Na nudličky nakrájíme měkký salám, větší cibuli, pár okurek, papriku či kozí rohy. Přidáme sůl, pepř, chilli a pár lžic majolky. Povaříme olej, hořčici, worchestrovou omáčku a kečupu.
2
Ještě teplé nalijeme na nakrájenou masu, zamícháme a necháme rozležet asi 1 den v ledničce, přiostřit můžeme Harisou či Tabaskem.
Když jsem ochutnal poprvé,přišel mi takový nijaký :-( ,ale po rozležení je fajn.Doporučuji nepřehánět s feferonkou ;-) ,čím je rozleželejší,tím je jedovatější :-D :-)) =k jedné misce bochník chleba :-D :-D :-D !
Alena Hanusová
|21. 8. 2005 12:57
Znám tento recept jako Sloní mls, nebo Ševcovský mls ..jen v marinádě mám navíc 1 lžíci octa myslím. Nicméně jste mi připomenul, že jsem to už dlouho nepapala!!Díky a dobrou chuť všem!