Rohlíky jsou vynikající!! Upekla jsem je návštěvě a snědly všechny! Potom jsem je vzala na oslavu a každý si je pochvaloval, jak jsou výborné. Hned druhý den mi všechny holky volaly o recept!
rohlíky jsou skvělé, dlouho vydrží vláčné- skvělé na svačinky pro mého muže kamioňáka! :-)
Vynikající chuť, určitě jsme nedělali naposled. Jen si pro příště těsto rozdělím na tři díly, protože z těch dvou dílů byly ty rohlíky celkem tlusté a náplň se v nich ztrácela.
Tvaroh si z mleka muzete udelat doma ;-)
Dobrý den, opravdu se těsně před pečením potírá ne vejcem, ale mlékem???????
dobrý nápad zkusit to s Fetou prozatím jsem sehnala italské Mascarpone tak uvidíme...
Veroniku, zkuste třeba jemně nastrouhat Fetu, ale potom pozor se solí, Feta je na rozdíl od tvarohu slaná sama o sobě.
Nevíte čím bych mohla nehradit ten tvaroh,bydlím v Řecku a není tady k sehnání....
Skvely recept, skvele testo.Vyborne se s tim testem pracuje! Opravdu moc dobre!
Tento recept je Ok...S těstem se dobře pracuje.Dala jsem mouku hladkou a celozrnnou pšeničnou .Všem vřele doporučuji.
Tento recept jsem vyzkoušela a je opravdu skvělý.
Určitě zajímavý je. Jý tyto rohlíčky dělám z klasického tvarohového těsta ze stejného množství tvarohu, polohrubé mouky a hery. Pravda, je to trochu méně dietní.