• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
Napište svůj komentář k receptu

Domácí plněné bagety

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí plněné bagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      balení droždí
    • 50
      g hera
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1-2
    • 100
      g eidam sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      balení hermelín
    • 2
      dl mléko vlažné
    • sůl 1-1,5 lžičky
    • moravské uzené (nebo šunky) na tenké plátky
    • 100
      g salám (vysočina, paprikáš, herkules...) na tenčí plátky
    • kečup - jemný Hellmann´s (jemný nebo ostrý dle chuti a strávníků)

Postup přípravy receptu

1
Příprava těsta: do mísy dáme hladkou mouku. Do hrníčku dáme 2 lžičky mouky, cukr, rozdrobené droždí a trochu mléka a uděláme kvásek. Než kvásek vykyne, zahřejeme společně heru s olejem tak, aby se hera rozpustila. Do mouky v míse přimícháme sůl, přidáme 1,5 vejce (0,5 rozšlehaného vejce si schováme na potření), rozpuštěnou heru s olejem, vykynutý kvásek a dle potřeby vlažné mléko a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenčí plát a plníme:
2
1. Potřeme kečupem, poklademe plátky moravského uzeného a plátky eidamu a stočíme.
3
2. Poklademe plátky tvrdého salámu a plátky hermelínu a stočíme.
4
3. Poklademe plátky moravského uzeného nebo šunky a plátky Nivy a stočíme.
5
Konce musíme vždy pečlivě uzavřít, aby nám sýr nevytekl. Necháme chvíli kynout, potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme semínky (mák, sezam, len, případně kmín apod.). Necháme trochu vychladnout a krájíme na plátky.
6
Podáváme nejlépe ještě vlažné, můžeme přidat zeleninový salát.
7
Plnit můžeme čímkoli podle chuti a podle toho, co máme po ruce - různé salámy, klobásy, balkánský sýr, olomoucké tvarůžky, zkoušela jsem i okapaného tuňáka ve vlastní šťávě v kombinaci s vejcem (musí se předem připravit na pánvi) nebo eidamem, lze přidat i zeleninu - paprika, rajčata, jarní cibulka... Fantazii se meze nekladou. U nás je to velmi oblíbená večeře, ale hodí se i na párty a chutnají i úplně studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hera Hermelín Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Moravské uzené Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listový závin se špenátem a balkánským sýrem

Listový závin se špenátem a…

Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky

Zdravá dobrota z červené čočky a…

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Broskvový želé řez

Broskvový želé řez

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Čokoládové suflé bez lepku

Čokoládové suflé bez lepku

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Tortilla s kuřecím masem a špenátem

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a bez lasagnových plátů

Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

31
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
30
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
28
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
26
Švestková povidla
Švestková povidla
26
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.
Francouzské brambory…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

Bydlení ředitele soutěže krásy Sama Dolceho: Panství na pár metrech!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact