Bezva recept, těsto se lehce zpracovává, nelepí, používám ho na pizzu i na moučníky.
Výborné rohlíčky! Dělala jsem se šunkou, sypané sýrem a semínky. Těsto se nelepilo, netrhalo, perfektně se s ním pracovalo. Budu dělat často.
Rohlíčky byly výborné...zkoušela jsem je i s párkem, šunkou, nivou apod. a osvědčilo se. Vřele doporučuji :)
tak jsem se nechala zlákat tímto receptem a udělala jsem moooc dobře :) zkusila jsem i plněné se šunkou sýrem a kečupem a nebo do bílku kterým potírám rohlíčky dát stroužek prolisovaného česneku a taky výborný :) nu, jdu vyndat poslední várku a všechny je sní
dnes jsem pekl a super možná nachat déle v troubě
Tento recept je výborný, taky ráda tyto rohlíčky peču, ale ještě po rozválení placku pomažu rozpuštěným máslem a pak stáčím rohlíčky. ( jen lehce, jinak máslo z rohlíčků vytéká). Poté jsou rohlíčky uvnitř krásně vláčné a jakoby lískují.
Děkuji za rady, odzkouším, možná už dneska.
Rohlíčky budou křupavější, když je potřete jen bílkem. Záleží ale také na troubě.
Tak to já je mám křupavé vždy, možná těsto bylo moc tuhé....
Nevím, kde jsem udělala chybu, ale rohlíčky nebyli křupavé, postup jsem přesně dodržela? Jinak jsou moc dobré.
Je to vynikající, doporučuji!