). Pak maso nakrájíme na plátky tlusté asi 3mm. Pokud se nám nějaký plátek bude zdát příliš tlustý, naklepeme ho paličkou na maso. Plátky poté zbavíme veškerého tuku a nakrájíme na přibližně stejné nudličky.
Maso dáme do mísy a přidáme zbytek ingrediencí. Pořádně promícháme a přetáhneme potravinářskou fólií tak, aby se fólie dotýkala povrchu masa. Zatížíme povrch a necháme přes noc v lednici marinovat. Vyskládáme maso na plochu sušičky ( používám okrouhlou sušičku na ovoce). Maso skládáme tak, aby kousky směrem položení kopírovaly obvod sušičky a navzájem se nedotýkaly. Dáme sušit 5-6 hodin na nejvyšší stupeň (3). Asi po 2 hodinách všechny kousky otočíme a prohodíme patra sušičky. Po uplynutí 5-6 hodin necháme asi 1 hodinu dosušit na nejmenší stupeň (1). Usušené maso umístíme do krabičky a asi 24 hodin ji necháme pootevřenou. Poté krabičku zavřeme a maso je připraveno ke konzumaci. Výtěžnost je asi 300g z 1kg syrového masa.