• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Domácí Pribináček
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Pribináček

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 76
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Pribináček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 30
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 20
      g máslo
    • 1
      ks tvaroh kostka, ve vaničce je moc řídký
    • 0,50
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Všechno kromě tvarohu smícháme, nejlépe ponorným mixerem a 7 minut vaříme, vychladíme v ledničce, vmícháme tvaroh a hodně vyšleháme. Rychlejší varianta je, když použijeme pudink bez vaření a všechno rozmixujeme v mixeru.
2
Tohle je hodně podobná varianta klasického Pribináčku, hodně rozdílné je pouze množství, cena a obsah konzervačních látek. Můžeme dělat různé příchutě, stačí vmíchat, kakao nebo nastrouhanou čokoládu nebo jahody nebo meruňky atd.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Domácí kokosový pribináček

Domácí kokosový pribináček

Domácí pribináček smetanový

Domácí pribináček smetanový

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evadan | 5. 11. 2015 01:04

    holky, když jsem chodila do školy, měli jsme praxi v mlékárně, kde se vyráběl i pribiňák. Míchal se tvaroh, cukr, šlehačka, meruňkový džem a vanilkový cukr.A to bylo v šedesátých letech, takže poměry si už nepamatuju, ale na to přijdete podle chuti.

  • Zdena | 10. 11. 2014 18:17

    stačí sundat škraloup z pudinku a hrudky nebudou, nebo použít tvaroh z vaničky ;-)

  • panda | 13. 9. 2013 10:50

    Dělám z vanil.cukru, tvarohu, šlehačky a lžíčkou normálního cukru a je hladký, chutově vynikající. Tento recept mi příjde zbytečně co do surovin náročnější a chuť si představit dost dobře nedokáži. Nahoru nastrouhám vždy margotku a je to super dezert.

  • Klotylka | 22. 7. 2013 20:33

    Trochu jsem ho přisladila, po vychlazení ještě jednou vyšlehala a je perfektní!!!!! :-)

  • Milada | 22. 4. 2013 12:42

    Moc dobrý recept :-) , akorát nechápu, když nakonec přidám tvaroh a šlehám proč tam mám malé hrudky? :-\ Můžete někdo poradit, jak na to, aby byl pribiňáček hladký.

  • Jana Z | 12. 2. 2013 12:47

    Tak hledám ten nej recept na pribináka a dle komentářů jsem utvrdila v tom, že je to opravdu jen tvaroh a smetana (ostatně i v té nové reklamě to přímo říkají) Díky za názory, tento recept s pudinkem, mlékem (a máslem??) mi přijde zbytečně chuťově přeplácaný.. :-\

  • Klára Hanousková | 17. 1. 2013 20:12

    Zkoušela jsem různě ředit pudinkem, dělat jen z tvarohu,pokud ale toužíte po pravém pribináčku, takovém , jako se dá koupit v kelímku v obchodech, tak je to jednoduché vyšlehat zvlášť jeden tvaroh, zvlášť smetanu ke šlehání , dochutit vanilkovým cukrem, popřípadě kakaem :))

  • Klára Hanousková | 17. 1. 2013 20:12

    Zkoušela jsem různě ředit pudinkem, dělat jen z tvarohu,pokud ale toužíte po pravém pribináčku, takovém , jako se dá koupit v kelímku v obchodech, tak je to jednoduché vyšlehat zvlášť jeden tvaroh, zvlášť smetanu ke šlehání , dochutit vanilkovým cukrem, popřípadě kakaem :))

  • MIXXery | 16. 12. 2012 12:42

    Bydlim v BRD a tady Pribinacek neni ke koupi .Delam ho tedy roky sam.Mate recht Tvaroh,Slehacka,Cukr,Hol.kakao,a pri slehani slehacky jeste tuzidlo.Pudink a maslo?Pochybuji,urcite to neni ono. :-\

  • jita | 13. 9. 2012 17:13

    prvně jsem dělala ten s pudingem,ale ten bez je opravdu lepší.Zkusím do toho kápnout trochu trestě,tř. mandlovou,pistáciovou... :-*

  • s.janca | 13. 8. 2012 16:44

    zkoušela jsem ten se šlehačkou bez pudinku, malý se po něm může utlouct!!!! skvělý recept. Děkuji

  • etny | 3. 5. 2012 13:11

    dělala jsem jak vanilkový, tak i smetanový a musím říct, že ten Váš je lepší chuťově i rychlejším zpracováním, nemusí se čekat na vychlazení pudingu. Vanilkový mi přišel moc umělý..každopádně oběma děkuji za užitečné rady :-)

  • vovec | 28. 2. 2012 21:29

    nejlepší pribináček je 2 tvarohy ve vaničce smícháme s 1 vyšlehanou šlehačkou a 2 lžicemi vanilkového cukru,podle chuti dosladíme mouč.cukrem. Můžeme okamžitě konzumovat. Původní pribináček je smetanovo tvarohový krém,takže nevím proč ten pudink a máslo .

  • klarka | 21. 2. 2012 15:30

    Prave jsem dodelala a jsem tim uplne nadsena , moc diky , vyborne <3

  • thellma | 1. 12. 2011 12:13

    Výborný

  • sokaf | 11. 6. 2011 13:23

    vždy se po něm doma jen zapráší :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 18. 3. 2011 16:41

    Opraveno, díky.

  • MartikK
    MartikK | 18. 3. 2011 10:20

    Tak jsem "dokuchtila". Dosud jsem vždy připravovala pribináček podle receptu http://www.recepty.cz/recept/pribinacek-domaci-4459, tak jsem byla zvědavá na tuto variantu. Dala jsem 1/2 sáčku pudinku, máslo až do uvařeného pudinku. Po sestydnutí jsem zašlehala tvaroh. Použila jsem polotučný tvaroh v mističce. Výsledek je super, už se chladí v ledničce. Dávám za jedna.

  • MartikK
    MartikK | 17. 3. 2011 22:47

    Předpokládám, že tam má být 1/2 sáčku vanilkového pudinku a ne 1/2 lžíce.

  • konvigirl | 6. 2. 2011 19:18

    Je to vyborné. Dělala jsem z vaničkového tvarohu polotučného a konzistence super. Z tvarohu kostky to bylo moc tuhé a chuťově mi přijde z vaničkového tvarohu pribináček jemnější a lahodnější. Už jsem zkoušela s vanilk.i čokoloádovým pudinkem a vždy se moje dvouletá dcera po něm olizovala :-) Dávám za 1!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 16:50

    1*

  • Samik08 | 20. 10. 2010 16:14

    Výborné, také jsem místo másla dala zakysku. Naplněné misky jsem ozdobila kočičkou z kakaa :-[ U mého 2,5 letého synka sem zabodovala ;-) Děkuji za receptík

  • tereza s | 26. 5. 2010 14:23

    Výborný dezertík,dělala jsem z jednoho tvarohu+0,4l mléka+1pudink+1zakys.smetanu.Bez másla.Je to opravdu lehké a osvěžující.Mé roční dceři mooc chutnalo:-)Dávám jedna*

  • tereza s | 26. 5. 2010 14:21

    Výborný dezertík,dělala jsem z celého van.pudinku+tvaroh+nízkotučnou zakys.smetanu.Také výborné!!Mé roční dceři a manželovi moooc chutnalo:-)Dávám 1*

  • Brigita Nováková | 23. 5. 2010 17:45

    Vynikající.Dávám za 1.

  • František Brusák | 2. 5. 2010 19:59

    To máslo zamíchejte do pudinku až po uvaření. Má smysl ten že při chladnutí pudinku se neudělá škraloup.

  • Marie L. | 21. 4. 2010 14:18

    V postupu je uvedeno: "všechno kromě tvarohu smícháme a 7 min.vaříme". Čili nejprve uvařit pudink z prášku a pak přimíchat tvaroh.

  • Eva Červenková | 20. 4. 2010 21:52

    jsem asi hloupá ale nepochopila jsem to s tím pudinkem. 1/2 pudinku znamená uvařeného klasicky s mlékem nebo půlka sáčku na přípravu pudinku. Dík za odpověď.

  • recepty 73 | 19. 4. 2010 18:37

    Tak se také přidávám s pochvalou a velkou jedničkou!Minulý týden jsem recept opisoval kamarádce a po samé chvále jsem neodolal a též vyzkoušel.Určitě brzy zopakuji.Měli jsme ho k večeři s loupáčkama z domácí pekárny.

  • Věra Bugárová | 18. 4. 2010 09:56

    Souhlasím se Zdeňkou Rochovou. Je to termix. Ale termix taky milujeme, takže když jsem ho teď dala ochutnat dceři ke svačince, tak se po něm jen zaprášilo :)

  • Eva Kolčavová | 17. 4. 2010 14:29

    Vynikající, jen se zaprášilo. Chuťově se nedá s tím kupovaným srovnat. Dávám velkou 1

  • Eliška Hrozenková | 15. 4. 2010 10:39

    á dávám taky za 1, použula jsem vaničku, kostkujsem neměla a teď se jím cpu,myslím, že kdyby byla kostka, ylo by to lepší jen tou konzistencí, ale chuťově je to vynikajívcí, včera jsem ho dali do palačinek s pikaem a banánem, je to moc dobré a jistě zdravější ah lavně cenově se to nedá srovnat

  • Jana Zimmerová | 13. 4. 2010 13:25

    Dávám 1. Dělala jsem z vanilkového pudinku a odkapaného nízkotučného tvarohu z vaničky a byl výborný, děkuji za recept.

  • Eva Skálová | 12. 4. 2010 07:39

    Dala jsem dva vanilkové cukry a další cukr podle chuti. 1.

  • MIRKA AKRIM | 9. 4. 2010 10:15

    Taky jsem to delavala detem, ale bez masla, neni tam treba, je to super

  • Silva Zbořilová | 8. 4. 2010 08:53

    Moc dobré!Dávám 1 a děkuji za recept.

  • Hana Eismanová | 7. 4. 2010 10:05

    U nás se po něm jen zaprášilo. Příšte dělám z dvojité dávky. Dávám 1*

  • N J | 16. 1. 2010 15:08

    Puding jsem dala jahodový a je to výborné! Tvaroh jsem měla vaničkový odtučněný a určitě to vůbec ničemu nevadí.

  • Petra Karasová | 1. 6. 2009 11:42

    Mám raději kakaovou příchuť, takže jsem do jedné várky dala místo cukru granko a místo vanilkového cukru tmavé holandské kakao. Chutnalo i chlapům :-)

  • Kaťulka T | 5. 2. 2009 20:01

    Tento recept znám,mám vyzkoušený a je výborný.Dávám za 1

  • eva peterková | 30. 1. 2008 21:51

    Dávám za 1.Já jsem použila tvaroh ve vaničce odtučněný a konzistence super.

  • Jarmila Hulová | 18. 11. 2007 11:36

    Je to výborný recept,dělala jsem to už před 20ceti lety svým dcerám a moc jim to chutnalo

  • Andra | 25. 6. 2007 08:39

    Urobila som rovno z dvoch dávok. Cukru som pridala podľa vlastnej chuti, lebo sa mi zdal málo sladký. Nabudúce urobím tiež z 250 ml mlieka, pretože do druhého dňa trošku stuhol. Hodnotím 1.

  • MartinV | 8. 3. 2007 15:48

    Lenko, pokud zkusíte Čokosaké, vydrží teoreticky 5d ní, v praxi 5 minut :-)

  • lenka | 8. 3. 2007 14:41

    mám dotaz,jak se to skladuje? vydrži to dva tři dny?

  • Vlasta Vejvodova | 28. 2. 2007 16:51

    Mnam,dávám 1*

  • Zdenka Rochová | 16. 10. 2006 10:52

    Já tomuto říkám termix

  • Hana Lorencová | 17. 8. 2006 12:02

    Zkuste při šlehání přilít trošku šlehačky, pribináček je ještě jemnější.

  • Hospodyňka | 14. 8. 2006 10:29

    Tak to je tedy vyloženě dobrůtka. Mohu doporučit tu variantu s pudinkem bez vaření, máslo jsem ani nepřidala a použila jsem netučný tvaroh, polotučné mléko a výsledek: za 1!

  • Hana Lorencová | 20. 7. 2006 19:58

    Je toho hodně, u nás se do kelímků neplní, doslova se "sežere" okamžitě.

  • Sísa | 18. 7. 2006 08:59

    Kolik asi kelímků z této dávky je? Nebo do čeho směs plníte? Jestli nemám udělat dvojitou dávku.

  • Jana Tomčíková | 15. 7. 2006 08:40

    Vyzkoušela jsem včera, moc mi chutnal, smíchala jsem pudnink s mlékem(dala jsem 250 ml), přidala trošku cukru, uvařila a pak teprve přidala máslo, které se hned rozpustilo.Po vychladnutí na pokojovou teplotu jsem přidala teprve tvaroh.Hodnotím za jedna.

  • Anina | 13. 7. 2006 19:47

    Pudink ,chápu ,že se přidá jako prášek.Jako když se peče,třeba pudinková bábovka.

  • Hana Lorencová | 13. 7. 2006 09:06

    Chybně uvedeno v přípravě, správně má být: všechno kromě tvarohu smícháme...

  • Jitka Kuželová | 13. 7. 2006 09:01

    Kdy se přidává pudink, vaří se zvlášť?

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Pro děti Svačina Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Zeleninový salát s lososem

Zeleninový salát s lososem

Celerová pomazánka se sýrem

Celerová pomazánka se sýrem

Tvarohové smaženky jako dezert

Tvarohové smaženky jako dezert

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Domácí bylinková lučina

Domácí bylinková lučina

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

162
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
117
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
110
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
91
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …
75
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Domácí plněná roláda z mletého masa
Domácí plněná roláda z mletého masa
Domácí pomerančový extrakt
Domácí pomerančový extrakt
Domácí pralinky s griliášem
Domácí pralinky s griliášem
Domácí pribináček smetanový
Domácí pribináček smetanový
Domácí pribiňák s jahodami
Domácí pribiňák s jahodami
Domácí rohlíčky
Domácí rohlíčky
  • Recepty.cz
  • Domácí Pribináček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact