• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
Napište svůj komentář k receptu

Domácí plněné bagety

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí plněné bagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      balení droždí
    • 50
      g hera
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1-2
    • 100
      g eidam sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      balení hermelín
    • 2
      dl mléko vlažné
    • sůl 1-1,5 lžičky
    • moravské uzené (nebo šunky) na tenké plátky
    • 100
      g salám (vysočina, paprikáš, herkules...) na tenčí plátky
    • kečup - jemný Hellmann´s (jemný nebo ostrý dle chuti a strávníků)

Postup přípravy receptu

1
Příprava těsta: do mísy dáme hladkou mouku. Do hrníčku dáme 2 lžičky mouky, cukr, rozdrobené droždí a trochu mléka a uděláme kvásek. Než kvásek vykyne, zahřejeme společně heru s olejem tak, aby se hera rozpustila. Do mouky v míse přimícháme sůl, přidáme 1,5 vejce (0,5 rozšlehaného vejce si schováme na potření), rozpuštěnou heru s olejem, vykynutý kvásek a dle potřeby vlažné mléko a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenčí plát a plníme:
2
1. Potřeme kečupem, poklademe plátky moravského uzeného a plátky eidamu a stočíme.
3
2. Poklademe plátky tvrdého salámu a plátky hermelínu a stočíme.
4
3. Poklademe plátky moravského uzeného nebo šunky a plátky Nivy a stočíme.
5
Konce musíme vždy pečlivě uzavřít, aby nám sýr nevytekl. Necháme chvíli kynout, potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme semínky (mák, sezam, len, případně kmín apod.). Necháme trochu vychladnout a krájíme na plátky.
6
Podáváme nejlépe ještě vlažné, můžeme přidat zeleninový salát.
7
Plnit můžeme čímkoli podle chuti a podle toho, co máme po ruce - různé salámy, klobásy, balkánský sýr, olomoucké tvarůžky, zkoušela jsem i okapaného tuňáka ve vlastní šťávě v kombinaci s vejcem (musí se předem připravit na pánvi) nebo eidamem, lze přidat i zeleninu - paprika, rajčata, jarní cibulka... Fantazii se meze nekladou. U nás je to velmi oblíbená večeře, ale hodí se i na párty a chutnají i úplně studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hera Hermelín Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Moravské uzené Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fofr koláč

Fofr koláč

Brokolicový salát s tuňákem

Brokolicový salát s tuňákem

Kváskový chléb

Kváskový chléb

Banánové muffiny

Banánové muffiny

Zapékané masíčko se sýry

Zapékané masíčko se sýry

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Smažený sýr v těstíčku

Smažený sýr v těstíčku

Makovky - sladké housky

Makovky - sladké housky

Babiččino kuře na šunce

Babiččino kuře na šunce

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
25
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
24
Carpaccio z rajčat
Carpaccio z rajčat
24
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact