• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
Napište svůj komentář k receptu

Domácí plněné bagety

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí plněné bagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 700
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      balení droždí
    • 50
      g hera
    • 2
      lžíce rostlinný olej 1-2
    • 100
      g eidam sýr
    • 100
      g sýr niva
    • 1
      balení hermelín
    • 2
      dl mléko vlažné
    • sůl 1-1,5 lžičky
    • moravské uzené (nebo šunky) na tenké plátky
    • 100
      g salám (vysočina, paprikáš, herkules...) na tenčí plátky
    • kečup - jemný Hellmann´s (jemný nebo ostrý dle chuti a strávníků)

Postup přípravy receptu

1
Příprava těsta: do mísy dáme hladkou mouku. Do hrníčku dáme 2 lžičky mouky, cukr, rozdrobené droždí a trochu mléka a uděláme kvásek. Než kvásek vykyne, zahřejeme společně heru s olejem tak, aby se hera rozpustila. Do mouky v míse přimícháme sůl, přidáme 1,5 vejce (0,5 rozšlehaného vejce si schováme na potření), rozpuštěnou heru s olejem, vykynutý kvásek a dle potřeby vlažné mléko a vypracujeme vláčné těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na 3 díly. Každý díl vyválíme na tenčí plát a plníme:
2
1. Potřeme kečupem, poklademe plátky moravského uzeného a plátky eidamu a stočíme.
3
2. Poklademe plátky tvrdého salámu a plátky hermelínu a stočíme.
4
3. Poklademe plátky moravského uzeného nebo šunky a plátky Nivy a stočíme.
5
Konce musíme vždy pečlivě uzavřít, aby nám sýr nevytekl. Necháme chvíli kynout, potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme semínky (mák, sezam, len, případně kmín apod.). Necháme trochu vychladnout a krájíme na plátky.
6
Podáváme nejlépe ještě vlažné, můžeme přidat zeleninový salát.
7
Plnit můžeme čímkoli podle chuti a podle toho, co máme po ruce - různé salámy, klobásy, balkánský sýr, olomoucké tvarůžky, zkoušela jsem i okapaného tuňáka ve vlastní šťávě v kombinaci s vejcem (musí se předem připravit na pánvi) nebo eidamem, lze přidat i zeleninu - paprika, rajčata, jarní cibulka... Fantazii se meze nekladou. U nás je to velmi oblíbená večeře, ale hodí se i na párty a chutnají i úplně studené.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené plněné bagety

Zapečené plněné bagety

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Francouzské bagety (Baguettes)

Francouzské bagety (Baguettes)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Eidam sýr Hera Hermelín Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Moravské uzené Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Niva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Jablková roláda

Jablková roláda

Kuřecí řízky Ondráš

Kuřecí řízky Ondráš

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou omáčkou

Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Cizrna na italský způsob III.

Cizrna na italský způsob III.

Ořechová roláda s rumem

Ořechová roláda s rumem

Marshmallows

Marshmallows

Dýňová polévka.......Danča

Dýňová polévka.......Danča

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

16
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
16
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
16
Fantastické hrnkové knedlíky
Fantastické hrnkové…
14
Salát s krevetami a exotickým ovocem
Salát s krevetami a…
11
Pečený květák s kari
Pečený květák s kari

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Domácí plněné bagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact