• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Domácí Pribináček
Napište svůj komentář k receptu

Domácí Pribináček

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 76
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí Pribináček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      dl mléko
    • 30
      g cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 20
      g máslo
    • 1
      ks tvaroh kostka, ve vaničce je moc řídký
    • 0,50
      balení vanilkový pudink

Postup přípravy receptu

1
Všechno kromě tvarohu smícháme, nejlépe ponorným mixerem a 7 minut vaříme, vychladíme v ledničce, vmícháme tvaroh a hodně vyšleháme. Rychlejší varianta je, když použijeme pudink bez vaření a všechno rozmixujeme v mixeru.
2
Tohle je hodně podobná varianta klasického Pribináčku, hodně rozdílné je pouze množství, cena a obsah konzervačních látek. Můžeme dělat různé příchutě, stačí vmíchat, kakao nebo nastrouhanou čokoládu nebo jahody nebo meruňky atd.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Domácí kokosový pribináček

Domácí kokosový pribináček

Domácí pribináček smetanový

Domácí pribináček smetanový

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • evadan | 5. 11. 2015 01:04

    holky, když jsem chodila do školy, měli jsme praxi v mlékárně, kde se vyráběl i pribiňák. Míchal se tvaroh, cukr, šlehačka, meruňkový džem a vanilkový cukr.A to bylo v šedesátých letech, takže poměry si už nepamatuju, ale na to přijdete podle chuti.

  • Zdena | 10. 11. 2014 18:17

    stačí sundat škraloup z pudinku a hrudky nebudou, nebo použít tvaroh z vaničky ;-)

  • panda | 13. 9. 2013 10:50

    Dělám z vanil.cukru, tvarohu, šlehačky a lžíčkou normálního cukru a je hladký, chutově vynikající. Tento recept mi příjde zbytečně co do surovin náročnější a chuť si představit dost dobře nedokáži. Nahoru nastrouhám vždy margotku a je to super dezert.

  • Klotylka | 22. 7. 2013 20:33

    Trochu jsem ho přisladila, po vychlazení ještě jednou vyšlehala a je perfektní!!!!! :-)

  • Milada | 22. 4. 2013 12:42

    Moc dobrý recept :-) , akorát nechápu, když nakonec přidám tvaroh a šlehám proč tam mám malé hrudky? :-\ Můžete někdo poradit, jak na to, aby byl pribiňáček hladký.

  • Jana Z | 12. 2. 2013 12:47

    Tak hledám ten nej recept na pribináka a dle komentářů jsem utvrdila v tom, že je to opravdu jen tvaroh a smetana (ostatně i v té nové reklamě to přímo říkají) Díky za názory, tento recept s pudinkem, mlékem (a máslem??) mi přijde zbytečně chuťově přeplácaný.. :-\

  • Klára Hanousková | 17. 1. 2013 20:12

    Zkoušela jsem různě ředit pudinkem, dělat jen z tvarohu,pokud ale toužíte po pravém pribináčku, takovém , jako se dá koupit v kelímku v obchodech, tak je to jednoduché vyšlehat zvlášť jeden tvaroh, zvlášť smetanu ke šlehání , dochutit vanilkovým cukrem, popřípadě kakaem :))

  • Klára Hanousková | 17. 1. 2013 20:12

    Zkoušela jsem různě ředit pudinkem, dělat jen z tvarohu,pokud ale toužíte po pravém pribináčku, takovém , jako se dá koupit v kelímku v obchodech, tak je to jednoduché vyšlehat zvlášť jeden tvaroh, zvlášť smetanu ke šlehání , dochutit vanilkovým cukrem, popřípadě kakaem :))

  • MIXXery | 16. 12. 2012 12:42

    Bydlim v BRD a tady Pribinacek neni ke koupi .Delam ho tedy roky sam.Mate recht Tvaroh,Slehacka,Cukr,Hol.kakao,a pri slehani slehacky jeste tuzidlo.Pudink a maslo?Pochybuji,urcite to neni ono. :-\

  • jita | 13. 9. 2012 17:13

    prvně jsem dělala ten s pudingem,ale ten bez je opravdu lepší.Zkusím do toho kápnout trochu trestě,tř. mandlovou,pistáciovou... :-*

  • s.janca | 13. 8. 2012 16:44

    zkoušela jsem ten se šlehačkou bez pudinku, malý se po něm může utlouct!!!! skvělý recept. Děkuji

  • etny | 3. 5. 2012 13:11

    dělala jsem jak vanilkový, tak i smetanový a musím říct, že ten Váš je lepší chuťově i rychlejším zpracováním, nemusí se čekat na vychlazení pudingu. Vanilkový mi přišel moc umělý..každopádně oběma děkuji za užitečné rady :-)

  • vovec | 28. 2. 2012 21:29

    nejlepší pribináček je 2 tvarohy ve vaničce smícháme s 1 vyšlehanou šlehačkou a 2 lžicemi vanilkového cukru,podle chuti dosladíme mouč.cukrem. Můžeme okamžitě konzumovat. Původní pribináček je smetanovo tvarohový krém,takže nevím proč ten pudink a máslo .

  • klarka | 21. 2. 2012 15:30

    Prave jsem dodelala a jsem tim uplne nadsena , moc diky , vyborne <3

  • thellma | 1. 12. 2011 12:13

    Výborný

  • sokaf | 11. 6. 2011 13:23

    vždy se po něm doma jen zapráší :-)

  • Tereza T
    Tereza T | 18. 3. 2011 16:41

    Opraveno, díky.

  • MartikK
    MartikK | 18. 3. 2011 10:20

    Tak jsem "dokuchtila". Dosud jsem vždy připravovala pribináček podle receptu http://www.recepty.cz/recept/pribinacek-domaci-4459, tak jsem byla zvědavá na tuto variantu. Dala jsem 1/2 sáčku pudinku, máslo až do uvařeného pudinku. Po sestydnutí jsem zašlehala tvaroh. Použila jsem polotučný tvaroh v mističce. Výsledek je super, už se chladí v ledničce. Dávám za jedna.

  • MartikK
    MartikK | 17. 3. 2011 22:47

    Předpokládám, že tam má být 1/2 sáčku vanilkového pudinku a ne 1/2 lžíce.

  • konvigirl | 6. 2. 2011 19:18

    Je to vyborné. Dělala jsem z vaničkového tvarohu polotučného a konzistence super. Z tvarohu kostky to bylo moc tuhé a chuťově mi přijde z vaničkového tvarohu pribináček jemnější a lahodnější. Už jsem zkoušela s vanilk.i čokoloádovým pudinkem a vždy se moje dvouletá dcera po něm olizovala :-) Dávám za 1!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 10. 2010 16:50

    1*

  • Samik08 | 20. 10. 2010 16:14

    Výborné, také jsem místo másla dala zakysku. Naplněné misky jsem ozdobila kočičkou z kakaa :-[ U mého 2,5 letého synka sem zabodovala ;-) Děkuji za receptík

  • tereza s | 26. 5. 2010 14:23

    Výborný dezertík,dělala jsem z jednoho tvarohu+0,4l mléka+1pudink+1zakys.smetanu.Bez másla.Je to opravdu lehké a osvěžující.Mé roční dceři mooc chutnalo:-)Dávám jedna*

  • tereza s | 26. 5. 2010 14:21

    Výborný dezertík,dělala jsem z celého van.pudinku+tvaroh+nízkotučnou zakys.smetanu.Také výborné!!Mé roční dceři a manželovi moooc chutnalo:-)Dávám 1*

  • Brigita Nováková | 23. 5. 2010 17:45

    Vynikající.Dávám za 1.

  • František Brusák | 2. 5. 2010 19:59

    To máslo zamíchejte do pudinku až po uvaření. Má smysl ten že při chladnutí pudinku se neudělá škraloup.

  • Marie L. | 21. 4. 2010 14:18

    V postupu je uvedeno: "všechno kromě tvarohu smícháme a 7 min.vaříme". Čili nejprve uvařit pudink z prášku a pak přimíchat tvaroh.

  • Eva Červenková | 20. 4. 2010 21:52

    jsem asi hloupá ale nepochopila jsem to s tím pudinkem. 1/2 pudinku znamená uvařeného klasicky s mlékem nebo půlka sáčku na přípravu pudinku. Dík za odpověď.

  • recepty 73 | 19. 4. 2010 18:37

    Tak se také přidávám s pochvalou a velkou jedničkou!Minulý týden jsem recept opisoval kamarádce a po samé chvále jsem neodolal a též vyzkoušel.Určitě brzy zopakuji.Měli jsme ho k večeři s loupáčkama z domácí pekárny.

  • Věra Bugárová | 18. 4. 2010 09:56

    Souhlasím se Zdeňkou Rochovou. Je to termix. Ale termix taky milujeme, takže když jsem ho teď dala ochutnat dceři ke svačince, tak se po něm jen zaprášilo :)

  • Eva Kolčavová | 17. 4. 2010 14:29

    Vynikající, jen se zaprášilo. Chuťově se nedá s tím kupovaným srovnat. Dávám velkou 1

  • Eliška Hrozenková | 15. 4. 2010 10:39

    á dávám taky za 1, použula jsem vaničku, kostkujsem neměla a teď se jím cpu,myslím, že kdyby byla kostka, ylo by to lepší jen tou konzistencí, ale chuťově je to vynikajívcí, včera jsem ho dali do palačinek s pikaem a banánem, je to moc dobré a jistě zdravější ah lavně cenově se to nedá srovnat

  • Jana Zimmerová | 13. 4. 2010 13:25

    Dávám 1. Dělala jsem z vanilkového pudinku a odkapaného nízkotučného tvarohu z vaničky a byl výborný, děkuji za recept.

  • Eva Skálová | 12. 4. 2010 07:39

    Dala jsem dva vanilkové cukry a další cukr podle chuti. 1.

  • MIRKA AKRIM | 9. 4. 2010 10:15

    Taky jsem to delavala detem, ale bez masla, neni tam treba, je to super

  • Silva Zbořilová | 8. 4. 2010 08:53

    Moc dobré!Dávám 1 a děkuji za recept.

  • Hana Eismanová | 7. 4. 2010 10:05

    U nás se po něm jen zaprášilo. Příšte dělám z dvojité dávky. Dávám 1*

  • N J | 16. 1. 2010 15:08

    Puding jsem dala jahodový a je to výborné! Tvaroh jsem měla vaničkový odtučněný a určitě to vůbec ničemu nevadí.

  • Petra Karasová | 1. 6. 2009 11:42

    Mám raději kakaovou příchuť, takže jsem do jedné várky dala místo cukru granko a místo vanilkového cukru tmavé holandské kakao. Chutnalo i chlapům :-)

  • Kaťulka T | 5. 2. 2009 20:01

    Tento recept znám,mám vyzkoušený a je výborný.Dávám za 1

  • eva peterková | 30. 1. 2008 21:51

    Dávám za 1.Já jsem použila tvaroh ve vaničce odtučněný a konzistence super.

  • Jarmila Hulová | 18. 11. 2007 11:36

    Je to výborný recept,dělala jsem to už před 20ceti lety svým dcerám a moc jim to chutnalo

  • Andra | 25. 6. 2007 08:39

    Urobila som rovno z dvoch dávok. Cukru som pridala podľa vlastnej chuti, lebo sa mi zdal málo sladký. Nabudúce urobím tiež z 250 ml mlieka, pretože do druhého dňa trošku stuhol. Hodnotím 1.

  • MartinV | 8. 3. 2007 15:48

    Lenko, pokud zkusíte Čokosaké, vydrží teoreticky 5d ní, v praxi 5 minut :-)

  • lenka | 8. 3. 2007 14:41

    mám dotaz,jak se to skladuje? vydrži to dva tři dny?

  • Vlasta Vejvodova | 28. 2. 2007 16:51

    Mnam,dávám 1*

  • Zdenka Rochová | 16. 10. 2006 10:52

    Já tomuto říkám termix

  • Hana Lorencová | 17. 8. 2006 12:02

    Zkuste při šlehání přilít trošku šlehačky, pribináček je ještě jemnější.

  • Hospodyňka | 14. 8. 2006 10:29

    Tak to je tedy vyloženě dobrůtka. Mohu doporučit tu variantu s pudinkem bez vaření, máslo jsem ani nepřidala a použila jsem netučný tvaroh, polotučné mléko a výsledek: za 1!

  • Hana Lorencová | 20. 7. 2006 19:58

    Je toho hodně, u nás se do kelímků neplní, doslova se "sežere" okamžitě.

  • Sísa | 18. 7. 2006 08:59

    Kolik asi kelímků z této dávky je? Nebo do čeho směs plníte? Jestli nemám udělat dvojitou dávku.

  • Jana Tomčíková | 15. 7. 2006 08:40

    Vyzkoušela jsem včera, moc mi chutnal, smíchala jsem pudnink s mlékem(dala jsem 250 ml), přidala trošku cukru, uvařila a pak teprve přidala máslo, které se hned rozpustilo.Po vychladnutí na pokojovou teplotu jsem přidala teprve tvaroh.Hodnotím za jedna.

  • Anina | 13. 7. 2006 19:47

    Pudink ,chápu ,že se přidá jako prášek.Jako když se peče,třeba pudinková bábovka.

  • Hana Lorencová | 13. 7. 2006 09:06

    Chybně uvedeno v přípravě, správně má být: všechno kromě tvarohu smícháme...

  • Jitka Kuželová | 13. 7. 2006 09:01

    Kdy se přidává pudink, vaří se zvlášť?

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Pro děti Svačina Děti Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové rohlíčky s česnekem

Sýrové rohlíčky s česnekem

Vepřové kousky na paprice

Vepřové kousky na paprice

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Tvarohové knedlíky plněné ovocem

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Kuřecí kari s mangem a rýží

Kuřecí kari s mangem a rýží

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

109
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
34
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
30
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
29
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
27
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Domácí plněná roláda z mletého masa
Domácí plněná roláda z mletého masa
Domácí pomerančový extrakt
Domácí pomerančový extrakt
Domácí pralinky s griliášem
Domácí pralinky s griliášem
Domácí pribináček smetanový
Domácí pribináček smetanový
Domácí pribiňák s jahodami
Domácí pribiňák s jahodami
Domácí rohlíčky
Domácí rohlíčky
  • Recepty.cz
  • Domácí Pribináček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact