Z uvedených surovin zpracujeme těsto, které rozválíme na plech (cca 20x25 cm)
2
a pečeme při 160° asi 40 minut. Necháme vychladnout.
3
Krém:
4
Do hrnce dáme všechny přísady kromě oříšků a za stálého míchání pomalu vaříme. Zhruba po 10 min. začne krém houstnout a karamelizovat. V ten moment přidáme oříšky a ješte horké naneseme na vychladlé těsto.
5
Nad párou rozpustíme čokolády a vylejeme na krém. Vložíme do chladničky a po hodině můžeme krájet.
Takovýhle šutr... jsem ještě neudělala !!! Rozkrájet absolutně nemožné, a když se to náhodou povede.... zjistíte, že je to strašně ale strašně sladké !!! :'(
S obrázkem se vytvořený zákusek dle postupu nedal absolutně srovnat !! :-(
edita
|21. 2. 2015 11:01
Hrůzaa děs,nedoporučuji péct! :-(
Barbora
|8. 9. 2013 15:19
Cesto sa trhá, v recepte je udané množstvo čokolády malé..treba určite viac a na ten krém zvoliť trošku iný postup..v konečnom dôsledku je koláč fajn ale podobnosť s tým na obrázku je nulová..veľa šťastia a hlavne nervov !
kamila
|31. 3. 2013 18:45
Varování pro všechny co milují Snickers. :-( Podle tohoto receptu nepečte. těsto přesušené, drobivé a krém jsem místo cca 10minut vařila snad hodinu, než vůbec začal houstnout. Ukrojit to je fuška. Opravdu ŠKODA SUROVIN a JEDNOU A DOST. :-X
vylomený zub
|30. 3. 2013 18:44
no toto vůbec není dobrý recept. Možná nápad dobrý, ale daly by se s tím vysklít okna a málem jsme si na tom vylámali zuby. a už vůbec to nejde normálně "ukrojit". tolik surovin a je z toho šutr. škoda peněz a času.
recept na hovno:) těsto slabe láme se napl sladoučka jak hrom,kterj vul to sem dal mě zajímá.... :-D
Ilona
|22. 2. 2013 14:10
Recept vůůůbec za 1. nesedí s fotkou , za 2. ze surovin už je jasnéé že to takhle vůbec vypadat nebude , .Nechápu proč to tady dáváte , ale asi je Vám to jedno
chicci
|14. 2. 2013 12:24
Recept je nahovno :-D Fakt humusně sladký NEDĚLEJTE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan a paní Pusínovi
|31. 1. 2013 18:05
Recept je špatný :-$ :-$
Jarmila
|28. 10. 2012 16:21
Ten postup,ale nesedí s fotkou.
Těsto máte světlé-tam tmavé.
Pak píšete,krém s oříšky -tam je bílá vrstva a pak krém s oříšky.
No nevím :-(
jana
|5. 7. 2012 10:16
Cukr tam musíme dát.
Lenka
|18. 6. 2012 14:58
Takže Salko nemusím dopředu vařit.?Stačí jen povařit s máslem....
Dita
|18. 6. 2012 11:07
Vypadá to skvěle, ale asi jste se upsala, ne? Předpokládám že cukr do krému nepatří ž á d n ý !
Dělám ze Salka krém do medovníku a je sladký ažaž - cukr už nee!
Máca
|18. 6. 2012 07:25
Vypadá to dobře,ale toho cukru?
Není to přeslazené? ;-)