Takovýhle šutr... jsem ještě neudělala !!! Rozkrájet absolutně nemožné, a když se to náhodou povede.... zjistíte, že je to strašně ale strašně sladké !!! :'( S obrázkem se vytvořený zákusek dle postupu nedal absolutně srovnat !! :-(
Hrůzaa děs,nedoporučuji péct! :-(
Cesto sa trhá, v recepte je udané množstvo čokolády malé..treba určite viac a na ten krém zvoliť trošku iný postup..v konečnom dôsledku je koláč fajn ale podobnosť s tým na obrázku je nulová..veľa šťastia a hlavne nervov !
Varování pro všechny co milují Snickers. :-( Podle tohoto receptu nepečte. těsto přesušené, drobivé a krém jsem místo cca 10minut vařila snad hodinu, než vůbec začal houstnout. Ukrojit to je fuška. Opravdu ŠKODA SUROVIN a JEDNOU A DOST. :-X
no toto vůbec není dobrý recept. Možná nápad dobrý, ale daly by se s tím vysklít okna a málem jsme si na tom vylámali zuby. a už vůbec to nejde normálně "ukrojit". tolik surovin a je z toho šutr. škoda peněz a času.
recept na hovno:) těsto slabe láme se napl sladoučka jak hrom,kterj vul to sem dal mě zajímá.... :-D
Recept vůůůbec za 1. nesedí s fotkou , za 2. ze surovin už je jasnéé že to takhle vůbec vypadat nebude , .Nechápu proč to tady dáváte , ale asi je Vám to jedno
Recept je nahovno :-D Fakt humusně sladký NEDĚLEJTE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recept je špatný :-$ :-$
Ten postup,ale nesedí s fotkou. Těsto máte světlé-tam tmavé. Pak píšete,krém s oříšky -tam je bílá vrstva a pak krém s oříšky. No nevím :-(
Cukr tam musíme dát.
Takže Salko nemusím dopředu vařit.?Stačí jen povařit s máslem....
Vypadá to skvěle, ale asi jste se upsala, ne? Předpokládám že cukr do krému nepatří ž á d n ý ! Dělám ze Salka krém do medovníku a je sladký ažaž - cukr už nee!
Vypadá to dobře,ale toho cukru? Není to přeslazené? ;-)